Stjärnorna

Ja, igår kväll stod jag och kollade på stjärnorna när Felix gjorde sina behov, det var väl en kl 22 iaf på kvällen och då började jag filosofera. Stjärnorna glimmade sådär fint och det var jätteklart ute, så man kunde se Orions bälte och polstjärnan. Klart det finns liv på andra planeter började jag tänka. Man lärde sig ju i skolan att det finns x antal andra galaxer med x antal andra planeter med samma temperatur och förhållanden som jorden. Så jag tror stenhårt på det, klart det finns fler än vi där ute.

Idag så har jag iaf varit i Borås med mamma och Helene. Vi hittade till Hööks efter mamma irrat runt några varv. Så fick köpt en jättefin mjuk säng till felix, istället för den korgen han har nu, vilken han gillar men den knarrar så för det är som en korg runtikring. Sen fick jag köpt några leksaker och ben till honom, torrfoder till Chanel, möss till ormen och bakgrund till terrariet. Så det blir rätt dyrt ändå. Nu är det inte mkt att leva på kvar. Bestämde mig för att behålla jackan också som jag hade räknat med att mamma skulle ha, så nu har jag förköpt mig något idag, men det löser sig.

Håller på med min uppgift med Skinner nu, gud va en människa kan skriva konstigt och i cirklar och upprepa sig. JÄVLAR säger jag  bara, vilken komplicerad typ. Det går väl framåt men shit va tråkig bok, några ljusglimtar men de är få. Sen blir det tentamen den 14:e, nervös faktiskt, eftersom jag inte ens har boken, men å andra sidan så finns det övningar till den sammanfattningsboken jag har köpt på nätet så det ska nog gå vägen. Plockat ut paketet till mitt bredband och det idag på posten. Den 5:e kommer det tydligen igång. Så den 22:a blir det valpkurs med Felix.

Funderar på att göra om bloggen men det får bli en annan dag. Nu så ska jag gå och krypa ner tror jag, men först en väl förtjänt dusch. Kliar överallt just nu, jävla tröjor jag köpte, 60 % polyester, sen tror jag att det gjorde sitt när jag var uppe i stallet med. Kliar överallt hela tiden. FY FAN. Sicka utslag man har fått med, tur att de går bort så fort det lägger sig igen, surt tills det inträffar. Tjohej

Mellandagsrea

Hellu. Yes igår blev det att handla på mellandagsrean. Folk var fan helt schuuuka, kläder låg överallt på golvet typ och det var hur lång kö som helst typ på iaf 50 % av ställena. :) Men fick tag på mycket fint ändå ju :) En ny jacka, uggs (vinterskor, fodrade), 5 tröjor och 1 linne, hörlurar till ipoden och så upphöjda matskålar till felix. Så nu så har vi fått till lite av allt det vi behöver iaf. Bara att jobba.

Nu så ska det pluggas, känns bra ändå, men sen kommer juridiken, suck! Men det klarar man säkert av, eller snarare det SKA jag klara av. Bara ett år kvar nu ju, sjukt. Idag skiner solen, fett nice! Håller på att diska och fixa upp lite här hemma, det har förfallit lite lätt under jul kan man ju säga. Tog lite kort med Felix på jul, passade på när det fanns någon som kunde ta kort. Här kommer något av dem :)








Istapparna jag har utanför fönstret, så mysigt. Det man inte ser är hur fint det var i månljuset, oh my god säger jag bara. ;) :P

Nu fick jag sms också, sen blir det plugg som utlovat :)

Pepparikaki

Yes, idag har jag kavlat ut min färdigköpta pepparkaksdeg och gräddat dem i ugnen och sedan lagt på kristyr, eller vad fan det nu heter. Japp. Har varit hemma från jobbet idag, eftersom jag börjar bli förkyld och inte var pigg alls imorse. Igår så sov jag från 19.30-23.30. Sen från typ 01.00-05.20. Och då kommer ni ju undra varför jag vaknade då? Jo det är så här att jag har en vovve som sover vid ytterdörren. När en viss första person går upp på morgonen och ska till jobbet, så vaknar Felix, blir rädd och skäller. Måste vänja honom av vid det, men tror inte han är van att det är så lyhört som det är här utanför. Inte för att det stör mig. Men sedan alla andra gånger som folk går ut och går till jobbet, så skäller han inte. Fett skumt.

Idag har jag iaf gjort pepparkakor, sen funderar jag på att göra palt någon dag, men får se när det passar. Undrar om man får besök snart? Låter i trappen och ... nej.. det var det inte. Men men.

Sen i helgen händer väl inget särskilt tror jag, får se lite tar det som det kommer. Kanske tvätta lite hemma hos mamma, fanns ingen tvättid här i huset förrän den 27:e (efter jul) så tänkte att jag kanske skulle tvätta hos henne en gång bara. Så här kommer lite bilder på skönheterna.


Törött!





Herren på täppan är Nille :)


Jul på WoW med :)








Vad bokstäverna står för, det kan ni nog lista ut utan svårighet.




Det är svårare än man kanske kan tro detta, krävs nog några övningsomgångar innan det blir bra detta. Men de ska ju bara ätas.
 


Woppidilej

Här händer det saker, så därför jag inte hinner skriva så ofta, men nu så har det väl lugnat ner sig i en halvtimme kanske. Jo, det är ju så att jag flyttar i helgen för de som inte hänger med (om ens någon gör det, skriver mest för mig själv). Ska ju tyvärr flytta till tredje våning börjar jag känna nu när jag känner vikten och framför allt antalet på flyttkartongerna jag får ihop. Så i veckan så hade vi deadline på tisdag på en uppgift, 7 personer som skulle samsas om 3 a4, var verkligen en spännande upplevelse, då merparten var tjejer. Som upplagt för catfight. Men vi fick mer än godkänt på det, läraren var verkligen skitnöjd så det var jättekul. Sen så fick vi en uppgift som vi skulle svara på senast kl 18 idag, där vi skulle använda oss av den informationen vi skrivit i det första dokumentet. Vi skrev ju där om smärta och smärtsystemet och dysfunktion (när man t.ex. inte kan känna smärta över huvudtaget). Så nu skulle vi skriva om typ "mors lilla olle", kan man säga, eller jag skulle bearbeta och förklara för honom varför det gjorde ont när björnen bet honom och hjälpa honom att bearbeta varför den kanske bet honom och varför han ska vara glad att han kan känna smärta, då det är kroppens varningsklocka på att något är fel.

Så nu har jag skrivit det, flyttpackar emellanåt, sjukt mycket och ser inte fram emot att pulsa mig fram till uteförrådet för att få ut mina utemöbler och grillen som jag inte ska ha kvar. Så får se, måste ju göras, men ser INTE fram emot det som sagt.

I lördags var en sån SJUKT JÄVLA rolig kväll, aldrig mått bättre typ. Först så hade vi fotbad och marykay-provning med mona. Älskar den sugar scrub:en som de har som heter simply cotton, MÅSTE HA. Sen så drack vi lite och jag rökte faktiskt vattenpipa. Sen så i alla fall så var Micke (Tesses Micke) underbar nog att han körde oss in och gick ut med Felix en gång där på kvällen.


Direkt iaf när jag kom in på Olearys så var det en kille som fick "upp ögonen" för mig kan man säga. Sen så höll han sig till det hela kvällen. Bjöd mig på en drink, pratade, dansade och sen så helt plötsligt så ville han att jag skulle följa med till hans hotellrum. Var Scandic, precis mitt i stan och mamma och de skulle vara kvar ett tag så jag gick med. Gick därifrån efter någon timme och så (med kläderna på), men det var ändå jävligt trevligt. Han var en fruktansvärt otvungen och härlig människa och det var så skönt att få så mycket uppskattning och komplimanger från någon, det är så omtyckt man ska vara sen i sitt förhållande helt klart. I efterhand så är det faktiskt så man ångrar att man inte stannade, fanns ju två sängar :P Nej men han var så härlig nu när man tänker tillbaka på det. Han sa precis vad han ville och tyckte, och jag har ju inga problem med det heller. Det som var så härligt var att om jag var brutalt ärlig och sa att något kanske inte var bra, så kunde han ta det. Han t.o.m. uppskattade mig för det och tyckte jag var jävligt skön. Haha, så Olle 34 år från Sundsvall, bosatt i Sthlm, tack!

Gick iaf ut från hotellet precis när de skulle åka med taxin hem och kom precis med :) Vilken taxiresa sen, sa saker som verkligen lät skitsnuskiga. Började av misstag prata om mammas häst, som oturligt nog kallas för Bullen. I alla fall så var det en helt otroligt lyckad kväll.

Sen idag så har jag skrivit 4 a4 på en uppgift som ska vara inne på SÖNDAG! Sen på mån-tis så ska vi diskutera varandras, eller kommentera varandras, precis när jag ska flyttstäda. Bra timing där. Så hade inte ens tänkt ha datorn kvar men nu antar jag att det blir så. Vet inte hur jag ska sova förresten, hm.

Nu så blir det mer kaffe iaf och sen blir det till att sätta igång igen antar jag. Tjohej på en stund




Nu är det december, schukt

Ja går inte tiden ändå sjukt fort så säg? Igår så hade jag en hel del för mig, först så gjorde jag dugga, hade en irriterande hund och en irriterande katt som störde. Chanel gick framför dataskärmen, kåtade sig och gnuggade sig mot en, tryckte upp ansiktet i näsan/synfältet på en och gud vet vad. Felix gnällde och duggan var skitsvår. Vi får se hur det går helt klart...

Men nog om det. Här kommer lite bilder från igår och i förrgår tror jag. Idag kommer en kille och ska kolla på min lägenhet kl 4, hoppas verkligen att han tar den. Han ville ha lägenhet från 1/1 nästa år. Vore perfekt. Nu har jag tvättid sen så imorgon så kommer mamma och Mona och vi ska ha det festligt. Nice, ser verkligen fram emot det.











Jenjen

RSS 2.0