Förfest hos Tess igår samt det senaste (=en hel del)

Ja du, vart ska man orka börja? Så kände ja nu. Har köpt en ny data idag. Den är jag nöjd med, faktiskt så det är ju skönt. Sitter och skriver på min hemtenta som ska vara inne nästa fredag, tror jag har placerat det jag ska skriva om nu i sociokulturella eller kognitiva perspektivet iaf, det är ju ett framsteg. Som de brukar säga "it's all downhill from there". Så är det typ. Det var väl det här som var problemet att klura ut. Imorgon ska Chanel till veterinären, har haft henne ute lös nu i tre dagar.
På tal om det så blev ju Macho överkörd och klarade sig tyvärr inte, RIP älskade katt. 090419-090925 (han blev 5 månader och 5 dagar gammal).

Igår skulle jag med Tesse, Pia och Karin ut, men mitt illamående ville tvärtemot. Var inte full heller, blev bara illamående. Skumt det där, nu vet jag vad man absolut inte ska försöka dricka sig full på. Jaja, blir fler gånger. Lägger in lite kort från förfesten iaf, som var så nice. Tesse har så mysigt hemma så (avis). De har varit så underbara mot mig nu i helgen Tesse och Micke. Micke skjutsade mig så jag fick köpt datan idag och vi köpte kinamat, så gott. Sen så skulle jag fått följa med om de skulle åkt till Gekås, men blev lite tajt med tid. Jag fick åka med till affären, jag och Tess fick låna bilen till bio. Så underbara dem är alltså. Verkligen försökt peppa mig och få ut mig lite, bra det:D Nu har jag sagt till dem att låtsas som om jag inte finns i 3 dagar. Blir svårt det där. Hihi.

Bilderna iaf.

En lyckad kväll trots illamåendet, tänk då va kul man hade haft om man faktiskt kommit med ut :/ Men blir som sagt fler gånger. Puss


Mittuniversitetet i Härnösand


Här kommer bilder på först min skola, eller lite av den. Sedan mitt jättefina boende, med egen ingång på gaveln och allt och sen till sist bilder på biblioteket.Hade egen toa, dusch, kök, kokplattor och mikro, litet förråd och kapprum, massa små nyttiga rum. Så hade jag ett köksbord med två stolar med. Jättebra boende verkligen.
Biblioteket var väldigt imponerande faktiskt, både läns- kommun- och universitetsbibliotek.

Fick taget några kort på Daim igårkväll


Nya bilder på ChanelNya familjemedlemmen, valpen Nille

Tesses lilla underbara valp, vill verkligen ha! Men men, får bida min tid, moahaha. Ska tvinga henne att skaffa valp på den sen, hihihi. Nej då men här kommer bilderna, en blandning mellan papillon, japansk spets och något mer tror ja visst.


Gör så här nu

Skriver ett inlägg för varje separat händelse, hänt en del på sistone och harinte hunnit uppdatera något vidare än. Så här kommer det en hel del, bare with me. Puz

090909 och ITIT TTT

Ja då undrar ni vad som flygit i mig när jag skriver en sån konstig rubrik? Jo, det står ju såklart för någonting, nämligen: Information Tar Inte Tid Tänka Tar Tid. Stämmer tycker jag.
Såg på idol igår (har ju bara 4 och 6:an så har inte så mkt val, det är det eller våra värsta år som GÅR HELA JÄVLA FÖRBANNADE TIDEN). Iaf så var det en tjej som sjöng så bara där, 16 år, Jenny hette hon visst, men efternamnet har fallit bort helt. Hon sjöng iaf en låt av Smokie tror jag. Sen var det en annan 16-åring som sjöng så jävla fräckt, typ som maroon 5, skitskum och knorrig, skön röst. Måste se på idol, nu är jag fast!

Ska hem och vara nervös över morgondagen då det är examinerande sem, men skönt när det är över för då betyder det att jag snart ska hem och träffa min älskade KATT och familj.

Men men, bli långdragen. Måste hem och äta snabbmakaroner (vilket iofs inte tar så lång tid). Hade diskat igår och haft makaronpaketet på diskbänken, skulle sedan när jag märkte att det var helt blött inunder bara hälla över det i något annat. Går med det över golvet mot bordet där jag ställt upp en skål att hälla över i. Då ger bottnen efter och jag får snabbmakaroner på hela golvet och i hela min resväska. Blev till att dammsuga, till saken hör att det var typ ett helt oöppnat paket. Pussen

Härnös-verkligen-and

Ja, nu är jag i Härnösand, allt är perfekt, lägger upp bilder sen. Träffat en jättesnäll kille idag som heter Simon och vi har gått och bara snackat skit och bokat böcker och så. Så det är nice. Nu ska jag hem och börja läsa på all möjlig skit som vi (tydligen) ska ha läst till på måndag.

Over and out
Jen

RSS 2.0