Jabadaba-fucking-doooooooo.

Daim har ätit för första gången sedan... får se...like forever, minst 7 veckor, eller om det skulle bli 7 imorgon.. Var i Jönköping idag och gav det ett sista försök, fast med levande föda. Och inom mindre än 5 min så hade hon slukat den. Sååå skönt. Ni förstår inte hur inställd jag har tvingats vara på att den nog inte kommer klara sig. Nu är jag så glad, nu känns det som om man klart kommer klara av det.

Sen får jag inte glömma att ringa och klaga på min parkeringsplats, eftersom den ligger 500 mil ifrån min lägenhet och där folk typ kör nu, eller genar. Är inte alls bra med plats och blir så förbannad, tycker de kan ge den platsen till någon som bor på den sidan av området. Tycker iofs inte alls att någon ska behöva ha just den platsen, det borde inte ens vara en parkeringsplats, så ska ringa och klaga imorgon, i annat fall säger jag upp den helt den parkeringen.

Orkar inte skriva så mkt mer ikväll, ska gå och lägga mig,varit så trött idag så det finns inte. Berättar mer imorgon.
K

Harpar och flyttpack

Ja, idag har jag fixat på rummet, det enda jag inte hunnit är att dammsuga typ. Har fixat alla flyttgrejer så allt har hamnat efter vilket rum det ska till sen och det tog både tid och planering. Sen så skulle man ju ställa fram klockan med, vilket jag kom på och fick då ännu mer bråttom.

Igår var vi hos Ingela, jättetrevligt faktiskt. Vi firade Madde, eftersom hon slutar jobba här i Tranemo på tisdag och drar sig hem mot Jönköping. Vi åt något extremt spännande. Var grillchips, kyckling, champingonsås och ost på. Låter konstigt och det var lite udda men spännande. Så var det bål med. Var så himla trött hela kvällen att jag fick skämmas faktiskt. Vaknade ju kl 7 igår morse och trodde att klockan var typ 11. Så gick upp och skulle åka till jobbet och kollade klockan. Fick en chock. Men sov med huvudet på andra hållet i förrgår och igår natt, tror det spelar in mer än man tror. Vid 10 så gick jag och Emma hem i mörkret iaf, själva. Det regnade inte som tur var.

Ikväll har jag tagit en kaffe hos en kompis i Dalstorp. Tyvärr så tålde jag inte katterna så har ont av allergin och var tvungen att åka hem. Har sett på Whipeout och Sanningens ögonblick och bara snackat skit. Skönt att bara ta det lugnt. Tyvärr då så har jag lite svårt att andas nu, nös och blev täppt i näsan och nu har det dessutom börjat klia med. Fan. Nu vet man det, 4 katter kan man inte skaffa sig iaf. Får nog skaffa mig ett allergivänligt djur antingen katt eller hund för allergiker, annars funkar det nog inte.

Om ens det. Har nog med de djuren jag har. Ska till jönköping imorgon och köpa levande muspinkisar, ger det ett sista försök sen ska jag ringa reptilveterinären. Tycker så synd om det stackars djuret, känns som hon plågas. Fattar inte vad det kan vara för fel bara. På väg hem ikväll så var det 2 harar som sprang upp på vägen och de sprang framför mig i flera kilometer, även genom en korsning och svängde åt rätt håll. Så fick köra på 3:an max den biten, ibland stanna eftersom de antingen satte sig mitt på vägen eller sprang ner i diket och sen upp igen. Störigt.

Men ne nu får jag nog gå och lägga mig. Mår inte hundra helt klart. Har tagit allergitablett nu, men det är tooooo late som man brukar säga. Får skylla mig själv.

Dagens citat

Daniel sa en så skön grej innan vid matbordet. Pappa påpekade att det var hemskt va han var hängig på honom då. Daniels svar:
Ja, jag är som en magnet, och du är mitt kylskåp!

Tyckte det lät så skönt, så bra förklarat, ingen som kunde ifrågasätta vad han menade där inte. Nu har jag ont i magen igen, no fun. Ska väl hämta mamma och pappa hos Liv och Magnus sen, känner mig lite sådär lagom pigg till det faktiskt. Har börjat må lite illa med, får hoppas att det beror på något helt annat. Pratade med Jennifer innan idag med hon stod ute och skottade snö när jag åkte hem för att hämta en sak. Kul med sånna där spontana träffar tycker jag.

Nä orkar inte skriva mer, har inget spännande att berätta heller så nu har du läst helt i onödan.


Tapeter och mardrömmar

Ja, idag har jag kollat på tapeter till mina hyllor jag ska ha i vardagsrummet. Har kollat på tapeter i 2 h idag efter jobbet typ hos Teknos, men hittade inget som var helt rätt så gick till slut därifrån och gav upp. Kändes som om man höll på och skulle "nöja" sig bara för att man ville ha hem tapet så man kunde sätta igång. 

Inatt hade jag en sån jävla mardröm, blev så glad när jag vaknade. Drömde att jag gick på Karins begravning, fy va hemskt det var, vaknade med tårar i ögonen och kände bara att jag var så tacksam att hon levde, eller också tacksam över att jag aldrig förlorat någon som står så nära. Vet inte hur jag skulle klara det faktiskt. Igår så snöade det som fan ute och det har inte gått bort än, även om det har börjat töa bort vilket jag personligen inte skulle gråta över. 

På måndag ska jag ringa reptilveterinären i Borås och prata om min orm och se vad som kan göras. Börjar få panik men tänker ge det en sista chans. Skriver mer senare, ska fixa lite grejer till jobbet nu och så. 

Jag och Tesse


Uppgivenhet

Ja, nu har jag varit hemma från jobbet 3 dagar, det var längesedan sist, men så blir man oftast inte så sjuk så man inte kan släpa sig till jobbet heller. Förra veckan var det en förkylning och när man sedan drack på det i lördags så bröt spysjukan ut. Nu tror jag att jag börjar repa mig. Men problemen avlöser varandra. Har fixat en del med bloggen idag med, i brist på annat. Sen matade jag Daim, nu mot hennes vilja, men till min förtvivlan så spydde hon bara upp det igen. Kände en sån ledsamhet komma över mig. Har inte fällt en tår över det innan men nu gick allt ihop till en stor klump i magen. Stackars Daim känner jag nu. Ska skriva lite på forumet och mamma ska kontakta en som hon vet som haft majsormar väldigt länge imorgon, annars blir väl sista hoppet att ta henne till någon som kan se om det är något fel på henne eller om hon bara vägrar, eller vad man gör för fel.

Nu har jag varit på affären och köpt panelgardiner till vardagsrummet i nya  lägenheten, var tvungen att göra något som gör att det känns som om det är någorlunda snart iaf, får inte in den riktiga känslan om man ska vara ärlig. Så köpte jag champagne-glas med och en baguette. Ska jag må dåligt sen så kan jag likväl ha ätit någonting gott, så jag resonerar. Har varit en lång dag, har egentligen ingen lust att må så här. Vill jobba nu när det finns grejer till allt, men men. Orkar inte skriva mer. Ska fortfarande fixa en del andra grejer på bloggen, men orkar inte fixa alla smådetaljer idag. :(

Kram

Valparna, Stitch, Me and Cissi

Stolta mamma



Cissibesök och containerlastande

Ja, idag så vaknade jag kl 8 av att jag fick sms. Det var trevligt faktiskt, mkt trevligare än det låter. Sen så ringde jag Karin och pratade lite med Jimmy. Efter det så var det dags att göra något. Ringde till Cissi och fick ett infall. Klart jag måste åka till henne och kolla in de söta valparna. Blandningen, kommer inte ihåg vilka raser men men, verkar ha blivit exceptionellt lyckad iaf. Jag blev sååå kär. Löjligt mkt nästan, bara att fråga Cissi om det. De var så söta, 2 veckor gamla var dem och gnydde så söt och bökade med nosen mot en hela tiden. Små tjocka pälsbollar med ben, hihi. Så bebismulliga och gulliga.

Sen så fick jag dessutom hjälp med min blogg av Cissi (smygreklam celias.blogg.se). Nu är den så fin så. Ska bara få dit ett skarpare foto så ska ni nog se att det blir så underbart fint så. Vi höll på i en bra stund med den, tack för hjälpen gumman. Sen fick jag ju se fina huset med, gud va stort och fint det var. Hade stormtrivts där. Ett skafferi som man liksom går in i med, något för mig verkligen. Hihi. Sen tog vi lite kort på Stitch och Cissi med, han var lite bångstyrig eftersom han var så lekfull, men han var så duktig ändå så. Sen så gick vi in och var inne en stund till så var det bra.

Sen kl 16 så fick jag och mamma kasta oss iväg till jobbet, för det kom en container dit som vi inte hade fått någon bekräftelse på när eller ens om den skulle komma. Så första gången man kunnat äta på 4 dagar så fick man efter det kasta sig iväg och stressa till jobbet, men som tur var så har det än så länge gått bra. Har lagt in bilderna på macen men inte komit åt att dela ut dem än, Cissi, så vet du.

Miffo vårväder vi har förresten, imorses så snöade det och var sol, nu är det sommar igen och klarblå himmel. Hmmm.. Skummish.
Puss puss

Lördagen och efterföljderna

Ja, i Lördags var jag ju då ute. Min kusin fyller 30 och jag åkte till deras fest, det var två stycken som firade 55-årskalas tillsammans och hade hyrt en byggdegård tillsammans. Jättemysigt var det. Till slut blev det bara pappa och jag som stannade men det gjorde inte så mkt. Fick smaka nya vårcidern från Xider, nämligen Peach Jasmine. Den smakade inte alls persika för det tycker jag inte ett dugg om. Var nog med på ett kort där i baren, får se om man får se det så småningom, tror det kan vara fint faktiskt.

Iaf, sen så var det ju så att det var 4 st av mina gamla gymnasieklasskompisar som var där, varav 1 pratade med mig, det tycker jag är jävligt illa och pinsamt av dem. Men men. Inte mkt att hälsa på ändå, så tror jag överlever. Träffade en jättesnäll kille som hette Urban och vi pratade typ hela kvällen. Vid 12 skulle pappa och jag åka hem, vilket i efterhand visade sig vara tursamt eftersom det blivit slagsmål senare.

På vägen hem var vi tvugna att stanna för jag mådde så illa. Kringelkrok-väg från Dalstorp om någon undrar. Gick inte så bra ihop med mitt någorlunda berusade tillstånd. Sen så blev det samma visa mitt i natten. Började fundera lite, hade inte druckit så mkt och tyckte det var väldigt konstigt att man mådde så dåligt att man spydde och allt. Men sovit ända från lördagsnatten till nu måndag kl 9 nu på morgonen, inte kunnat äta eller dricka något annat än vatten, så tror det varit spysjukan ändå. Hela familjen har typ haft det, allt började med Daniel. Inatt har Helene spytt. Jag själv har inte gjort det sedan halv 10 igår kväll, hoppas det håller sig borta. Det fina vädret lovar väl, så tänkte ge mig ut i det lite faktiskt.

Hoppas man kan äta frukost sen, så jävla hungrig nu, not joking.

Ha det, kram

Otur i kärlek, betyder iaf tur i spel

Tror jag ska ta och satsa på spel i framtiden, faktiskt. Efter den här dagen kan det behövas.  Är så besviken på dig, du förstör verkligen alla chanser till att jag någonsin ska kunna ha kontakt med dig. Hur kan du bete dig så? Allt jag ville var att vi skulle höras senare, kompis, men tydligen gick inte det att jag ville prata med Jennifer ifred innan hon skulle iväg på dejt 10 min senare. Löjligt är det minsta man kan säga om det. Att sedan ringa 10.000 gånger ungefär och skicka dina "extremt snälla"-sms gjorde att jag har fått nog. Jag vill inte höra ifrån dig igen.

Är inte svartsjuk på dig ett dugg för att du hittat någon annan. Tycker du ska antingen koncentrera dig mer på den relationen och vara i den eller så ska du  vara singel. Vill inte ha kontakt med dig, du har betett dig fruktansvärt illa idag. Varit ute och grillat med familjen och det sista jag ville var att ha ett till 3-hsamtal där du bedyrar att det inte var så du menar, att du inte alls är skadeglad och bara har kontakt med mig för att du antar att jag ska få en skitkille i framtiden så du kan gotta dig etc. Men där hade du fått bli besviken, du vet inte ett skit om mig, och nu kommer du aldrig få reda på det heller. Jag har ett så jävla bra liv så om du bara visste, finns så många möjligheter och ser så ljust på framtiden nu. Men men... jag vet ju hur det är, sen kommer väl du aldrig sluta älta och spekulera i saker, till dem för att få dem att må skit. Grälsjuk är ett ord för dig.

Ditt sista sms när du skrev att jag skulle titta mig själv i spegeln och prata med mig själv och att jag behöver söka hjälp, säger mer om dig än det säger om mig. Det var det lägsta sämsta skiten jag har hört någon säga till mig i hela mitt liv, kommer inte förlåta dig om du tror det. Fuck you. Vill inte höra av dig någonsin igen. Håll dig borta, du har absolut inget med mitt liv att göra, nu eller i framtiden. Det finns ju verkligen människor och så finns det människor.

Förkyld och Hugo Boss

Ja, idag vaknade jag väldigt sent, typ 11 och det är extremt sent för mig. Är förkyld idag och har drömt jättekonstigt inatt. Somnade ändå rätt tidigt igår faktiskt kl typ 12. Sen så har jag hållt lite i Daim idag, hon är så fin nu. Ska se om jag kan lägga in bilder nu faktiskt, annars blir det aldrig av.



Dålig kamera som vanligt så bilden är inte så skarp, men man ser de fina färgerna iaf. Funderar på om det hade varit bra att skaffa något mer djur, kanske katt eller hund. Om hund skulle jag vilja ha följande ras.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever
  



Papillon
         

Sen är ju Mickes och Tesses hund den sötaste som finns och den mest lydiga. Mer väluppfostrad och lagom blandning av busig och lugn får man leta efter. Det som gör att man har börjat att fundera på det. Hundar gör en så glad. Eller som sagt en katt, men då måste det typ vara från ett katthem, eftersom jag måste ha möjligheten att lämna tillbaka den om man skulle reagera på den. Men enligt tester och så ska jag ju inte vara allergisk så det ska väl inte vara några större problem tycker man ju. Puss så länge

Ömsning och 40-årskalas

Ikväll har Daim äntligen ömsat och hon ömsade i en hel del, vilket är väldigt bra eftersom hon inte har ätit. Stod i boken att de kan ha svårt för det och har varit lite nojjig, men hon klarade det galant, nu är hon sitt vanliga pigga jag igen, men maten är det som är kvar nu så mår man bra sen. Ikväll har vi varit en sväng till Mona och Jens, eftersom Jens fyller 40 idag. Det var trevligt. Träffade en gammal idrottslärare, Lena och vi pratade väl lite så. Annars var det lugnt. Nu har jag kommit hem igen och är väldigt trött, så förbannat skönt att få sova imorgon, weeei. Har dessutom räknat ut att jag kommer få en hyfsad lön på onsdag, har jobbat mer och bättre än jag brukar, antar att det är en av följderna till att man har något att se fram emot. Hihi. Annars är allt prima ballerina med mig, tar livet piano och ser vart det för mig. Over and out, har så mkt jag skulle skriva som hänt, men orkar inte, så kan livet vara ibland. Lägger nog upp en ny fin bild på Daim imorgon. Om jag orkar vill säga. Moahaha

Helg igen

Jaha. Helg nu igen och lika fattig som vanligt (eller fattigare), kul... Men överlever nog ska ni se, får försöka få iordning lite grejer till lägenheten och fixa och dona. Har varit med Therese och Micke och kollat på lägenhet, där jag ska bo, fast i ett annat hus, det var en fin lägenhet, identisk min men på andra våning. Vet inte än om hon väljer att ta den eller inte, hon verkar lite valet i kvalet. Igår var jag lite ur humör och hade jättetråkigt, varför vet jag inte. Fick några låtar över msn som jag tänkte lyssna på idag om jag hinner och orkar.

Kollade på en massa gamla kort igår och blev nostalgisk, det var nämligen kort som jag inte ens hade sett innan, från typ hundra år sedan känns det som. Har tänkt på alla saker jag skulle skriva här, men allt faller ur huvudet så fort man börjar skriva. Ikväll blir det kul. Tess och Micke ska göra god mat och jag ska bara ta det lugnt och ha det bra (fast är ju lite förkyld än). Har så mkt lust att göra grejer, känns som om jag bara väntar på att få börja.....

Tandutdragning och Tesse

Ja, idag ser ni har jag lekt mamma för andra morgonen på 2 dagar, fått gå upp så tidigt som mamma går upp varje dag och det är tufft. Hade dessutom en ormdröm inatt igen. Fast det var som om jag hade en 6-kantig glasbehållare som var avdelad i 6 tårtbitar. I varje del så fanns en ormbebis, förrutom i en där det var en svarta änkan, som jag tog upp med tång i ett av dess ben. Haha, lustigt. Problemet var att buren var som en ostkupa, öppnade man en, öppnade man alla, alla väggar följde typ med upp. Har drömt att Daim har ätit inatt igen med. Men nu har hennes ögon blivit normala igen. Har gjort en fuktgrotta (inte så snuskigt som det låter) hon kan slingra sig igenom nu, av en tom toarulle. :) Läste igår att det skulle vara bra när en orm inte ätit eller varit utsatt för hudirritation, för att förenkla så de kan ömsa i en del förhoppningsvis.

Var med Helene hos tandläkaren kl 8.40, hon skulle dra ut en mjölktand. Hon var så duktig, inte ett ljud kom ifrån henne, riktigt förvånad och stolt. Sen så ska hon ju får räls så småningom med. Nu är hon hemma och väntar på oss förmodligen.

Therese kommer idag och jag ska nog med in till stan och hämta henne. Ska väl försöka få tag på muspinkisar med, antar jag. :D Så blir lite mindre jobba idag, och imorgon, så det blir lite som det blir, får väl ta igen det någon helg. Imorgon ville Tesse bada, får se, har haft så ont i magen i veckan så vet inte hur det blir riktigt än. Fint väder har vi iaf, nu kan man börja leva igen och bli lycklig, hihi.

Fortfarande lite i chock faktiskt, kan inte tro att saker blivit som det blivit och är som de är. Känns som om det inte skulle vara såhär, men tydligen är det enda vägen. Det är hela tiden du som väljer, nu väljer jag. Inte så att du hör av dig och bryr dig ändå, så ser inget annat sätt. Mår bara dåligt av situationen.

Over and out

Daim ska ömsa

Jojjemensan, nu ska matvägraren ömsa, ska låta den vara tills några dagar efteråt och är den inte hungrig då, vet jag inte vad som står på. Hoppas hoppas hoppas iaf. Sovit dåååligt igen. Suck måste vända om dygnet igen. Min kreativitet kommer ju fram emot kvällen tyvärr, det är då jag kommer igång, haha. Tänker på kära Karin, ringde ju henne i helgen och fick inget svar och  nu är man pratsugen. Men fick en så fin kommentar här på bloggen så. Tack gumman. Miss you very mutch som de sa i någon julkalender någon gång. Hihi. Jennifer var kul att prata med igår också såklart. Ska ringa henne idag sen. Men gud så trött, obeskrivligt, men konstigt nog har det nog varit värre ändå.

Vem vann melodifestivalen? Har fortfarande inte fattat det.

Au revoir (på återseende egentligen om man översätter direkt, fast man lär sig ju att det betyder  hejdå, skuuuuumt)

Tavla nr 2

Är så trött nu, har ju som bekant svårt att somna på sistone, om ni hänger med, och det gör ni väl? :P
Så började på en tavla till, den med flickebarnet som sträcker sig mot mamman och står på törnbuskar. Nu är den klar. Tanken är att mammans tavla så att säga ska sitta högre än barnet så det ser ut som hon sträcker sig upp och mamman ner mot barnet. Jaja, ni fattar nog. Sen har jag bytt färg med, färgen på bladen är den färgen som är på innersta lodräta linjen och så att säga tvärtom på den andra.

Dålig kamera som fan och svårt att få bra ljus, men ni får gärna komma och kolla dem IRL någon dag, är rätt stolt faktiskt. Hihi. Åh ont i magen, det värsta jag vet, sån magvärk som bara inte går över vad man än gör. Inte mkt att göra åt, bara slappna av och hoppas på det bästa. Tvättat idag med, mitt sofföverdrag skulle jag tvätta men sen var det såklart kemtvätt:(, fast det nya jag ska skaffa, det lila ÄR INTE DET. Skönt, yes. Någon som vet vad kemtvätt ens kostar idag, har ingen koll, har aldrig kemtvättat något i hela mitt liv. Trodde aldrig jag skulle behöva heller. Men så hällde lite diskmedel ut sig självt på soffan som jag köpte i Göteborg när jag var på Netto, och resten är ju historia.

Natti natti nu, skulle lägga över en helfestlig talbok till min ipod, om jag kunde hitta den, tips någon?





Ska skriva till mitt namn och när de är gjorda lite längst ner snyggt, men har inte blivit av än iaf. Men kan vara kul att minnas när man gjorde dem.

So long!
(som en viss Dr Phil tydligen brukar uttrycka sig)

Överflödig dag

Ja, idag har varit en sån där dag som bara passerat och likväl inte kunde funnits. Har iofs kollat upp lite grejer till lägenheten på nätet, försökt att matcha grejer från olika ställen och så, men det är svårt och blir snabbt dyrt. Men men smakar det så kostar det säger man väl. Inatt var jag uppe till halv 4, fy va jobbigt. Hade jättejättesvårt att sova, vet inte varför. Därför har jag inte varit mig själv riktigt idag. Mardrömmar de kan hålla sig för sig själva iaf. Hade en riktigt illa inatt.

Har varit utanför dörren en gång idag, åkte och köpte mjölk. Kände då hur behagligt varmt det var ute. Ska börja promenera, försöka få med mig Jennifer, och har en känsla av att det inte kommer att bli svårt, hon är ju så hurtig nu så. Har ju gåbandet i förrådet med nu med en ny lcd-tv med dvd, så bara att ställa sig där och gå och se på något. Sen har vi ju kvar simningen som jag ska börja med i veckan igen. Blivit lite konstig i huden igen, tror det beror på vissa av mina kläder som är polyester = SKIT, när jag flyttar sen ska jag verkligen rensa ut allt sånt.

Jaja, nu ska jag väl försöka börja på en ny tavla. Får se hur det går, eller om inspirationen kommer snarare.

Målat en tavla, till lägenheten

Ja, för alla er som inte fått reda på det, så har jag tänkt köpa mörklila sofföverdrag till den soffan jag har nu och ska ha vit/svart/lila/grå i vardagsrummet, förrutom golvet då såklart. Har med tanke på det här, köpt egna tavelramar idag och satte igång (lite väl enthusiastisk kanske men ändå) att måla en. Finns nog helt klart de som lyckats värre med sin första tavla någonsin, hoppas den passar in fint. Är trött efter igår, vilket drag, hihi. Imorse blev jag väckt kl 9, kuuuul. Men men.

Pappa skulle sätta upp iMacen här hemma i vardagsrummet, 24". Åh va läcker den är, önskar den vore till mig. Har knappt orkat vara vid den, bara lite surt tryckt på de ultralåga tangenterna på tangentbordet och suktat efter det. Men jävlar va bra färger och skärpa det är på den. Ska tydligen vara bra om man ska göra musik med, de har ju bra musikprogram. Sen inbyggd webcam och så man kan ta kort, läckert, haha.

Var i Borås idag, skulle få tag på pinkisar till mina söta små ormar. MEHN, de hade INGEN mat. Ingen fryst pinkis, eller levande, eller larver, eller någonFUCKINGting. Så blev utan och ormarna får gå på diet tills mån/tis någongång. Sur blir jag då. Köpte tavelramar och kollade lite på externhårddiskar, är sugen på en, men inte en 500gb, vill ha 250 max, har inte användning eller pengar till mer. Tog kort på en läcker klockradio med, lägger in kortet här. Sen ikväll har mamma gjort jättegod mat. Hon tog som runda tacobröd, lade på köttfärs, paprika, vitkål(!) och ost, det var faktiskt riktigt gott. Sen hade hon gjort hemmagjorda bröd med, vitlök. Mums!

Nu så har jag precis städat upp lite och så efter tavelgörat. Ska sätta in ett kort här nu då tänkte jag. Annars leker livet, även om det känts lite sisådär idag, utan anledning, men det har löst sig. Tror det fortfarande är pms som spökar. Fick sms av Ida nyss, kan inte svara, inga pengar. Va B. Fattig fattig fattig, men har fått tag på mkt till lägenheten. Har medvetet förköpt mig så jag inte ska kunna köpa onödig skit istället. Så fattig och lycklig får man väl säga. Börjar kännas att man ska flytta snart nu.

Skriver mer sen ikväll eller imorgon. Nu tog jag faktiskt en cider, fanns ingen dricka och var sugen på något riktigt kallt. C;der blev det, med kaktussmak, påminner om Södertälje och sommar. Blev lite glad av smaken faktiskt, fast jag aldrig dricker nu typ.

Har blivit lite entreprenör över mig ändå, tar tag i saker och fixar och donar. Känner att jag kan för första gången på länge och att allt är möjligt, känns så skönt. Har tappat det och känt mig så värdelös så länge. Men no more. Nu har jag flyttat min matvägrarorm tillbaka i sin gamla lilla plastlåda, har läst på fler och fler ställen att de inte bör vara tillsammans, inte de första 3 månaderna iaf, ormarna alltså. Så nu har jag tagit fasta på det. Men den är fortfarande inne i det stora terrariet för värmens skull. Hoppas det hjälper, men är skeptisk. Positive thinking!

Flower girl

Dålig mobilkamera jag vet, den blir mörkare ju längre ner man kommer, men man får föreställa sig.

Klockradion                                             Som på film nästan :P
    



Bye

Jävla melodifestivallåtar

Ja, är faktiskt helvetes jävla trött på dem. Men till min egen stora förvåning så har jag en favorit som faktiskt är Alcazar, brukar aldrig tycka om dem så annars, men de har gjort en positiv och medryckande låt, Stay the night. Den tycker jag om, skruvar upp när den kommer på jobbet. Annars har det varit en bra dag. Ingela kom förbi på jobbet, likaså farfar. Sms:at lite med karin idag och pratat med Ida. Blir ingen simning, helt slut eftersom jag somnade sent inatt och så har jag mensvärk. Hua, inget kul. Ska fortsätta packa ner lite till flytten, städa lite och fixa, sen ska jag nog sova tidigt ikväll. Kram

I had a dream

I natt hade jag en så hemsk dröm. Drömde att det var som en liten petbox, fast på ena långsidan satt cylinderformade barkbitar som var riktade neråt, över det var ett lager jord så man inte skulle se de cylindrarna. Köpte iaf mina ormar drömde jag, igen och när jag kom hem så började det krypa fram massa spindlar. Fy va läskigt, eftersom helt plötsligt fick man ju inte på  locket, spindlarna rymde, locket passade helt plötsligt inte petboxen. Sen skulle man rädda sina ormar från spindlarna. Oh vilken konstig dröm. Inte nog med de här stora spindlarna, sen helt plötsligt så var det en stor jävla "blondie" däri som knappt fick plats i petboxen, spröten stack upp ur locket. Hua, ryser bara jag tänker på det.

Ja sen drömde jag att Daim öppnade munnen på vid gavel, som om hon riktigt tiggde om mat med. Allt jag kunde tänka i drömmen var "snälla någon tryck in en pinkis medan hon har munnen öppen för en gångs skull.

Annars är jag extremt trött idag och rädd för att få ont i handleden igen, har ju pluggat med Tesse till hennes tenta så vet ju allt om frakturer och förslitningar. Hon sa att jag ska vara väldigt försiktig med det. Jag håller med.

Jkpg ikväll, till lägenheten och Therese

Jaha då. Idag har jag fått en del gjort på jobbet med, så skönt att ha något att se fram emot nu. Så tråkigt att vara i lägenheten och bara titta och ta kort, vill ju bara stanna kvar men det gick ju inte. Åkte väl vid 5 till Therese, hon behövde hjälp med tentaplugg och jag tänkte jag kunde passa på att kolla in lägenheten i dagsljus. Kom ju typ fram samma tid den här gången som förra, men fick faktiskt bättre bilder den här gången. Och kunde hoppa i badkaret och kolla så man kunde ligga bekvämt och kolla i alla skåpen. Sånt har man svårt för när den förra ägaren står med och ska kolla lägenheten. Nu kunde man gå lös lite. Hehe.

Vi åt på max faktiskt. Sen så har jag förhört henne på massa ortos, sutur och alla helvetes frakturer i handen, 3 A4 med bara massa handfrakturer. OMG säger jag bara, hade aldrig orkat. Sen skulle jag prata med Ida ikväll, ringde henne men inget svar, kan väl hoppas att hon sover så gott så. Blev positivt överraskad den här gången jag var i lägenheten med faktiskt. Har helt klart mkt skåp och förvaring.

Mormor och Peter var på jobbet idag och fikade, trevligt. Har känt mig lite på gränsen till vemodig idag. Men med tanke på att det nog snart kan kallas pms-humör så har jag verkligen en lightlightversion på det nu då. Vilken kille som helst hade nog stått ut med mitt pms-humör iaf, sen resten är väl en annan sak :P he he.

Fick min ormbok idag med, på engelska, så ska plugga på hur de här små söta djuren funkar, även om det klart inte är något man bara ska gå efter blint. Verkar som man gjort det mesta rätt iaf.

Blir så trött på folk som super sig fulla varje helg, går ut och blir riktigt dräggfulla och gör bort sig, eller knullar runt hit och dit, eller hamnar i slagsmål för den delen. Alltså, är det allt livet går ut på för er? Visst kan det vara kul någon gång så, men har tappat smaken för det om jag ska vara ärlig. Kan väl vara erfarenheter antar jag, negativa sådana av hur annorlunda människor kan bli när de dricker och hur förändrade människor kan bli när de mår dåligt och framför allt hur det och alkoholkonsumtionen aldrig riktigt drar jämnt och ofta inträffar tillsammans, som i symbios. Vet faktiskt några runt omkring i omgivningen som dricker på tok för mycket och som mår allt annat än bra av det. Men det går inget göra. Det går inte att hjälpa någon som inte vill hjälpa sig själv och som inte anser sig ha ett problem.

Sen visst har jag haft problem, absolut. Har mått fruktansvärt otroligt dåligt i över ett halvår, men de 3 sista åren har väl inte varit toppen överlag så. Har väl haft lite höstdepressionliknande perioder, och nu när man kommit ur det så vet man verkligen hur bra man kan må. Eller att man kan vara såhär stabil och jämn ändå, inte så upp och ner och att det går ut på alla runtomkring en. Two wrongs doesn't make a right, tror det var det som var fel. Alla har vi något beroende, en del är svårare att bli av med och drabbar en värre än andra helt enkelt.

Såg 3 rådjur på vägen hem från Jönköping ikväll, men dock ingen älg. Och inget ointräffat inträffade. Imorgon blir det simsimsimsim. Om jag orkar, veckan har gått så snabbt.Snart är det helg igen och jag är fattig. Buhu. Men man får spara pengarna och tänka framåt lite nu. Ser ljust på framtiden, allt ska nog ordna sig tror jag iaf. Så man måste tänka, annars kan man likväl gå och lägga sig och ge upp med en gång. Då har ju inget mening egentligen. Men men, orkar inte skriva mer ikväll faktiskt. Jag och tesse kollade lite på disney på youtube innan idag, så mkt nostalgi.

Over and out out out

Snälla Daim ät!

Ja det är förstås ormen som har problem med att äta, nu har jag t.o.m. provat att doppa maten i ägg, inget funkar. Ska låta den vara i en vecka nu och se om den ömsar. Men är väldigt orolig över detta och blir mer och mer nojjig ju mer tiden går. Inte kul inte. Måste måste måste verkligen få igång det här. Hon trivs ju jättebra i terrariet och med allt annars så förstår inte. Men platslådan tycker hon iofs inte om alls, vill bara ut. Men men, vi får alla hålla tummarna nu. :( vill inte behöva tvångsmata henne, tror inte hon skulle bli glad alls.

Jobbar själv idag

Yes, idag är man själv, det har gått bra faktiskt. Jobbar in lunchen med och började typ halv 8 så nu har man snart tjänat ihop det man missade när man kollade lägenheten förra veckan. Nu hoppas jag att min ormbok kommer och mitt schema inför sommaren (nej inte alls tjatig och otålig). Idag ska jag simma och kanske möter jag Jennifer i bassängen, men har förvarnat henne att jag inte har glasögonen så hon får hojta på mig. Hehe. Ångbastu... mmm. Längtar. Sen blir det en tripp till Ida med Karin. Trevligt. Sen kanske jag jobbar över imorgon, hoppas jag kommer kunna få det iaf. :) Over and out 4 now

Tvätta bilen

Ja, det har jag gjort ikväll med pappa på jobbet. Sen har jag pratat med Ida i telefon, alltid lika trevligt. Imorgon blir det jobb igen, skönt faktiskt, tänk vad mkt mer man kan köpa bara man inte är så bekväm som jag varit hittills, eller har ju inte mått bra heller så sett, så har helt enkelt inte orkat göra mer, men nu börjar det vända, thank god. Kommer inte låta något förstöra för mig nu, absolut inte.

Blev extremt irriterad ikväll på dig, du vet vem du är. Vad förväntar du dig egentligen? Eller äh, orkar faktiskt inte bry mig. Det blir säkert bra så fort du hittar någon ny. Hoppas det blir snart. Fick mitt hyreskontrakt idag, och är såååå glad över det. Nu börjar livet. Hihi.

Orkar inte skriva mer ikväll, ska lägga mig och bara ha det gott, sov inte mkt igår natt så måste ta igen mig.
XXX
Jen

Röta

Idag har jag haft sån helvetes röta att jag inte kan tro det. Fr.o.m. i lördags har det varit min turvecka helt klart. Eller om man räknar från förra helgen då de ringde med lägenheten. Idag har jag fått tag på en 32 " tjocktv för 1 kr. Bättre än den jag har för den är så liten, passar bra tills man har råd med något annat. Sen så har jag fixat köksbord med iläggskiva och 4 stolar, jättefint i mörkt trä gratis i stort sett eller till låns. Så är jätteglad idag verkligen.

Men, har jätteont i ryggen, har belastat fel idag med besked. Imorgon kanske jag och Karin ska ta en tripp till Ida och hennes nya lägenhet. Sen så frågade jag Karin om hon vill sola med mig någon dag i veckan. Sen så är det inte så mkt annat på tapeten så att säga. Tänkte ringa och fråga Jennifer hur hon har det nu, och ta min obligatoriska kopp kaffe så klart, kl är ju efter 3. Kram så länge

Sova vad är det?

Ja du, det undrade jag igår. Somnade ju som sagt på dagen och det fick jag lida för på natten sen. Fixade kl 22 i terrariet och blev klar typ vid midnatt, så nu kan de fan inte ta sig någonstans. Dammsög, torkade med trasa och har verkligen snoffsat upp boendet. Ormarna var glada, men det blev inte jag. Hade inte somnat vid 3 inatt. Helt ärligt. Daim höll på att klättra på glasrutan igen, nu gladare än någonsin. Det skallrar ju en del, och den andra slingrade sig över "stock och sten". Skitlyckliga. Ska prova ett tips nästa gång jag försöker mata Daim. Man kan tydligen doppa maten i ägg, eller fisk och gärna lämna den framme tills den är lite halvgammal, en del ormar tycker om det. Ska bli skönt att få min bok jag har beställt om majsormar på engelska så man kan börja plugga på. Men har klarat mig bra hitttills ändå tycker jag. Anstränger mig faktiskt, tro det eller ej. Det är ju mina bebisar (än så länge kan de klassas som det iaf).

Nu gör jag kaffe på jobbet, själv idag :( Men men, mamma har det nog kul där hon är. Hon trivs ju på sitt andra jobb så det får man ju unna henne. Idag sen vet jag inte vad som händer. Gjorde också en förteckning mitt i natten igår på vilka böcker jag ska försöka sälja av mig på blocket, ska nog försöka prissätta dem idag och göra klart så jag kan sätta ut dem med. Sen ska ju en del till återbruket, kanske hinner lämna det imorgon när de har öppet, who knows? Sen är det simning imorgon som gäller. Har hittat fina tyger på mitt rum som mamma har kvar sen hon hade symaskinen inne hos mig, tror jag ska sy mig några panellängder och sätta upp och se vad som passar, så visst har man lite för sig. Puss!

Snö och terrariefix (igen)

Hej idag igen. Idag har det snöat.  Vaknade riktigt sent, typ 11. Hade egentligen tänkt att jobba, men får jobba över lite i veckan istället sen när det kommit brädor. Så jag kommer upp i mina 35 h/v nu tills jag flyttar. Gick upp och åt kålpudding med potatis och sås. Mycket godare än det låter. Sen gick jag och la mig, kände mig så trött. Ormarna höll mig vakna, de var både uppe i taket inatt och stökade. Slocknade typ kl halv 2 och vaknade typ 6. Haha. Så nu är man inte trött direkt, ska skynda att dammsuga innan Emma ska sova. Har rivit ut allt ur terrariet, satt fast bakgrunden och värmeplattan igen så nu jävlar. Tar de sig igenom det nu så ska de bara få vara där. Nu har jag gjort allt. Torkat ur med trasa. Tagit bort och satt tillbaka kabelhållarna. Hamrat och kämpat. På sistone har jag varit lite som en karl, tar tag i saker. Bra det för innan fick man inte ett skit gjort. Har känt mig värdelös så länge nu och det börjar vända, tjejer kan!

Sen ikväll så har jag fixat m.h.a. Helene terrariet, sen så har Emma varit ormvakt, medan jag diskade glasrutorna, så är riktigt fint nu faktiskt, måste hålla efter det ordentligt nu så de trivs. Har börjat se på en film med som var udda, Terry Pratchett - Hogfather. Vet inte om man ser klart på den faktiskt. Ska packa ner mina teer ikväll tänkte jag. Sen blir det väl inte tid till så mkt mer. Lägga in lite ny musik i ipoden kanske. Cissi hade kommenterat min blogg idag, va kul det var, nu vet jag att jag iaf har en läsare. Hihi. Äh orkar inte skriva mer. Dagen har varit bra, men något slö, men imorgon kommer man vara pigg och få mkt gjort. Pussa!

Our Day och dagens händelser

Jaha, dagen har väl gått rätt så bra ändå, trots att det känns lite tungt allt. Har varit på Återbruket i Limmared och istället för att säga vad jag hittat skulle jag nästan säga vad jag inte hittat. Jag har köpt kopper (8st) gröna, en skön turkosfärg. En emaljerad stor gryta i svart, 8 assietter av märket Denby Metz som tydligen kostar 170 kr styck, fick dem för 5 kr styck. Sen så har jag köpt flytande ljus-massa, dofterna clear (ingen doft alls) melon (vet en som skulle gilla den:) och jasmin. Jag har hittat 5 köksstolar för 50 kr/styck och har köpt en bok, Stephen King - Talismanen, en tavla, skärbräda, frukostsnurrplatta, glasburkar (8 st som man typ kan ha couscous etc i), 3 plåtburkar i olika storlekar, jättefina ikea-burkar som man kan ha typ cornflakes, div andra flingor el, müsli i. Sen har jag köpt ett ölglas om pappa kommer på besök, haha. Fanns så mkt där som jag skulle kunnat köpa med en gång. Glömde helt köpa vinglas, fanns inga som rymde önskad mängd, de var rätt små, kan vara ett problem, haha. Får kolla med jämna mellanrum.

Sen så var jag där med mamma en annan sväng, men hon köpte inte mycket inte. Nu har jag snart slut på pengar på riktigt. På eftermiddagen så åkte vi till Grimmared, där min morbror Per-Erik bor med Maggan. De har köpt hennes föräldrars gård och de bor i en liten röd söt stuga på ca totalt 48 kvadrat på 2 våningar. Jättemysig och modern stuga ändå, välplanerad är väl rätt ord. Vi åt jättegod mat, dessutom med Café de Paris-sås, jättegod verkligen ett hett tips. Sen så gick de ut och red på hästarna medan jag vilade, var jättetrött verkligen. Vi kom hem typ kl 8.

Sen så har jag varit på affären med och där hittade jag en jättefin köksklocka. Blev inget jobbande idag, får se om jag kan ta igen det imorgon, måste tvätta bilen med pappa då med, det hanns ju inte med idag. Har rotat fram alla mina kastruller, stekpannor och diverse grejer här hemifrån nu, så har typ dubbelt så mkt som jag trodde helt plötsligt. Mina nya tallrikar och det står i diskmaskinen, ska packa ner det igen sen. Har packat ner alla mina téer nu med, eller nästan alla. Får ju plats med dem nu i framtiden vilket klart är en fördel. Finns mkt man måste köpa faktiskt, men det orkar jag inte tänka på. Ska öppna ett nytt konto på SwedBank, där jag ska spara, jojomensan, det är en nödvändighet nu i framtiden om man ska hålla sig flytande.

Nu så har vi besök av min farbror Stefan och hans fru, Charlie (egentligen Erzebet). De sitter nere och dricker lite öl, ska snart gå ner igen men tänkte skriva lite här först såklart. Idag känns det som jag sa innan lite vemodigt. Jag och Jimmy skulle haft 5 år idag. Har fortfarande ingen riktig koll på vart/när det gick fel och framför allt varför. Jobbigt värre. Lägger in lite bilder här sen senare tror jag allt. Orka skriva mer nu? Hihi.

Lots of Love// J3N

Little Big World och Ego Jag

Åh va fint Karin och Johnny hade det i sin lägenhet. Fick hjälpa Karin mäta persiennmått. Jodå mensan. Sen så pratade vi lite om både det ena och det andra och spelade lite Little Big World. Världens sötaste spel tycker jag. De små söta tyggubbarna. Tycker om att man kan boxas med, men vi lyckades inte just den här gången dock.

Sen så matar jag mina ormar nu, tjejen verkar ha ätit något dåligt, för det som kom ut var inte det jag förväntade mig som kom in, hon har inte ens gjort "nr2" på länge, så får hoppas det var det som var felet så hon kommer igång och äter snart. Hoppas verkligen.

Tänker tillbaka lite ikväll. Kunde inte riktigt låta bli faktiskt. Det känns tragiskt att det blev så här mellan oss. Hoppas verkligen att du får en bra framtid, menar det. Vet inte vad jag ska göra för att hjälpa dig dit du vill och att bli lycklig, som din vän, men jag finns här. Håll ut.

Sen så ska jag göra lite nytta nu tänkte jag. Plugga lite. Har redan börjat kolla tapeter och köpa på mig en massa grejer till lägenheten. Känns bra men lite jobbigt med. Mycket som man måste fixa och mycket som måste klaffa. Men får ta det dag för dag. Blir lite nervös av att någon måste borga för mig med. Även om det ska gå bra. Har tagit lite bilder idag, hade väl en okej utseende-dag :P

       

That's all folks. Nu ska det bli TV och lite nyttigheter gjorda. Love!

Karinbesök och ormletning

Jaha, idag var det dags igen. Hittade inte en av ormarna, kärringen som vanligt, den bruna och började leta. Rörde runt i barken och lyfte ut alla saker och verkligen gjorde en raid, men ingen orm. Då kom jag på att den kanske trots all tejp kunde kommit under bakgrunden och mycket riktigt. Hur lyckas hon? Hon har hittats på golvet, klättrar i taket och allt, undrar vad hon var i sitt förra liv? Jag satsar på utbrytstjuv (istället för inbrott då) eller cirkusakrobat. Så fick ju slita  bort bakgrunden och ta ut henne. Inte nog med det. I efterhand så märkte jag att jag typ hade fått minst 20 små stickor i fingrarna. Var så det bara brände och irriterade. Fick ta fram världens bästa pincett och sätta igång. Det tog ett tag att få bort alla. Får skaffa diskhandskar typ när jag ska in och leta, inget annat att göra.

Sen så hörde jag med Karin om man kunde komma på besök, och det kunde man förmodligen. Så nu ska jag till Anderstorp om någon timme, håller på och gör mig iordning, fredagen till ära. Mamma håller på att göra mat. Ska försöka ta lite nya kort på mig med, så less på att inte ha så många. Jaja, det var väl allt nu tror jag. Imorgon ska jag till Återbruket i Limmared. Kolla vad de har.

//M3

Bilder från Lgh och Icke-Mögel-Brödet

Jaha, först kommer väl bilder från lägenheten, har inte bilder på hela än, fanns som sagt inte lampor överallt men man får nog en liten inblick iaf i hur det kommer se ut. Idag har jag varit själv på jobbet på eftermiddagen eftersom mamma jobbar på ett annat ställe ibland. Det är faktiskt rätt tråkigt om man tänker efter, så därför låter jag bli att tänka på det.

Vardagsrummet                                        Köket
   

Köket igen några gånger
   

   

Sen kommer vi till historien med den verkligen konserverade Pågenlimpan. Bakgrund är enligt följande. Innan jul, den 4 dec förra året så köpte vi en Pågenlimpa på Ica. Vi lade in den i skåpet på jobbet, fel skåp och den glömdes bort. Nu har vi lämnat kvar den i skåpet för att se hur lång tid det tar för den att börja mögla, än så länge så står den sig helt okej. Helt sjukt. Undrar vad de har i det där brödet egentligen? Jag kommer inte köpa det i första taget igen iaf :S.

Nu ska jag åka och simma iaf. Så kommer jag säkert skriva någon mer gång nu i veckan. Helgen kommer ju att bli jobbig känns det som. Men men. Den 7:e mars är ett viktigt datum, eller snarare var ett viktigt datum, på lördag hade det blivit 5 hela år. Men men, det grusades ju tyvärr. Allt har väl sin mening antar jag.

Ska inte deppa ner sig nu, orkar inte det och vill inte det. Känns tillräckligt ändå. Igår så förlorade jag kontakten med en som betyder väldigt mycket för mig. Ledsen att det måste bli så här, men tror det är det bästa. Vi går inte ihop, tyvärr. Hoppas iaf att du får det bra i framtiden och en riktigt fin sommar, med mycket motorcykel, fiske och bad.

Lots of <3, J3N

Lägenhet, äntligen

Ja, nu har jag bestämt mig, ska ta lägenheten, så fr.o.m. 1 maj kommer man vara smålänning igen nu då. Precis som Karin är. Hehe. 46 kvm och 3300 kr i hyra, om man inte är student, då blir den 2900 kr endast. Fint kök med plats för köksbord. Ordentligt med plats och lådor/skafferi. Badkar och plats för såväl tvättmaskin och diskmaskin om man vill bekosta det i framtiden själv. Sen vardagsrummet med glasdörrar in, en liten "walk-in"-closet och både ett uteförråd och ett förråd nere i källaren. Jättefina tvätthallar och allmäna utrymmen som bastu och pingis. Lägenhet ut mot skogen och på bottenvåning. Så underbart. :)

Lägger upp bilder sen, fast en del är rätt mörka såklart, inga lampor kvar och var där när det precis skymde igår. Var på mitt jobb igår med och de verkade verkligen jättegoa. Har blivit lovad 8 veckor nu till en början och det känns jättebra. Sen får jag ju jobba extra vid behov. Blev väl bemött av de som jobbade där med, de verkade som om man ska passa bra in där. Tänker ta parkering med, 50 kr i månaden är ju inga pengar. Skönt om man får besök med, vilket jag hoppas jag får en hel del av såklart. :)

Skriver mer sen ikväll, ska och simma så man håller igång det. Så skönt, man blir så mjuk i huden och så slipper man värken man ofta kan få efter en lång dag med samma rörelser hela tiden. Längtar efter ångbastun med, den är "to die for" så att säga.

Ta-ta y'all. Smell you later :D

Not Sick

Den här gången var det inget fel på mig, vilket verkligen irriterar mig. Nu har jag slösat en hel timme på ingenting, inte nog med det. Jag har fått betala för det! Det här kommer nog en viss person finna väldigt underhållande. Happ happ. Näe, göra några knop idag kanske så man kan gå hem och känna att man gjort något skillnad i världen idag? Såååå trött. Ormen har haft kul i natt iaf, och den verkar ju trivas mer nu när jag fått iordning.

Annars är allt så bra så. Kanske ska och simma idag, får se. Skulle behöva det för har typ ont i hela kroppen, men vet inte om jag orkar, är också extremt trött, men men dålig kombo helt klart. Igår fick jag lite låtar av Jimmy, alltid trevligt. Ska lyssna på dem sen när jag kommer hem. Hepp hepp, kaffet kallnar.

JeLoNi

Back on track

Yes, nu mår jag så helvetes oförskämt bra. Och det slutar inte heller. Känner det varje dag nu, vet inte varför. Känner mig bara gladare och gladare. Skrattar åt töntiga saker, deppar inte fast jag egentligen nog borde ha en del att deppa över. Visst känner mig nedstämd och saker är jävligt jobbiga av och till. Men just nu orkar jag inte lägga energi på det längre, bara är så. Det hjälper ju aldrig, varken mig eller andra. Ingen tjänar på en sur och nedstämd Jennifer, det är ju så. Ju mer deppig man är, desto mer drar sig folk undan ifrån en och ju mer illa beter man sig nog utan att själv märka det. Visst kan man vara tillfälligt nere eller ha en period, men när den mer börjar bli ett permanent tillstånd ska man nog ta sig en titt i spegeln och tänka till.

Ja vad händer i livet? Jo, jag ska och kolla på lägenhet i veckan. Joho då, att jag ska! I Jönköping av alla bedårande ställen. Stor är den med, och billig, alltid en bra kombo :P Sen så har jag sommarjobb med, både här om jag vill komma hem och jobba lite extra och i Jönköping där man då ska spendera sommaren.

Börjat simma har jag gjort med, fast bara en vecka än så länge, men gratis är gott. Eller gratis var det ju för mig iaf, eftersom mamma har skaffat terminskortet. Jag bara utnyttjar det så det blir använt. Och ångbastun i Tranemo simhall är ju som himmelriket på riktigt, fast det blir väldigt varmt väldigt fort. Luktade lavendel där inne med efter en stund, de har dofter med. Provade den innan i veckan med Jennifer, vilket jag knappast kommer att ångra.

Nu har ju både Ida och Karin flyttat, så fruktansvärt spännande. De hann före mig, F A N också. :) Men men, jag har ju faktiskt flyttat både en och två och tre gånger innan. Haha, får verkligen hoppas på att jag kan mynta ett nytt uttryck som lyder fjärde gången gillt!

Har redan börjat se fram så mycket emot den här sommaren, Therese min syster bor ju med i Jönköping och ska bli kul att ta upp lite gamla kompiskontakter som man tyvärr blivit så illa tvungen att försumma ett tag nu. Älskar Jönköping, det är en fruktansvärt fin stad. Har aldrig fått uppleva en sommar där, bara en sur höst och vinter. Och då bodde jag på Dalvik, inget ont om det, men det var dyrt och litet. Inte värt pengarna för mig iaf personligen.

Har blivit väldigt mkt för serier på sistone, maler allt. Strökollar medan jag gör annat. Sen har jag fixat så fruktansvärt fint i mitt terrarie (nedan). Ormarna trivs fruktansvärt bra, längtar tills tjejormen (som för övrigt heter Daim) ska börja äta så hon växer och inte längre får plats att klättra där hon är nu, vilket är precis bredvid glasrutan så den skallrar på natten. Så kollar man dit och vad händer då, jo min klantiga lilla blondinorm ramlar, natt på natt på natt. Och så upp igen. Jaja, den som ändå hade ett sånt minne ibland när det passar. Och uthålligheten sen.

       

      
Twix (hanen)                                                                          Daim (honan)
                                                                                             a.k.a. Runaway Bride

Längtar tills man får en egen lägenhet, den här gången mår man mycket bättre och har mycket bättre förutsättningar. Känns skönt, allt ordnar sig, har inte känt så på länge. Men man klarar sig, det gör man alltid. Skönt, verkligen! Vill tacka alla underbara människor jag har runt omkring mig. Ni gör vardagen så mycket lättare och roligare. Love y'all.

//Jen Jen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0