Vendredi

Ja, fredag idag och fy fasen va gott det har varit idag. Vaknade kl 9 imorse, orkade inte upp kl 8 och visste att jag skulle köra pappa och mamma till tåget kl 10 så kl 9 ropade pappa "Bebej, det är frukost nu!". Bebej har han kallat mig sen jag var liten, liten omskrivning av bebis där antar jag. Haha. Men tycker det låter mysigt faktiskt. Iaf så åt jag frukost och sen kom pappa på att jag ju kunde följa farfar till Ekdahls i Länghem samtidigt så han fick köpt sig ett par byxor. Så kl 10 så åkte vi (mamma, pappa, liv, magnus och farfar) mot Limmared. När vi skulle ut så kom ett sånt där satans långt tåg som typ fick stanna mitt över spåret och som otur är så finns det ju två vägar ut från Limmared mot Länghem, båda har SAMMA tågräls man måste köra över. Smart uttänkt det där. Men iaf så stannade tåget typ så bommarna gick aldrig upp igen. Så vi vände och chansade på andra överfarten. Så det visade sig att tåget var så långt att det skulle kunnat blockera båda vägarna. De fick lotsa det genom Limmared och andra överfarten var öppen.

Väl på Ekdahls med farfar fick vi väldigt bra service där faktiskt måste jag säga. Här får ni ett smakprov på vad farfar anförskaffade sig. En snygg kortärmad tröja och så ett par badshorts.



Haha, fan va glad han ser ut på den här bilden. 81 år fyller han nu i Juni. Då ska han åka till Öland och skulle vara fin för resan. Så köpte vi byxor, kallingar, näsdukar, 2 skjortor till etc. Han fick tag i det mesta han behövde. Jättekul verkligen.

Sen så åkte jag hem, eller vi tog en fika på "Fiket" i Tranemo. Satte oss ute, riktigt varmt faktiskt. Åkte hem och hämtade paketet som pappa väntade på som skulle lämnas utanför jobbet så ingen skulle norpa det. Sen fick jag lov att stanna hemma idag. Så vad gjorde Jennifer då? Jo hon tog sig en Tequila Rose med mjölk och satte sig ute i solen. Åh VAD HÄRLIGT.

SOL + TEQUILA ROSE + SNUS + PÅBÖRJAN PÅ NÅGOT SOM KAN LIKNA SOLBRÄNNA OCH LITE VIND OCH MOLN = UNDERBART OCH SOMMAR. Det enda som saknades var bra musik. Sen åkte och Daniel ner på samhället och köpte en mjukglass. Var massa elever i Tranemo från Borås Restaurang och Hotell-linje, kul kul. Tog hem lite glass till söta katten med. Snacks blev det på affären där jag stötte på Karin. På vägen ner till samhället hade en bil tutat på mig och Daniel som skulle svänga ut när vi kom " swischande" förbi. Det hade såklart varit Karin. Så nu mötte vi henne på affären. Hjälpte henne hitta Mango Raja-dressingen och räddade därmed såklart hela helgen :P

Sen åkte vi hem och jag fortsatte och sola, duschade och drack lite till. Och lite till och lite lite till. Hihi. Sen kom Tess och Micke och dem vid halv 6. Vi gjorde tacogratäng, massor gott! Vi har suttit och pratat en hel del. Varit ute och haft det gott i solen och så har vi börjat kolla på en film som jag inte orkade med och därför gick och lade mig. Så nu är jag här med Chanel som jag har rengjort öronen lite på ikväll med. Inte lite skabb hon har. Det verkar aldrig ta slut. Bara kommer mer och mer och mer ju mer man rengör känns det som. Hur F*N rent utsagt ska man kunna få bort allt det. Blir säkert veterinärbesök ändå! Billigt och bra? Njae känns väl inte så. Tur man har försäkring framöver.

Nu så lägger jag in lite festliga bilder med förklaring.

Karin tog kort på mig och Chanel i köket. Inte hur mace-up-ad som helst, men det får duga :P


Bilder från idag. "Ett stort glas vin!" Så börjar ju en Robert Broberglåt, vet vad han menar. Så gott ibland alltså.
 "Black tower" såklart


Chanel mindre glad när öronen ska rengöras och desto gladare efter det är klart

Helene på kort inte så ofta det blir en helbild. Stackarn gjorde illa tån idag, hua. Lyckosten vann 2 kg dumle på Liseberg igår.





"Brown eyes, buring like fire"


Misse blöt om öronen efter grundlig rengöring. Så söt. Hahaha.


Och så var det när vi torkade upp sprite på vardagsrumsgolvet. Eller Therese gjorde. Haha, här är resultatet. Konstigt hur fort det blir så här. Omg. Såg så kul ut att vi var tvungna att ta kort på det.



Snipp snapp slut så var denna fredagen slut. Puss och natti till alla därute från mig och missen.

Nowhere slowly

You and me were going nowhere slowly,
'cause we gotta get away from the past.
There's nothing wrong with going nowhere baby,
but we'll sure be going nowhere fast!

Öronskabb... jo alltså katten har det. :P

Ja, idag slog det mig, efter några dagars misstanke. Chanel har inte blivit av med sin öronskabb. Åkte upp till mormor där min kusin från Gbg var för tillfället och hon bekräftade mina misstankar. Så ner till apoteket imorgon då och köpa massa medel mot det. Kul liv för henne kattstackarn. 12 veckor och haft skabb 2 ggr. Men nu jävlar ska hon bli av med det. Annars har jag haft en jättetrevlig kväll hos mormor. Träffat mina kusiner som kommer från Gbg, Malin och Jeanette, så det var verkligen jättetrevligt. Blev en kvällsmacka med te. Nice. Nu orkar jag inte skriva något mer idag, inga bilder är jag rädd. Lat idag. Tycker bara synd om min katt och livet suger typ.

Orkar inte börja fitta mig som vissa andra. Alla får stå för sitt eget liv. Jag känner att jag kan stå för mitt, sen får alla andra ha problem med sig själva, kan inte jag ta hänsyn till. WHATEVER. "Vete a tomar por culo" säger jag och har sagt till er.

"Si es un poco loco pero solo un poco loco". It takes a fool to remain sane. Internskämt det första där. Ida fattar. Härstammar från våra spanskalektioner om Don Quijote!

Pyss och kuss... eller Kyss och puss

En solig dag i Borås

Idag fick jag ett ryck. Stämplade ut vid 1 och kastade mig på bussen till borås där jag mötte upp Jennifer som kom från Göteborg. Men innan hon hann dit så stack jag in på djuraffären och försåg mig med frysta muspinkisar. Jam jam. Och lite nytt till Chanel, en ny kattleksak bl.a., den gamla var rätt dåligt åtgången vid det här laget. Jag och Jennifer satte oss på Café Viskan och beställde en sallad med överkokt pasta. Och när vi skulle ta lite kryddsmör till bröden som stod precis bredvid det andra smöret, för andra gången, så hade de tagit bort det. Satan! Bara för att lunchen egentligen var över tror jag, eller för att de ville snåla på det. Pratade länge och väl med Jennifer och vi satt ute vid vattnet och solade med. Pratade om allt mellan himmel och jord, det var mkt trevligt (som mosart säger i lilla sjöjungrun). Har mkt disney i huvudet på sistone, vet inte varför. Hoppas det går över snart. Har köpt nya underkläder idag med. Lägger upp bild på dem imorgon, orkar inte koppla ur sladden, ta bilder på det och koppla in den igen. Här kommer lite bilder från när jag och Jenna var i Booorås. Var inne på en jättefin butik som hette... ja du Jennifer, vad hette den nu? Den med alla fina fina teer och tvålar och grejer? Ida-butiken som jag kallade den?

Here it goes.

Goda cidern med granatäpple (godare än maten tyvärr)

Hugg in! Så lila och fin  du var gumman. Och med en sån glitterväska!


Här kommer jag då.... inte alls fixad men ändå lika glad för det :) Vacker utan spackel heter det visst...



Så en bild på den fina naturen... sett där vi satt ifrån, var som en trappa ner mot vattnet i sten, där en hel del folk satt idag. :) Solig eftermiddag och löning som det var idag. Puss och natti natti på er.



Den senaste veckan (läs veckorna), recap!

Ja, har inte haft internet sen i onsdags så därför jag försvunnit från jordens yta typ. Har varit i Jönköping med Chanel och försökt få ordning lite. Tesse följde med mig till lägenheten där en extremt äcklig överraskning väntade oss. Det var nämligen så att rörmokarna som varit och fixat min toa hade lämnat allt toalettpapper KVAR på golvet i 2 veckor. Det var inte ens jag som orsakat stoppet, eftersom det orsakades efter jag bara spolat en gång. Utan förra ägaren som hade haft HUSHÅLLSPAPPER i toaletten, inte helt smart inte. Så jag fick ställa mig och städa upp det, aningen jobbigt och pinsamt. Har ju inte hunnit skaffa mopp och sånt än, tänker inte tala om hur jag löste det, men det tog tid. Tur att jag hade engångshandskar som mamma hade lämnat!

Frågade hyresvärden och vaktmästaren om det här var vad man kunde vänta sig i framtiden. Fick skjuts hem av honom från deras kontor i samhället bredvid och så kollade han min brandvarnare. De hade ju satt i det gamla batteriet så det hade börjat tjuta som fan igen. Vaktmästaren blev förtjust i katten och höll i den t.o.m. Lol. Har massa bilder som jag ska dela med mig av, förklaring följer.

Skriver mer om bilderna efteråt, när ja faktiskt kommer ihåg vad som hänt.

Den 9 maj : farfar var på besök. Mamma drack cider och jag med. Vi drog vidare till min kusin Mona och hennes man Jens. Vi mellanlandade på pizzerian (som man tydligen inte får ta med alkohol ifrån :P), haha, tro mig. Försökte vara smidig, men blev stoppad på vägen.


10 maj: SOOOOL (och glassigt)


11 maj: tv-tittande (tydligen) och förkyld (hua)


13 maj: Streets of fire , love it/him/the music (och för er tjejer som vill veta, haha, heter ögongodiset Michael Paré)


Nowhere fast - Diane Lane


Tonight is what it means to be young - Diane Lane


Såg den här filmen på en jättegammal beta max-spelare och vet inte varför, men jag föll verkligen för den. Den svårfångade killen, den framgångsrika tjejen. Jag vet inte varför, men har älskat den filmen sen dess. På 80-talet visste dem verkligen hur man gjorde kärleksmusik. Helt klart.

14 maj: Ska dra bakgrunden för er som inte vet. Är på Daniels fotbollsmatch med familjen och sitter såklart och hejjar mest och hojtar hit och dit. Men har lärt mig den hårda vägen nu att ibland är det bäst att hålla käften. Daniels kompis Samuel och en annan kille krockade. Kollade på Samuel och skrek på skämt : "Sluta filma nu!". Problemet var bara att den andra killen han hade krockat med hade brutit handleden. Pinsamt värre!



15 maj: Hugo på besök i en hel vecka. Han försökte verkligen bli sams med Chanel, men hon ville inte. Han var så underlägsen och försökte vara snäll, men hon bara reste ragg och morrade och klättrade så högt upp hon kunde på mig (med klorna så LÅNGT ute hon kunde såklart). Visste inte att katter kan morra, men KATTER KAN MORRA.


Daim sover i dödskallen



Ego girl



På kvällen, släktträff, typ :)
Längst bak, mamma, främre raden fr.v. : Per-Erik (morbror), Micke (Tesses kille) och pappa (även kallas Claes :P)

Fr.v: Bernt (morbror), suddig (mamma) och Per-Erik (morbror igen :P)

Bertil (morbror 3/5)


16 maj: Farfars lilla tv-kontroll (lol). Det bjöds på tårta för hela slanten, gott var det.


16 maj: Provisorisk picknick, med Karin, Tesse och Micke (och Hugo) och.....

Karin i fina rosa tajts (me like) och vi var "In-da-middle-of-nowhere"


Micke och Tesse fick fyr på engångsgrillen. Micke tog till plasttallriken och viftade med, den blev lite smält, haha. Men brände hål i botten på engångsgrillen. Tur att den redan stod i en gammal eld. Hihi.

Inte alls färgglatt picknickset, nonono.


Karin igen


Sen på kvällen följde jag med Karin hem, vi kollade på Eurovision eller vad det heter. Lite drygt och inte så många bra låtar ändå, tyckte sveriges var askass. Så sov jag där och fick skjuts hem av snälla Karin (stjärna i kanten)

17 maj: Fick hem Chanel!
Åkte till Halmstad och hämtade henne. Hennes ägare verkade verkligen jättesnälla och rara. Har inte ångrat henne en sekund.
Bilder från Halmstad med brorsan Tiger:


Försökte få en bild med mamma med, men de ville inte vara stilla tillsammans. Men Chanel och hennes mamma var jättelika, hon hette visst Gucci tror jag iaf :S?

Första kvällen, kom hon upp helt plötsligt i knät på mig och somnade, naaaw.


Jönköping 20-24 maj:

Snäll i bilen, ibland iaf och somnat bredvid mig i Jönköping sen.


Kollar tv från första parkett :P och ute i solen (provar selen som hon inte tycker om, men hon lyssnar ju inte och springer iväg, så "what to do" liksom).


En till Ego-bild, så här såg jag ut i lördags iaf så vet ni, haha.


Tjoho, äntligen klar efter typ hundra år. Var på bio i lördags, Änglar och demoner, den var bra. Sen idag fick jag skjuts hem av Karin igen (vana?) och så har jag jobbat 2,5 h och solat och tagit hand om Chanel. Hon ligger och sover nu och ska väl upp till henne och nana med nu. Ha det gött. Puss!










Villkorslös kärlek....

.... har jag hittat. Har inte skrivit här på ett tag för jag har så mycket att göra nu när jag fått hem Chanel. Hon är helt enkelt untderbar. H+++++

Där skrev hon ja. Hon attackerar tangentbordet, busunge där. Det börjar gå bättre och bättre med henne nu. Inatt fick jag sova till 5 innan hon väckte mig, och hon väckte mig bara en gång. Bra bra. Hon blir ju så lekfull. Men inatt när jag vaknade till sen igen så hade hon lagt sig utmed mig fast längre ner på sängen och så låg hon så bara huvudet stack fram under påslakanet. Och igår somnade hon med  huvudet på kudden med, precis vid mitt ansikte. Hon är världens mysigaste underbaraste finaste. Hade jag reagerat på henne skulle jag hellre ha 30 cm stora vårtor över hela kroppen än att sälja henne. Träffar ni henne kommer ni fatta direkt vad jag menar. Skulle ju lägga in bilder med, men det blir säkert inte förrän nästa vecka nu så allt kommer verkligen i efterhand. Men har inte tid helt enkelt. Ska till Jönköping imorgon. Ska bli skönt. Puss!

Håll utkik

För senare idag kommer jag skriva ett jättelångt inlägg med många roliga bilder att tittat på. Hihi. Ska bara hitta den där datakabeln till mobilen först. L8er.

Tesse kom idag, trevligt värre :P

Ja, idag slutade jag en liten gnutta tidigare eftersom min syster kom från Jönköping idag. Nu är det snart fotboll med Daniel, får se om man åker med. Har linser idag, riktigt fint och så har ormen ömsat med så hon är jättefin nu verkligen. Annars händer väl inte så mkt faktiskt. Skriver mer när något händer. Är lite förkyld idag ändå, men det börjar bli mindre och slipper febern så skönt att kunna jobba, money money money ni vet. Puss

Jag är...

... på jobbet idag. Wei. Grattis till mig, bra jobbat. Tack jag vet :P

Tandläkarsatan och allt annat

Idag så blev jag så förbannad på lunchen. Varför? Jo för jag hade fått post från tandläkaren. De hade utan mitt samtycke satt upp en tid till mig för lagning. Ringde dem och avbokade den och lät jävligt sur. Jag är inte TVÅ år, jag kan nog sköta mina tänder själv. Och har inte råd att göra den lilla lagningen just nu heller. Då är nog tandutdragningen viktigare, men efter den så vet jag att man har så ont att en vecka på jobbet går bort direkt och det har jag inte råd att förlora just nu ändå. Men ändå det att de sätter upp en tid åt mig. Idioter. FUCK va arg jag var.

Har väl sovit mest hela dagen till kl 4 på eftermiddagen. Blev så glad att jag väcktes eftersom jag hade en så knäpp dröm. Drömde att jag hade fått förråd till min lägenhet i Jönköping, problemet var bara att allas nycklar gick till allas lås. Tror du inte att jag gick och kollade och såg va fina grejer alla andra hade i sina förråd. Jo och det var inte det enda problemet. Sen var det ju frågan om att jag skulle hämta upp massa grejer från mitt förråd, men det var typ grejer man bara kunde ta en och en, ömtåliga lampor och sån skit, småplock. Så blev så glad när jag väcktes av mamma när hon kom hem. Var så trött på att springa fram och tillbaka med grejer.

Sen så kan jag hissa och dissa idag. Hissar en film : Wolverine, den nya, helt ok faktiskt. Dissar ett tuggummi: Stimorol Fusion Mint Chocolate. Vet inte varför jag köpte den, men nu vet jag varför jag aldrig mer kommer göra om det iaf.

Har pratat med Karin idag, extremt trevligt. Skrivit lite med Jennifer med och pratat med Anna i Växjö och min faster Marie som jag ska hälsa på, på måndag när jag hämtar katten. Sen skrev till min förvåning Rikard till mig. Han hade tydligen varit med i tidningen för att han hade stoppat något inbrott förr förra natten eller så. Duktigt gjort. De hade tydligen kastat grejer på hans väktarbil med. Det händer grejer minsann i Jönköping, det är inte bara kyrkor och frid inte! Polisen hade följt efter dem men tydligen inte fått fast dem, men de hade åkt därifrån tomhänta. Verkar var rätt ofta som polisen inte får tag på folk som de jagar faktiskt. Eller så är det väl bara jag.

Jaja, annars har det varit en rätt händelselös dag. Gjorde kycklingtacos typ idag. Med bulgur, nyttigt och gott. Inatt tror jag att Daim kommer att ömsa, så spännande. Det är som julafton när de ömsar, man går och kollar och kollar. Så blir man så stolt när de har ömsat sen, att min lilla orm har klarat det så bra. Hihi. Lite fjantig jag vet, men sån är jag. Jaja, blev inte så mkt mer skrivet idag. Nu har programmet börjat igen, livet på akuten, TV4 FAKTA IS THE SHIT! Älskar den kanalen. Mkt spännande, om brott och seriemördare och läkare, akuten, förlossningar och allt därimellan. De har program liknande Cops med. Typ hela dygnet är som julafton där. Hihi. Undrar om man har den i Jönköping. Funderar seriöst på at tatuera mig eller något sånt, känner för att göra något lite crazy. Får se får se. Puss

Försöker....

... stå emot dunderförkylningen som försöker bryta ut med alla krafter. Kände att jag hade ont i halsen imorse redan och nu när man lägger sig kommer symptomen igen. FUCK. Vill inte bli sjuk nu, vill tjäna pengar så jag kan ta hand om alla mina små underbara djur. Vill heller inte bli sjuk så jag inte kan hämta min lilla katt nästa vecka. FUCK. Åh hade en trevlig promenad runt sjön med Jennifer idag och vi pratade av oss lite. Diskuterar fram och tillbaka och bollar allt. Skönt faktiskt. Känns som hon verkligen förstår och har en sund uppfattning till allt. Plus i kanten där gumman. Tar gärna fler promenader såklart! Hoppas det går bra med dejten i fortsättningen med ... hihi. *blink blink*. Puss på alla därute, ska försöka att ignorera min snoriga näsa, tunga känslan när jag andas, mina ömmande halsmandlar och min febriga värme och somna. Good luck, jag vet... men vad gör man? Ingen gillar ju fan att vara sjuk, jag tillhör inget undantag :(

Week - end

Ja nu är verkligen veckan slut. Har inte skrivit mkt i helgen heller. Inte haft suget faktiskt om man ska vara ärlig. Men här kommer väl helgen i korthet.

Fredag
Jobbade till kl 4. Åkte hem och tog det lugnt, det åskade ju något fruktansvärt och ösregnade. Sen tog någon cider och lagade mat med mamma, tror jag iaf, haha. Konstigt nog känns det redan som om jag har glömt fredagen. Hörde av Karin med iaf och vi skulle träffas på lördagen. Trevligt värre. Pratade med Jennifer lite över sms.  En lugn kväll men det blev på något sätt sent ändå.

Lördag
Vaknade fruktansvärt sent, typ 11.45 tror jag och undrade verkligen vad som hade hänt. Mamma och pappa skulle hjälpa till att sälja korv och så vid damernas fotboll (de ställer upp eftersom Daniel spelar fotboll, för föreningens skull). Jag skulle inte hjälpa till eftersom jag skulle träffa Karin (prioriteringar i livet, vetni :P). Så bakade Ingalillakaka och hann typ precis klart med den tills hon kom. Så skönt att se henne, det var längesedan. Det blir alltid allt för sällan tycker jag, hur man än gör. Iaf så hade vi trevligt, tror jag fan drack 3 koppar kaffe och X antal kakor (med STORT X). Hihi. Så det fick jag sota för sen. Ont i magen :S. Sen senare så duschade jag och gjorde mig iordning igen. För då tog jag och mamma en cider tillsammans och sen bestämde vi oss för att ta och cykla ut en sväng och se vart vi hamnade. Pappa hade jour på jobbet så han var tvungen att vara hemma, något vi inte kunde annat än att utnyttja. Vi var först hos Ingela och tog ett glas vin, sen tog vi och delade på en pizza på Pangea (prinsessa heter pizzan, med ananas, banan, mango chutney, curry, vitlök, kyckling), och kebabsås till den. Nu vattnas det allt i munnen på er va?:P

Sen så cyklade vi till min kära kusin Mona och hennes man Jens och tog något att dricka där med om jag inte kommer ihåg fel. Satt där och hade det så trevligt så. Drack ett jättegott vin där i box - By the river hette det. Det var ett sött och gott vin. Hatar när de är så sura så man typ dör, å skit...:P (lägger till ett "å skit" för Emmas skull)
Fick skjuts hem av pappa sen och somnade efter en trevlig pratstund med Urban.

Söndag (idag )
Vaknade rätt sent idag med. Har solat en del idag med, så skönt. Så pratade jag med Jimmy med. Sen blev det mat och så skulle mamma och pappa på Evelinas konfirmation. Jag somnade faktiskt på eftermiddagen, tror det blev lite för mkt sol där. Hihi. Idag har jag känt mig så nöjd med mig själv, kollat på mig själv och känner mig så smal, en sån skön känsla, finns inget bättre. Pratat med Tess idag med och hon var jätteglad så det är ju "såå fint" som norrmännen säger.
Var faktiskt själv från kvart i 3 till 8 ikväll så har tagit det lugnt, tvättat och städat undan lite. Sen så kollat på tv, från Ystad till Haparanda på åttan och sen senare "Seriemördare" på tv4fakta och efter det på Magiska systrar med mamma. Så nu ska jag sova, hinner inte sola inne idag, ska nog vila mig lite med. Har varit på lite halvbra humör idag, en del som känns lite ovisst i mitt liv. Om en vecka får jag katten nu iaf. Ska försöka skriva imorgon om det är något jag glömt. Pussa!

Xider och åååååska

Ja sitter här nu med en Xider och känner mig oförskämt nöjd faktiskt. Var pappa som hade köpt dem och skulle ju ljuga om jag sa att jag blev besviken. Vi har haft så helvetes mkt åska här i eftermiddag så jag hade nästan trott att det skulle bli strömavbrott, två gånger på jobbet. Men icke sa Nicke, inte ens det. Så nu sitter jag här som sagt hemma. Ska göra några skivor till lägenheten sen tänkte jag med ny musik, hade bara massa gamla skivor. Och fast det var mkt nostalgi, så var det tyvärr ännu fler repor på skivorna, får bättra mig på den fronten!

Ja du, inte mkt mer som hänt idag, har jobbat mkt i veckan vilket ju är positivt. Nu ska vi ju kolla hockey ikväll med så klart, Sverige - Canada. Sen kommer vi ju få möta "Ryssjävlarna" i finalen om det går så bra. F - A - N. Men men, we do it. Åh vill till lägenheten och vill ha min kattunge, helst förra året, så otålig. Men ska spara de pengarna och stanna hemma. Får ta det när jag har råd eller anledning att ta mig till Jönköping sen, så enkelt är det. Men nu ordbajsar jag ordentligt känner jag. Over and out, uppdatering senare...

Ikväll blir det vin...

.... bara i brist på annat att göra. Orkar inte bara gå och bara vara. Så ikväll har jag lust att dricka lite vin. Får väl se om det blir av. Tråkgit liv man har nu, faktiskt. Fy fan. Bara jobb (iofs inte så illa, jobbar ju med mamsen) och inget kul alls. Ingen kompis typ att träffa på fritiden och ingen att prata med känns det som. När ska det vända? Det och vädret då så klart, suger ju det med. Åh, ah, meh,  ring, snälla? Har alla gått i idé nu eller? Har jag missat något? Har ni fått för er att jag bytt nummer, eller har ni bytt nummer? What is happening? Jaja, får väl gå tillbaka till mitt intressanta liv av att klippa mina tånaglar, pilla i öronen med tops och ....... etc etc etc. Har ju mkt tid till sånt onödig skit nu för tiden iaf, om jag skulle få ett infall....

Weeeiii

Ja, klart jag syftar på VM i Hockey, vilket vi nyss vann kvartsfinal mot Tjeckien, inte illa. Då blir man glad, speciellt när de petade in 3-1 med 2 minuter kvar ungefär. Får mig att tänka på när jag och Jimmy kollade på VM hemma hos honom typ 2004 sommaren där, han hade TV-kanalerna på datan då, så vi ställde hans skinnsoffa (svarta) snett framför datan och kollade, riktigt mysigt. Kommer speciellt ihåg en kväll när vi efter det lyssnade på en massa HIM tillsammans, han satt upp framför mig och jag låg bakom och bara höll om honom, det var så mysigt. Någon var ju tvungen att vara DJ. Ett fint minne där iaf. Vi har varit med om så mkt tillsammans.

Sen har jag varit hos mormor ikväll med, fick påslakan som jag slipper få allergichocker utav. Och kanske ska få sånna gardiner som jag har i lägenheten nu, fast blåa istället för de gröna jag har, passar lite mer. Men vi får se. Kollat på katterna idag med tillsammans med Helle. Hon skulle se om hon var allergisk så hon skulle gulla så mkt som möjligt med den katten som mamma ska ha eftersom pappan till katterna har ragdoll i sig. Men sen fick jag reda på av dottern i familjen att det var min katt som mest liknade ragdoll, just i att den är så lealös när man plockar upp den, därav "ragdoll"-namnet på kattrasen. Spännande. Skulle träffat Ida ikväll men vi bestämde oss för att ta det en annan gång. Känner att jag har lite kompistorka nu. Vill umgås med så många, men finns ingen tid eller ork. Åh kan inte bara någon komma förbi på en spontan-kaffe? Anyone?

Nu ska jag se ett avsnitt av 24, har börjat kolla på det nu, rätt okej ändå. Kommer ihåg det som tråkigare, men men. Ska nog skaffa bredband till lägenheten imorgon med, får inte glömma att ringa. 189 kr/mån för mobilt bredband, upp till 7,2 MB och ... jag vet att man inte kommer upp i det, men behöver inte så mkt heller. Ska bara kunna ha kontakt med omvärlden och så, inte spela värsta onlinespelen eller skit. :D I'm a low-maintenance-girl. Kräver inte så mkt, internetvis iaf. Bara ATT DET FUNKAR :P

,

Coco (spräcklig och min ) och Macho (ljusgrå och mammas)










Lovar att det snart är slut med en massa tjatiga kattbilder, förstår dem som blir less på mig och tänker, har hon inget annat att fokusera på i sitt liv eller? Jo faktiskt så har jag det, men det här är spännande, gott folk :P

Kattbilder, nu får jag snart Channel;)

Fick den här bilden i morse, under stod det "Godmorgon :)".

Tror du man blev glad då i det regniga skitvädret? Svar ja. Idag har jag känt mig jäkligt ledsen, har inte kunnat sätt fingret på varför faktiskt. Ingen aning, tror det är lite av allt. Mensvärken efter lunch gjorde ju inte saken bättre direkt. Jag har en liten disneyperiod nu, ser på disneyfilmer på youtube, så mkt nostalgi och man kommer ihåg så mkt av det. Sen så har jag sett på allt annat typ och så less på film överhuvudtaget. Kommer nog kolla mkt på tv sen när ja har flyttat och har möjlighet. Är ju faktiskt så att så länge jag har tillgång till film, ser jag knappt på tv. Det är synd för det finns så mkt bra på tv faktiskt. Fick en bild till sen med, på själva ryggen, så fint tigrig hon är. Värsta stora tjejen nu ju.



Ja har inte orkat skriva så mkt vettigt på sistone på bloggen känner jag. Har funderat mkt på saker som jag velat ha med, men sen har de fallit ur huvudet på mig när jag sitter här sen... värsta jävla idétorkan. Pratade med Jimmy idag, trevligt faktiskt. Vi får se, vi träffas nog sen när jag fått katten, och helst efter löning så man har råd att hitta på något. Men men, får se som sagt. Ha det bra alla där ute.

Mensvärk idag = okontaktbar.. typ

Ja, idag ska jag bara krypa ihop i min lilla säng och försöka bli av med den här mensvärken jag har blivit utsatt för. Har vart jättesegt på jobbet idag men har iaf fått fler bilder på Channel, lägger in dem sen, så fin hon är, ser ut som en liten tiger. Hihi. Så det är ju bra. Miffo väder idag, regn och sol om vartannat. Vet inte vad man ska göra av det. Var uppe inatt igen och kollade efter ormen men ingen tur. Får väl se om den dyker upp. Skriver mer sen när jag är hemma och har vaknat till liv igen kanske vid kl 20 typ ikväll. puss

Var hos kattungarna igår

De har nu öppnat ögonen, men Coco har bara öppnat ett än så länge. Mamma bestämde sig för att köpa den ljusgråa hanen jag hade köpt om han inte varit just hane. Macho ska han heta. Hihi. Annars så har det inte hänt så mkt, ska över till Jennifer och ta en kvällsmacka och te. Jättetrevligt. Sen orkar jag inte skriva så mkt mer här just nu, kommer mer sen, har en liten svacka. Puss

Lägenhetsbilder igen, nu med inredning, wow.

Här kommer lite bilder, skriver mer om helgen imorgon på jobbet, trött idag eftersom jag var uppe och packade ur kartonger till 1 igårnatt och sovit lite halvbra, var rätt ljust i lägenheten och bara lite sådär småvimsig. Ont i ryggen hade jag så fick ingen riktig rooooo.

Grönt, megabubbligt vatten som luktar vattenmelon, en vinnare i alla avseenden.

Vardagsrum, väldigt tomt på väggarna än, men men....

Lägg märke till det snygga golvet, det har det kämpats med må ni tro...



Grannen, en jättetrevlig kvinna i 50-årsåldern, har planterat precis sånna Klematis som jag och Jimmy hade i Södertälje, som han tog död på när han inte vattnade dem när jag flyttade :P på andra sidan av spaljen. På min sida har jag en rosenbuske. Blir fint i sommar när det blommar, åh herre min gud, hihi.


Dåliga toan :(


Glömde såklart ta kort på walkin-closet:en som jag har gjort iordning så fint, men det kommer väl sen då. Det här golvet här ovan i köket funderar jag på att byta, eller inte.. får se. Bra ändå med ett golv som är lätt att rengöra. Nu blir det sängen, så trött och ont i ryggen. Puss

Karinabstinens

Ja, det har jag drabbats av. Hihi, vet inte hur det gick till, förmodligen har det något att göra med att man trivs i varandras sällskap. Varit i lägenheten nu sen igår helt själv, kommer bli skönt att ha katten sen så man inte är så ensam, men ändå har jag haft mkt att göra och kunnat prova  mitt badkar och provat spisen och det mesta är bra. MEN, toan funkar inte, det är stopp i den, så jävla irriterande. Det måste fixas ASAP. Sen så är duschmunstycket dåligt och läcker, och så är det en persienn i köket som inte går ner ordentligt. Haha, vaktmästaren har att göra på måndag. Kan jag lova. Skriver mer sen, om hur allt har gått och lägger ut lite bilder med. Så gott det var att bada idag, hade bubbelbad, luktade vattenmelon med. LYX. Puss så länge, en extra till Karin. Så kul sen att ha lägenheten så kompisar kan komma och hälsa på, grilla och sola och ha det bra, hitta på lite utflykter. Jag vill till GRÄNNA, älskar den polkagrisen som heter kaktus lime tror jag det är. DEN ÄGER.

Later...! Puss igen

Golvläggning

Ja, idag åkte jag och pappa mot Jönköping kl kvart i 8 imorse. Vi har lagt golv i mitt vardagsrum, så nu är där jättefint. Mer tid som krävs än vad man kanske tror vid första anblick. Sen var vi och köpte list till med och så fick jag behålla dörrarna in mot vardagsrummet, vilket jag tycker är jättefina, så glad över det! Imorgon ska möbler flyttas, sängen bäddas, hyllor skruvas och glas diskas. En fullsmäckad dag med andra ord. Ska fixa mina luckor klart äntligen med till mina hyllor. Nice nice.

Ikväll kom Tesse, Micke och Hugo, det var så trevligt så. Gick dock och la mig väldigt tidigt, känner att det tagit på krafterna idag och vill vara pigg imorgon när jag får in mina älskade möbler och så. Vill hitta min orm med, börjar lessna på läget nu. Lättare att hitta den nu när möblerna är väck sen. Ska verkligen vrida ut och in på mig själv och min omgivning för den delen för att hitta den.

Haft en bra dag idag, men är rädd att mina grannar kanske inte håller med. Åh hade blivit galen om någon av mina grannar hållt på så som jag har gjort idag. Har ju så svårt för sånt själv. Hihi. Ooops då.

Det finns ett moln på min himmel, någon jag bryr mig väldigt mkt om som inte mår bra. Känns ibland som om alla runt omkring en är deppiga. Sen finns det ju dem som verkligen tvingar på sig sin uppmärksamhet, och så finns det ju dem som tiger i det tysta. Det är dem man ska bry sig lite extra om. Har försökt på sistone, men sååå svårt att veta vad man ska göra. Så mkt som man inte vet. Önskar man kunde läsa tankar eller ha en tarot-linje man visste fungerade som är gratis. Åh .. tänker på dig.

Sen är jag så trött på alla korkade tjejer. Tjejer idag är fan störiga, allvarligt. Issues ni har, dra inte in mig. Jag är en lösning, inte ett problem :P. Den biten står ni bra för. Oh snap, där fick jag er! Så kör upp det någonstans... är säker på att ni vet var, där allt annat hamnar ni vet. Konstigt att det går som det går för er, allvarligt. Som man bäddar......får man.. ja just det... LIGGA. Äckelpäckel. Hatar fan sånna som ligger med allt och alla. Ni har ingen respekt för er själva. Ha lite jävla stolthet! Åh anger management idag på mig... *generad*. Men ni fattar, allvarligt, ibland tänker jag bara "men va faaaaan".

RSS 2.0