Tråkigt liv

Ja jo det har jag. Inte på grund utav människorna i det, för dem är helt underbara. Men jag gör aldrig någonting, hittar aldrig på någonting, umgås aldrig med några vänner, har inga fritidsaktiviteter, alls. Så nu vet ni, fast det kan väl knappast komma som en överraskning? Nu ska jag iaf få komma ut lite, jag och Jimmy ska åka iväg. Puss

Kommentarer
Postat av: Karin

Men åh... känner ju (nästan) precis samma sak... öven fast jag gör en del små grejer då och då. Men har såna krav på mig känner jag, att det måste liksom vara nåt riktigt "stort" annars räknas det inte. (exempelvis spa, hotellvistelser, dyra restaurangbesök osv osv) Men själv känner jag ju att det räcker att bara gå en sväng på stan ibland på luncherna, nåt biobesök varannan månad, sola lite solarie osv... inte världens projekt liksom. För mig är det mkt pga ekonomin som det känns svårt, men även årstiden. Livskvalité för mig är att komma hem från jobbet och solen fortfarande skiner, hälla upp ett stort glas cola, eller en kopp kaffe eller varför inte en god smoothie (har fortfarande inte glömt den jag fick hos dig förra året!) och bara sitta utomhus och njuuuta!

Men visst. Umgänget med vänner är absolut något jag MÅSTE bli bättre på.... även ett telefonsamtal från min sida då och då hade kanske inte varit fel... Men jaja... vad jag skriver.

Hoppas ni har trevligt iaf du och Jimmy!!! <3 Puss

2010-01-28 @ 09:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0