Zonkey

Ja, läste idag i tidningen att det tydligen är en blandning mellan en åsna (donkey) och en zebra. Låter ju för kul. Idag har jag typ vaknat för en timme sedan, för var så slut efter jobbet och handlingen att jag stupade i stort sett. En halvstukad fot och så blev det ju till slut två papperspåsar med mat, och så var det backen, och värmen, och avsaknaden av AC på bussen som tog musten ur mig. Plus en dusch, två inköp och en tvätt på jobbet. I värmen, hua.

Fick avstämning idag på ICA, hade scannat in en vara två gånger och en inte alls, haha, så skulle ha betalat 40 kr för mycket, för den jag råkat blippa två gånger var ju självklart 1,6 kg nötfärs. Jag är för lustig, men idag kände jag mig så stressad när jag var i affären så kan nog varit därför. Så nu kan jag se fram emot en ljus framtid med avstämningar framöver var eller vartannat köp. Undrar om man gjort fel någon annan gång och kommit undan med det?? Kul tanke.

Drömde om en sån heting innan, åh min drömman verkligen. Det var hångel och peting och allt möjligt, helt underbart. Fick en att tro att hoppet inte är ute än iaf, så det är ju skönt det. Sen har jag kört buss i drömmen med, och så hade de sprängt sönder motorvägen och vet inte allt.

Nu har kattungarna börjat kissa på golvet, wei. Men har ställt fram en kattlåda till dem nu och försökt att börja vänja dem. Försökte med mat häromdagen med, men det åt mamma upp. Haha,. Bara tre gånger har de kissat på golvet idag, men gissa vem som går där med handduk och torkar, jo jag. Vi får se hur det går.

Imorgon kommer syrrorna och ska stanna till på torsdag och vi ska på bio och så, det ska bli kul, imorgon blir det taco med. Åh Chanel gnäll ska jag döpa om dig till.

Puss på er alla därute, blir bilder en dag när jag orkar. Idag har jag matat ormen med en gigantisk mus, moahaha, så nu är den nöjd i två veckor.

Hm, känns lite sisådär

Idag gör det faktiskt det. Är väl jag som är knäpp igen säkert. Men tror ändå det inte är så. Känns som om det verkligen är så som det känns nu, eftersom det blir mer och mer bekräftat över tid liksom. Ikväll har jag haft så tråkigt, eller egentligen inte haft tid till det heller, eftersom jag bara sovit, från 18-23. Men... alla andra dagar. Och självklart är det inte någon annans jobb att hålla mig sysselsatt och på topp jämt, det säger jag inte heller. Men har inte energi att hitta på så mkt heller idag.

Sen så har jag ju problem med min skatteutbetalning, eftersom det var anmält fel konto där från förra året. Så vet inte alls när jag får dem pengarna nu, de skulle ta upp till två veckor på sig att godkänna mitt konto från Swedbanks sida. Så vet inte alls hur jag ska göra med hyran nu, känns så tungt. Kan ju inte skita pengar liksom, får väl ringa NkBo. Eller något. Ska kontakta banken imorgon och be dem skynda på det lite med.

Skulle behöva köpa pinkisar till ormen, katten behöver kattmat (igen) och skulle vilja till biblioteket. Ringde iaf till vårdcentralen idag om min stukning och de tyckte inte att jag behövde söka för den, så det är väl det positiva. Å andra sidan det negativa är att jag kan ha ont i upp till 5-6 veckor efteråt (4-5 veckor till), så det känns ju mindre kul, nu när det är sommar och allt. Men chefen frågade hur det var med mig idag när hon såg mig halvhalta omkring, hon skakade på huvudet och sa "oj oj oj, kan du jobba med den foten??". Kändes ändå bra att hon frågade.

Sen har jag ringt till en hel del folk idag, och ingen har svarat, känns faktiskt som ett mönster, det är nästintill aldrig någon som svarar när jag ringer (och nej karin, du behöver inte ta åt dig, ringt en hel del andra med). Tycker ändå inte att jag är tråkig att prata med eller alltid är negativ. Så det är lite kiligt.

Kände att jag behövde skicka iväg ett sms till andreas idag och förklara hur fruktansvärt omoget jag tyckte hans sms  var, hans svar var att han var full och att det inte var meningen. Inte så övertygande. Så besviken på killar nu överlag faktiskt. Tänk en del på Jimmy på sistone, att han inte ens kunnat höra av sig och fråga hur det är med mig, eller faktiskt säga förlåt för det han har gjort. Det tynger mig, min tro på killar överlag är starkt rubbad känns det som. Är verkligen cynisk vad gäller dem just nu, men det är ju inte så konstigt heller.

Fick tillbaka resultatet på min b-uppsats idag. Ett jävla poäng ifrån högsta betyg, A. Så lite surt, men är ändå fruktansvärt nöjd. Man kunde få poäng 1-3 på varje område.

Problem syfte: 2

Forskningsanknytning: 3

Metod/design: 2

Resultat/analys: 2

Formalia: 3

Opposition: 3

Försvar uppsats: 3

Totalpoäng: 18/21

Betyg: B

A: 19-21 poäng

Så såg det ut, med ett skriftligt omdöme under varje rubrik med. Åh tänker på Sara med som är i Amerikat med sin kille. Så kul verkligen. Hon är en så go människa, saknar henne lite, även fast vi inte pratas ofta. Undrar hur det gick för dem på uppsatsen?

Jaja, ska väl lägga mig igen, what else is there? Inte så många vakna vid denna tiden iaf. Slå på tv:n vetja. 

 

Nu jävlar

Ska jag gå ner i vikt! Fan shit asså. Nu laddas ipoden med goa låtar, så fort foten tillåter så blir det till att börja promenera varje dag, inte så att man inte har tid till det. Har nog glömt vilken motiverande effekt musik faktiskt kan ha.

Gone forever

First time you screamed at me,

I should have made you leave.

I should have known it could be so much better.

I hope you're missing me.

I hope I've made you see,

That I'm gone forever.


Nu blir det bröllop på TV

Vilket jippo verkligen. Sååå himla speciellt är det väl inte? På ett sätt, men på ett sätt inte. Och varför ska de ha storbildsskärmar i ockelbo? Har inte dem tv-apparater som hela resten av sverige?

Jaja, ska väl logga ut härifrån nu och bara ta det lugnt. Snart blir det säkert regn, känns så. :)

Sofie-propp äger

Skulle gå till Sofie kl 22 när hon ringde för Abbe och Linus var på någon fest på något glas vin bara sådär, haha. Tjena, ett glas blev två som blev tre... som typ slutade nu. Så kul jag har haft, verkligen skittrevligt. Så nu sitter jag här, full, lycklig och med pommes i ugnen. Finns det något bättre?

Lite vissen över att Andreas åkte idag ändå, vet inte riktigt hur det var med allt, om man gjorde rätt eller fel. Svårt att säga efter så lite tid, men vad ska man göra?

Nu ska jag iaf gå och sova så jävla länge och gott! Så det så. Men Sofie, Abbe och Linus, tack för en toppenkväll, hulan äger!!


Helt slut

Av att tänka, på det som varit, det som kan bli, det som inte behöver bli. Men jag är positiv, ser fram emot min dejtinghelg och börjar mitt liv på nytt, utan negativa influenser. Har nolltolerans för sånt nu. Åh så mörkt det är nu. Svårt att sova, för lite nervös och det tar tid att städa när man har stukat foten. Jävlar om de inte täcker över det där asfaltshålet... *sur*. Kunde ju slagit mig värre, halvt fördärvad. Speciellt om jag slagit höften eller huvudet rentutav, kunde ju tuppat av, det är ju inte första gången det skulle ha hänt isf.

Nu ska jag iaf *försöka* sova. Så får vi se hur det här kommer att gå. Känner mig varm och illamående av allt städande och flängande med foten, det sätter sig liksom i form av en känsla i magen... typ som om man inte ätit på hundra år. Jaja, svammel svammel.


Stukat foten..

... har jag bland annat hunnit med idag. Först försov jag mig, så hann inte äta frukost innan jag skulle till vårdcentralen. Vaknade med en fruktansvärd tandvärk och hann inte ens slänga i mig två alvedon, så fick pinas.. Sen efter det så hade jag varit på möte på jobbet. På vägen ut så trampar jag så jävla snett som man kan ungefär. Mitt inför ögonen på typ 7 semestervikarier, varav Sofie, Emmelie och Martina stannade och såg till mig tills systern kom i den röda faran och hämtade mig. Söta ni är, tack snälla!

Så nu har jag lyckats åka hem direkt i bilen till mor och far och tar det lugnt bara. Syrran färgade håret på mig inför min dejthelg så nu är väl det okej iaf. Får se hur jag ska ta mig hem igen. Hoppas det löser sig. Idag fyllde min favorit 25. Karin grattis gumman, inte hunnit påpeka det mer än till dig (alltså inte här på bloggen) förrän din födelsedag är över sedan 2 minuter, nu 3. Men du får förlåta mig.

Läste din blogg med, men har inte kommenterat :) Så nu kan du räkna mig till en besökare iaf :) Får se hur länge jag kan stanna hemma med min onda fot. Fick iaf med mig kryckor så jag kan avlasta lite, så det är skönt, men försöker belasta så att det inte håller i sig allt för länge.

Puss


Per i hagen hade fullbokat

Det är ju dit man ska gå om man har ont i magen alltså, som man sjunger. Men hade inte så ont i magen imorse, det har krypit fram under dagens lopp mer. Så ikväll såg jag på film med Tesse och Micke, Remember me, den var helt klart sevärd, udda slut. Men handlingen var jättebra och det var en fin film. Nu sitter jag här och har precis tagit ett bad (ja så här sent, jag bor längst ner så den lyxen unnar jag mig, eftersom jag hör när alla andra spolar, så vet jag att ljudet tar sig ner genom ledningarna, nog inte upp...). Så nu luktar man gott iaf, måste tvätta imorgon, fy fan. VILL INTE.

Sen väntar jag väl bara på kl 7.30 på fredag när jag börjar jobba igen, så man får lite mening med vardagen. Kommer bli tokig den här sommaren, eller förmodligen jobba ihjäl mig av tristess. Inte för att jag har tråkiga människor omkring mig, tvärtom! Men för att jag känner ett stort tomrum nu när jag inte pluggar längre.

Kattungarna har blivit lite roligare nu, tar nog bara några dagar innan de har lärt sig att gå. Mamma lämnar dem lite längre stunder nu och går ut och springer runt och lyssnar på dem. Nu ikväll när jag kom hem så hittade jag knappt Chanel. Hon var inte med bebisarna, och fönstret var inte öppet så hon kunde vara ute heller. Hm, tog säkert en minut efter massa hojtande som hon kom till slut.

Nu så ska jag ta en kopp te och en dubbelalvedon eller något och krypa ner, finns ju inget bra på tv för den delen, och inte på datan heller :S Hm.

Mensvärk, fyfan!

Är nu efter jobbet helt golvad. Så ont jag har i magen eller?! Hur kan det komma sig. Orka, det ska både regna imorgon och så kommer man säkert ha mensvärk då med. Men får väl bli en lugn dag då man städar, suck. Finns det inget kul i livet, och vart är mamma? Det var ju en 10 dagar sedan jag såg henne sist typ.

När ska jag åka till Liseberg och göra sådana där roliga saker, åka utomlands med en partner och bara leva livet och chansa lite, sätta sprätt på pengar och bara göra något schukt? Hoppas det blir snart, lever väldigt på slentrian nu känner jag, även om det finns två stora ljuspunkter, eventuellt tre. Tesse, Micke och A******. Så är det. :)

Åh ikväll hade jag velat haft någon som tog hand om mig för omväxlings skull. Som inte bara tar emot alvedon utan faktiskt kan ge mig alvedon, passa upp på mig och göra all tråkig skit som jag vill slippa när jag har ont. Någon som kunde bara myst med mig och....*suck*. Äh.

Leif GW äger Boston Tea Party

Kan man annat än älska Leif GW, så mkt skönare och mer naturlig i detta program än annars.

Leif till psykologen Rio i programmet: Var du psykiatriker sa du?
Rio: Psykolog.
Leif: Jasså, så du får inte ens ge ut tabletter?
*LOL*

Så överlägsen och skön.

Haha, Leif har helt klart blivit snyggare med åren.

Här äger Leif sönder han som käftar upp....

Leif: Ja jag behöver tabletter för både det ena och det andra.
Rio: Det är på gång i USA, så om fem år kan du komma till mig och fråga om recept
Leif: Ja men man har ju kontakter *myser*. En massa alkoholberoende rättspsykiatriker som jag umgås med.
SÅ rolig verkligen.


Nya bilder på Frigo och Fendi


Frigo, men man ser inte det vita på honom.

Här syns att killen längst ner är mer grå än svart.
RSS 2.0