Party party & Chanel 1 år idag

Ja ikväll är det full fart. Är precis klar med allt nu och sitter och väntar på Tesse och Karin och äter. Tror det kommer bli riktigt kul ikväll faktiskt. Chanel fyller 1 år idag med, hon har varit skitkonstig sen inatt. Jamat skithögt ibland och morrat konstigt, vet inte vad det är heller, hon verkar inte ha ont. Sen trillade hon ner från fönsterbläcket i köket med, men hon landade mjukt i snön, men var inte glad, så fick gå ut och hämta henne.

Vet inte vad mer jag skulle skriva faktiskt. Så lämnar det så här så länge. Pussa

Idag

Ja idag så vaknade jag kl 7 och kände mig jättepigg, vet inte varför, kanske för att jag somnade ovanligt tidigt igår. Somnade om iaf och vaknade kl 11 istället så jag gick upp. Pratade med Sara i telefon och har även pratat med mamsen, Tesse, Jessica, Jimmy och Jennifer idag. Haha, mycket telefonpratande.

Så åkte jag in till stan kl. 13.30 för att låna böcker på biblioteket och mirakulöst nog så hade dem alla böcker förrutom 1, lånade ju vissa i södertälje i veckan med. Så nu ska jag börja läsa lite, för vi ska ju skriva ett a4 till fredag och kommit på något forskningsområde och sen är det blogg till på tisdag nästa vecka med all kurslitteratur.

Varit glad idag ändå, gick till affären med, det var katastrofjobbigt för de hade inte skottat upp trottoaren på typ 2/3 av vägen så man fick gå på gatan (halkiga gatan). Imorgon får man pengar, hallelujah! Får se om jag köper mig ett gymkort då, eller hur jag lägger pengarna, har så mkt jag skulle behöva göra, så skulle verkligen behöva jobba för att ha råd. Sen så fick jag brev från CSN att jag ska börja betala i augusti igen, men det stämmer inte, kommer ju fortfarande plugga då, de är lite tröga ibland så får väl ringa upp dem.

En bra låt är Fireflies med Owl City så bra och klatchig på något vis. Ser fram emot lördag som fan. Känns på något sätt som om man måste lyfta på varje sten här hemma nu och fixa typ allt, allt vill man helt plötsligt ha annorlunda än det är nu. Men det blir nog väl. Kanske ska man tvätta imorgon med? Who knows!

Imorgon blir det plugga med, ta en promenad ska jag göra med. Åh livet är härligt ändå och har verkligen en pojkvän som älskar mig och det är så mkt skillnad. På ett halvår nu har inte hänt någonting konstigt alls, älskar honom över allt annat och märker skillnad absolut i förhållandet. Sen klart så är man ju inte samma person och fungerar inte på samma sätt, och är därför inte alltid sams. Men han visar i handlingar att jag verkligen betyder mkt för honom och det är den härligaste känslan man kan vara med om tror jag. Happy happy!

Lägger in en länk till en cool grej med, blue men group



That's all folks!
Love

Jo det löste sig

Tack vare Jimmy så har jag kommit hem ikväll. Han fick sluta tidigare pga att de hade så mkt snö på taket på jobbet att de fick utrymma tills snön har skottats bort då taket började luta inåt :S Så underbar han är alltså. Känner så mkt kärlek och tacksamhet just nu och är så lycklig. Nu hinner jag få tag på kurslitteratur, tvätta och göra i ordning inför helgen i lugn och ro och kan ha festen som var tänkt.

Är jättetrött nu, ska ringa sen och se så Jimmy kom hem som han skulle ändå, men skriver mer imorgon.

PUzz

Tydligen inte

Kommer tydligen inte kunna ta mig hem den här veckan om man kollar på nyheterna och vad dem säger. Får väl se, skulle verkligen vilja och behöva kunna ta mig hem. Har frågat Jimmy om han skulle kunna tänkas göra det, men svårt nu under veckan då han inte slutar före 5 på dagarna. Åh så problematiskt det blev. Ska verkligen försöka lösa det, eftersom jag skulle ha fest på lördag ju och det blir skittråkigt att ställa in när folk sagt att dem ska komma.

Så ska göra mitt bästa. Nu ska jag börjar plugga för det måste jag göra. På fredag ska första temat vara klart och har inte alla böckerna än. Dt som oroar mig, jag måste skriva blogginlägg där jag refererar till alla böckerna, som jag inte har. En av dem kostar 900 spänn, jättekul. Nästa gång jag åker upp nu på vintern så kan jag inte ta med Chanel, inte när det är så osäkert väglag.

Men men, nu ska jag börja plugga som sagt och ser lite på Avatar, love it!
Pusch

Kommer man kunna ta sig hem?

Det kan man verkligen undra i det här snökaoset. Igår så blev det några glas vin och vi gjorde fint här hemma hos Jimmy, så nu är det mycket mer fri yta på golvet vilket är jätteskönt. Skärde mig igår utan att märka det. Öppnade min kalender och skulle lägga handen där för att hålla upp sidorna, då blev det fullt med blod. Har ont utav det än idag och vet inte hur jag gjorde det.

Är på vänstra pekfingret med, så det använder man ju en del. Är som en smal glipa i fingertoppen så det känns ju lite när man skriver här med. Fattar inte har fått så många småsår på händerna på sistone, de flesta beror på Chanel såklart när man busat med henne. Men många småsår med. Skumt.

Jaja, hoppas man kommer kunna ta sig hem i snökaoset i veckan, hoppas förseningarna bättrar sig, speciellt eftersom jag tycker så synd om chanel om hon ska behöva vänta i flera timmar och kanske behöver gå på lådan eller liknande.

Jaja, det var allt just nu. kram

Tout le monde mentent

Så är det. För er som undrar vad det betyder så kan ni ju ta reda på det. Äh.

Be mine valentine!

Ja idag är det alla hjärtans dag. Vi har varit och kolat lägenheter, de var fina, men lite små faktiskt. Om man är två vill man ju helst inte gå varandra på nerverna. Sen har vi gjort massa IQ-test idag, jag fick 9/10 på ett och Jimmy 7/10, han blev inte glad. Jag hade ju bara tur du vet och jag vet inte allt. Stod att jag hade en intelligens som typ 2 % av Sveriges befolkning. Yeah right. Men lite kul var det iaf. Nu sitter jag med arbetet, deadline imorgon kl 09.00 på morgonen, surt. Men men.

Chanel har typ bara legat och sovit idag, skittråkig har hon varit. Vi försöker få henne att vakna till lite, annars får jag vara vaken inatt. Igår somnade jag inte förrän halv 6 på morgonen. Så jobbigt, vet inte varför jag inte kan sova. Puss

Lägenhetskollande

Ja, imorgon på självaste alla hjärtans ska jag och Jimmy åka och kolla in lite lägenheter här i Södertälje. Imorgon är det också på dagen faktiskt 5 år som han har bott här på Björknäsvägen. Vilka lägenheter ska vi kolla in då undrar ni? Ska se om jag hittar dem så länkar jag här.

http://www.hemnet.se/beskrivning/589280?r=3 kl 13.00

http://www.hemnet.se/beskrivning/594001?r=3 kl 14.00 - lite väl saftigt pris, men kul att kolla

Sen ska vi kolla en lägenhet på måndag med kl 17.45 och en den 28:e.

Idag har vi haft en lugn och mysig dag. Gick upp och åt frukost, sen slöade vi till typ kl 4. Fick inget gjort alls. Vi har varit sjukligt trötta idag och nästan undrat om något varit fel på oss. Sen åkte vi till affären och så köpte vi ingredienser och åkte hem och gjorde tacogratäng och sen äppelpaj med marsansås och kaffe på det. Så nu är man inte direkt piggare efter det. Slökollar på en film på stv 2, haha, för Jimmy har ju inte många kanaler just nu.
Ska se om Chanel vill in nu, har så ont i magen med efter kaffet så orkar inte skriva mer just nu. Over and out.

Grattis till Tessan som fyller 23 idag! Hoppas du får en underbar fest! Puss


Avatar 3D

Ja, ikväll blev jag utbjuden på dejt av Jimmy. Han var så söt, han ringde och frågade vad jag hade för mig på kvällen, som om han inte visste att jag skulle vara med honom. Så vi gick på Avatar 3D och det var den bästa filmen jag har sett på hur länge som helst. Så fin så det finns inte, jag vill bo där i Pandora och jag vill vara en avatar. Jättemysig kväll och sen så var vi väldigt trötta efteråt, så kommer nog för första gången på länge kunna gå och lägga mig i tid.

Sen så är jag olycklig över min vikt något fruktansvärt just nu, måste göra något åt den, men så svårt när man älskar onyttig mat och godis så mycket som jag gör. Men men, får väl göra det till min kamp från och med nu. Det är för att jag verkligen inte är nöjd, verkligen inte. Chanel är ute nu, får se om hon vill komma in snart. På söndag så ska vi gå och kolla på lägenheter och imorgon fyller Tesse år! Stort grattis.

Sen fick jag godkänt på den andra tentan med, så det var väldigt skönt faktiskt, så nu tar jag nya tag. Har tandvärk, störigt. Hade tänkt skriva så mkt mer, men orkar nog inte det faktiskt. Idag fick vi till en skype, wow. Bra där. Men sov så gott alla. Puss

Fest

Ja, jag funderar på om jag ska ha en fest, bara bestämma att då och då blir det, kom eller kom inte. Funderar på den 27:e februari, då har alla fått pengar och Chanel fyller på dagen ett år (något som jag faktiskt kom på efter att jag fått idén). Var borta hos Tesse idag och hon tyckte att det nog skulle vara en bra idé. Hon menar på att folk inte känner att de kan komma och våldsgästa en hur som helst när de bor en bit bort och att då måste man planera och bjuda in. Aldrig tänkt på det så. Bara känt att folk säkert inte vill ta sig hit. Vi får se, återkommer lite längre fram om det. Blir några av de närmaste och Tesse och några kompisar till henne kanske. Skulle nog vara bra och kul.

Älskade syster

Det här är ett kärleksinlägg tillägnat min lillasyster Therese, som ofta tyvärr får agera storasyster istället. Idag har hon varit så underbar mot mig när jag har känt mig vissen. Tagit sig tid, bjudit på kaffe, lyssnat, gett mig taktil handmassage, resonerat, pratat lite irriterat, men alltid med kärlek i bakhuvudet. Vet inte vad jag skulle gjort utan min lilla skrutta här i Jönköping. Hon dömer inte, det hon säger verkar vettigt. Hon är outtröttlig i sina ansträngningar att få en att fatta någongång. Hon är underbar. Hon är mitt allt! Tyvärr så kommer man ju inte alltid bo i varandras knä såhär, men jag kommer att ta mig till och råd att ta mig hem, till både henne och min familj som jag älskar över allt annat. Åh känner mig så full av kärlek just nu. Fick dessutom ett jättegulligt sms av Jimmy idag när jag precis klivit ut duschen där jag stått och tyckt synd om mig själv och gråtit. Det löd " Älskar dig. Puss". Att så få ord, kan betyda så mycket, började undra om han var synsk. Har haft mycket tur i livet som har det människorna omkring mig som jag har. Nu har jag fått nya krafter. Ikväll har jag fått skrivet 4 A4 efter att jag lämnade Tesse kl 22.45. Jag har dessutom torkat av handfatet på toan, plockat upp saker i hela lägenheten, torkat av bakom spisen, tänt ljus i hela lägenheten och diskat upp all disk. Det finns hopp om ett slut på ensamheten. Och  man är nog inte lika ensam och utsatt som man tror. Såg t.ex. på outsiders igår om elallergiker, dem är det synd om. Såg sen dessutom ett program om Hemlösa, dem är det också synd om.

Imorgon kl 21 är det ett bra heminredningsprogram för "prylbögar" som gillar det senaste på kanal 9. Det ska jag se. Sen så börjar det en ny serie på torsdag på kanal 6 klockan 20.00, två avsnitt efter varandra. Vampire Diaries heter det. Det handlar om Elena, en högskoletjej som blir kär i en vampyr. Är baserat på tre böcker som jag älskade när jag var i undre tonåren så det ligger mig varmt om hjärtat. Så det ska jag se, ska även försöka komma ihåg att TIPSA EMMA OM DET. Hon kommer att bli salig!

<3


Morr för fan

Så less på min arbetsgrupp, så fruktansvärt oseriösa människor. Förstår inte varför dem pluggar överhuvudtaget en del. Kunde gett platsen till någon som faktiskt vill anstränga sig. Aldrig kommer det bli någon skype, för ingen förrutom jag och Jessica föreslår någonsin någonting, och ingen dyker ju upp ändå på skype-tiderna så är så fett less på det här nu. Hade tyckt det varit skönt att bolla lite kring tentan så man bara uppfattat uppgiften rätt, men i helvete heller. Men det speglar ju folks engagemang överlag helt klart. Och jag ska fan inte låta det förstöra för mig, jag har inte problem med betygen och den här gången kommer jag inte hoppa av skolan för att jag blir trött på folk, för det drabbar ju bara mig, inte dem.

Fucking MORR PÅ ER!


Läste gamla inlägg

Gud va roligt att se vad man gjorde förra året och hur bra man mådde och vad smal man var, verkligen motivering att ändra på sitt sätt nu och skaffa sig jobb igen så man inte bara sitter. Åh fick nya krafter nu! Yay. Nu är det bara 16 kg att gå ner, minst.

Yes, det fanns inget vatten innan ikväll

Och just idag gjorde det mig inte mkt, men för min syster var det värre, som ville duscha innan jobbet imorgon, men hon kan ju duscha nu, eller det var ju bara borta en liten stund. Men hur kunde då jag tycka det var bra? JO det var så att jag hade hällt upp diskvatten och slapp nu att diska, boyah!

Idag har inte hänt mkt, spelat Torchlight, ett jättekul spel som jag installerade idag som jag fått av Micke för ett tag sen med de andra spelen. Nu är det sängen som gäller för snart börjar spöktimmarna. :D

Har det rätt okej faktiskt ändå, fast jag varit här själv i en vecka nu, är nog bara jag som klarar av att göra så lite så länge helt själv och inte bli tokig. Men det är okej, trivs med mig själv, kanske ibland så bra att jag trivs bättre med mig själv än med andra tyvärr. Haha. Men men sånt är livet.

Ska vänta att åka upp till Jimpa, ända till onsdag har jag bestämt mig för, för annars blir det tråkigt och har ändå tenta att göra, tänkte då kan jag komma längre på den (och lite lägligt då han inte har något riktigt bord så man kan sitta vid för tillfället då han håller på att göra om). Det blir lite krångligt om man vill skriva tenta på datan, man får så ont i ryggen då. Ett av problemen innan när vi bodde ihop.

Dags att söka sommarjobb, men det blir inte av. Bara känner inte för det, vet inte vart, får panik och inget händer. Blir väl kanske Södertälje. Då måste jag flytta ormen i sommar.

Åh denna snö, försvinn. Snälla kan inte bara så mkt som en millimeter töa bort så man kan se ljuset i slutet på tunneln och känna lite lukt av vår? Känns som man bor på Antarktis för fan. Aldrig typ varit med om en så jävlig vinter.

Kjolen

Så pinsamt

Svenskar som inte kan prata engelska och medverkar som talare under Stockholm's 20th international film festival. Så pinsamt att de visar upp en så kass image internationellt sett och att det verkligen verkar som om svenskar knappt kan engelska alls. Så kass. Skäms för att vara svensk idag.

Sen annars har väl dagen gått bra faktiskt. Igår var jag chaffis till Tesse och Micke som skulle ut. Hämtade dem vid 12 ungefär. Var ute med Hugo (hunden) i 45 minuter, imponerande med tanke på att det knappast var varmt ute igår. Sen spelade jag en del igår, Dragon Age Origins, har börjat komma in i det nu faktiskt.

Idag har jag börjat försökt få ordning på lägenheten, men fan va tid det tar. Säger som Izzie i Grey's Anatomy "Seriously?!" Imorgon ska man väl åka upp till Södertälje, känner knappt att man orkar faktiskt i ärlighetens namn, så jobbigt att resa nu för tiden.

Måste börja på nästa tenta med, fick ju A på min senaste, så jävla kul!!! Blev bjuden på mat idag, hemmagjord pizza, haha, blev bjuden på mat igår med, chansen finns att man blir bortskämd. Får se om man gör en sallad ikväll så inte allt blir förstört igen, har en massa tvätt att vika med, suck. Sen skulle jag lägga in bilder här, men det är så omständigt. :D

Men IAF, hat gött


Grannen död - hittad efter X antal dagar

Ja idag började dagen med att Therese ringde och berättade att Micke hade sett någon bära ut ett lik ur min trappuppgång i en grön "bodybag". Eller det var snarare begravningsfolk fick vi reda på senare. Först har tydligen polisen varit här vägg i vägg, sen nkbo-anställda, 2 pers från saneringsfirma, som säkert inte haft ett roligt jobb och sen har det varit lugnt. Men FY FAN I HELVETE va otäckt. Åh vet inte vart jag ska ta vägen faktiskt. Han har alltså legat där död typ hela veckan när jag har varit hemma.

Öppnade dörren och frågade dem vad det var som hade hänt egentligen, om någon hade gått och dött eller. Svaret blev ja, frågade om det var grannen och svaret blev ju ja, för jag hade ju sett dem vara där inne. Sen fick man ju höra att man måste och jag citerar: "ha koll på sina grannar så att dem inte ligger för länge". Visst det var ett skämt, men lite väl magstarkt. Sen sa jag väl det att klart det har ju varit väldigt tyst. Då kom kommentaren att det hade ju sin naturliga orsak. Misstänker väl att det inte var en naturlig död, antingen självmord eller så tog spriten död på honom. Har tänkt på mycket på honom idag faktiskt. Tänkte tanken flera veckor sedan när det var sånt jävla liv och ståhej att det här bådar inte gott, han kommer nog till slut att göra slut på det. Kanske har man rätt, kanske inte.

Så idag har det varit jättejobbigt att vara hemma faktiskt. Bakat bröd för att sysselsätta mig och hängt hos Tesse och Micke. Har dessutom byggt ett bo eller näste åt lilla katten utifall det visar sig att hon är på smällen så klart hon ska ha ett bra ställe att föda på. Det får tiden utvisa.

Idag har min lillasyster Emma varit på dejt, så underbart. Hon är så himla helvetes glad, så det är väl dagens positiva. Har spelat en del nu ikväll också, men nu börjar verkligheten krypa på en igen. Men det känns jävligt bra att han inte ligger kvar där död vägg i vägg nu när man vet att han faktiskt är död. Varför är det så otäckt med döden? Brukar inte tycka det, har ändå jobbat inom vården och varit med om det innan och sett morfar och farmor med på begravningen, men ändå. Det var så nära inpå, det inkräktade på ens vardag och det kändes tungt och ledsamt.

Blir väl att söka sommarjobb i Södertälje nu och se om man hittar en lägenhet att bo i tillsammans. Känns som om det är det nästa steget. Så vi får väl se hur det går med det.

Nu är det många som fyller år, mamma den 3:e, Daniel den 8:e och Tesse den 13:e (inte en fredag i år iaf). Har faktiskt tänkt så några gånger, tänk om man själv skulle ramla när man är ensam hemma, och inte kunna kalla på hjälp. Speciellt har man tänkt så när man varit på väg att ramla eller när något sånt här händer som i dag.

Åh hoppas att min älskade katt har kattungar i magen så något kul händer. För mycket tragiskt och jobbigt på sistone faktiskt.

Ska försöka sova snart :S

Carpe Diem

När godis blir ondis

Ja, dit har jag också hamnat, har satt en nollgräns för godis nu. För det är fan inte godis, det är ondis, gör inte mig några tjänster över huvudtaget. Visst smakar bra för stunden, som en ströst, efter nappstadiet är det godis man övergår till som tröst. Vill inte ha det så. Vill hitta på saker med, men vad och med vem? Äh blir så där nu igen, slutar skriva, ingen bra dag alls.

Jämföra sig

Ja, jag har ett problem, och det är ett riktigt fett problem. Jag jämför mig själv med allt och alla hela tiden, och kommer alltid fram till att jag är sämre än alla andra. Trodde man hade börjat må bättre, men tydligen inte. Plågar mig själv gör jag också, och är pessimistisk. Var jag tvungen att hitta den äckliga människans nya blogg? Så fort jag läser något om henne så känner jag mig så äckligt underlägsen, så varför gör man det? Varför? För att man inte kan låta bli. Varför kan man inte låta bli för helvete?

Idag är en lika fascinerande dag som alla andra, går minut för minut verkligen. Måste till biblioteket och lämna tillbaka böcker, ingen som helst jävla lust. Katten är uttråkad, jag får dåligt samvete. Lite less på läget, allt står still. Jag står ständigt still och snart är jag 30 år. När ska det riktiga livet börja? När ska det kännas okej?

Äh, fuck this shit, har bara lust att gå och lägga mig igen och sova bort alla tråkiga jävla dagar.

Bibliotek och virus

Har kommit på att jag har väldigt negativa rubriker på mina inlägg, så ska försöka att bara begränsa det till innehållet i fortsättningen :P Iaf så har jag fått ännu ett kravmeddelande från biblioteket i Jönköping, så nu måste jag ta och slösa 1,5 h idag på att ta mig in till centrum och sen tillbaka. SPYR, kul att bo här utan bil, svar nej! Dessutom har jag satt upp mig på tvättid kl 4-9 ikväll.

Igår så försökte ett virus lura mig. Lade till sig på msn, som en förfrågan, jag lade till och efter några timmar så kom det: "watch me naked click here" och en adress. Klickade inte på den, tog bort användaren och blockerade. Aldrig fått något sånt innan, skitskumt. Vem kommer egentligen på virus och varför? Känns inte som om någon tjänar på det, det är ju tämligen patetiskt tidsfördriv. Jaja, sorgliga människor *suck*. 

Sen så vill jag att min orm ska ömsa snart, men hon rör sig inte ur fläcken, har t.o.m. byggt en fuktkammare till henne och då undrar ni hur den ser ut. Jo tog en stor fyrkantig platslåda med lock. Två tomma toarullar och gjorde hål i plastlådan i motsatta ändar utefter den storleken. Sen så ska man ju då klä den här tomma toarullen med blött papper invändigt (svårare än det låter) och så hade jag blött papper i hela lådan med, lite snirkligt så. För mina toarullar satt inte helt ihop, tänkte att den kan slingra sig lite där inne om den vill. Tro inte att jag är galen, det är så här man gör, har faktiskt läst mig till det. Det är för att ormen ska kunna slingra sig igenom där och blöta sig så att det gamla skinnet kommer av lättare när den ömsar.

Jaja, nu ska jag väl göra något (intalar mig det varje dag, TRÅKIGT LIV)
 

 

R.I.P.

Fick höra något jättetråkigt igår kväll av Tesse. Ni ska veta att jag tänker på er och kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom nu. Vi kanske inte träffas så ofta, men det betyder inte att man inte bryr sig!

---/--@

Det senaste, blivit dålig på uppdatering

I helgen gick allt bra iaf, med Jimmy hemma i Tranemo. Vi kom dit och han var väldigt nervös ändå, förståeligt. Men hela familjen förutom Tess var hemma och farfar med. Allt gick jättebra verkligen. Vi hjälpte till lite och byggde ihop hyllor till badrummet där nere nu som blivit så fint så. Dessutom så gjorde mamma jättegod mat, åh så gott. Mögelostsås, som Jimmy tyckte om, det trodde jag inte, hade för mig att han inte var så förtjust, men han bara slurpade i sig. Hihi. Sen på kvällen så kom Liv och Magnus och så drack vi vin och tog någon baileys. Men för mig blev det ju för mycket så klart. Hihi. Men det var en väldigt trevlig kväll och det gick jättebra att köra ner på fredagen med.

Jimmy och  jag åkte till A6 och gick en snabbsnabbis på IKEA men det var utplockat där det jag velat ha. Sen så köpte Jimmy en laserpekare som han lekte med sen, Chanel var det naturligt tilltänkta offret. Hon bara kastade sig efter den. Tyvärr för min lampa som råkade vara i vägen ett tag där. Sen så var jag så bakis att jag inte orkade åka med till Södertälje, vilket jag ju ångrar nu när jag ser hur lite pengar jag har kvar på kontot såklart. 

Igår kväll så vaknade jag till liv efter min pizza och sovlur, hihi, och sen senare så ringde Tesse och de skulle se på Law Abiding Citizen och undrade om jag skulle komma och titta. Sagt och gjort, tyckte den var bra, men tragisk ändå. Tog mig ett bad igår med, med olja i och smörjde in mig, fått så torr hud nu när det är så kallt i luften, huden spricker upp och blir knallröd typ. Smärtsamt och kliar gör det med. Hemskt. Men går fort att få bukt på det, men det krävs lite ansträngning ändå. Idag har jag lämnat in en kompletteringsuppgift till skolan eftersom jag inte var i Härnösant häromveckan. Och så skulle jag sökt ett jobb på ams.se. Letat fram mitt gamla CV och ändrat om och allt, tror du inte jobbet inte finns kvar nu då? Fast det var sista ansökningsdag 28 februari, kasst. Och synd för jag ville verkligen ha det. Jaja, vart ska man söka nu då? 

Äh, ska väl göra lite nytta igen eller något. Puss 

RSS 2.0