Goa bitar - rock/indie/pop/alternative/punk

Alltså som i låtar :)


 
Peaches - Mud


Imogen heap - Wait it out

Jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu!Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Oh, oh ,oh

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Hur blev det söndag?

Det gick så fort, fattar inget. Men men, idag är det helt okej väder får man ändå säga. Hade två grannar på samma plan (= alla förrutom jag) som var ute och festade igår och kom hem kl 3 på natten. Ingen fara så sett, men min granne är rökare, så han går i altandörren och så står de där ute och pratar. Men men. Var ändå vaken, annars hade jag aldrig hört det.

Nu blir det plugg. Plugg. Plugg. Gillar inte det ordet. Plugg är något man sätter i ett hål i båten om den läcker. Hm. Studera ska jag göra.

Åh så var det lördag

Japp, idag har jag faktiskt vaknat kl 10 och sovit i 13 timmar. Så skönt, brukar jag inte lyckas med. Haft svårt att sova på sistone. Har träffat Sofie och tagit en fika, så trevligt så. Pratat med min nya granne med och de tvärsöver som bor där. Vill så gärna på rix fm idag, men hur ska man åka dit själv? Det är ju tråkigt värre att göra faktiskt. Så synd att missa men vad gör man. Två timmar kvar, inte duschad och inget sällskap, inte kul att stå där själv.

Så bakar jag med, bröd. Har lagt till lite bilder på fb också. Nu är det rix fm förfest, kanske ska ta en cider och se vart man hamnar idag? Annars vet jag inte vad jag skulle skriva här. Faktiskt. Får väl gå när det är i borås istället eller så. Ska kolla när det är. Nu. Äh de var inga särskilt bra artister i år ändå, och så har man inga pengar på grund utav jobbet heller.

Men men, inte vara bitter. Det är sääääkert jag som gjort fel. (NOT) Nu ska jag ta en cider och glassa lite. Soeln är framme och när solen är framme då är jag framme, en snus ska jag ta med, och tänka på Karin och bättre tider :):P

Älskar Jason Derulo, bara hör här. 

 Kjolen


R.I.P. Donna 100525-100527

Du kommer alltid att saknas, du kommer alltid att älskas. Men du har det bättre nu. Du mådde inte väl.
Du fick en tuff start här i livet, och fortsättningen blev inte så mycket bättre. Du gick ner i vikt, kunde knappt andas och ännu mindre äta, du gnydde inte, du var kall i kroppen. Du såg ut som en levande död.
Så jag kunde inte göra annat än att göra slut på lidandet för dig. Förlåt.
Begravde dig på ett fint ställe, bland blåbärsris, stenar och en liten gran. Det var som gjort för dig.
Jag t.o.m. hittade ett trasigt kors där, kanske har någon haft samma tanke som jag tidigare?
Högt upp ska du ligga, på en kulle, för du betydde mycket för mig. Förlåt igen, kommer alltid sakna dig och kommer aldrig förlåta mig själv...Chanels bebisar


Bebis nr 1: 76 gram och utan halva svansen. Får se om hon/han klarar sig


Här är de två första, nr 2 överst med hel svans :S Hon väger 84 gram.

Sen den tredje som jag inte har någon vidare bra bild på väger hela 89 gram, alltså 13 gram mer än den lilla.
Hon bara kastar sig fram och äter, mejjar alla de andra, blir nästan sur alltså. Men får hoppas hon klarar sig. Idag ska jag laga tacos till mig själv, lamt.

Grillning och mycket trevligtVerkligen på tjocken, undrar när dem kommer egentligen???


Näe, jag har inga tändare, bara 7 (nu 8 enligt säkra källor) fungerande tändare :P


Tulpaner, löjtnantshjärtan, liljekonvalj, rosor (till höger) och klematis (kommer uppför spaljen på vänster) Så fint jag har det :) Och det är inte ens tack vare mig :)


Fint väder och grillning nr 1


Ösregnade så inni..... och åskade som bara den, nästan inte varit med om värre förrut, stora vattenpölar i gräsmattan.

Lägenhet uthyres, ac, dubbelsäng, nära till naturen :):P

 

 


Problemen börjar lossna nu :)

Ja idag har jag fått gjort två intervjuer och på onsdag så kommer jag kunna genomföra fler. Jessica kanske ska komma och besöka mig så vi kan plugga och sammanställa lite sen till helgen. Känns skönt att få det gjort så sen ska jag slappa i sommar, mentalt iaf på det sättet. Att man inte alltid har något kvar att skriva. Försökte skriva ett lagom snällt meddelande bara appropå ingenting idag till en före detta kontakt. Men jag var blockerad. Människor alltså. Lol säger jag bara.

Nu är klockan så här mycket redan, hur gick det till. Idag har Chanel varit uppe på taket igen, var rädd att hon inte skulle komma ner idag faktiskt, till slut fick jag in henne genom att locka med ost, men det var inte lätt, hon vill ju inte komma när man ropar.

Alla mina ex kan faktiskt dra åt helvete, känner verkligen att jag har gjort allt för dem, men de har fan inte gjort ett skit verkligen, bara svikit mig så jävla djupt. Sårat mig bortom alla gränser. Har min ära i behåll, har inte gett tillbaka, betett mig som dem, sänkt mig. Visst en del tror jag inte är medvetna om det. Men när man påpekar det gång på gång på gång och de ändå inte kan förändra sig så pass lite?? Det är inte mer än vilken annan tjej som  helst skulle kräva, att inte bli kallad hora, eller omogen. Att killen i fråga ska vara trogen, att bli älskad som man är, inte som den andra hela tiden vill att man ska vara. Så på det sättet så är det fan rätt att jag är singel, och då vill jag vara singel. Har högre önskemål för ett förhållande än så. Sen visst har jag mina fel, men jag vill jobba på dem, jag är "committed" på en helt annan nivå. Jag har satsat på förhållandet om och om igen.

Nu så ska jag väl spela eller någonting kanske, dingar snart 31. Wei, var med på mina första instanser utan Tess och Micke idag, pirrigt! Men det gick faktiskt bra.

Framtiden ser ljus ut, jag är glad och så. Här kommer några KICKASSBRA-låtar.
 


Ny vecka

Hoppas verkligen jag får tag på rektorn idag eller att den i Hovslätt verkar intresserad. Idag ska lillebror på fotbollsmatch i Mullsjö utanför Jkpg. Hade varit kul att kunna följa med men vi får se om det finns någon plats i bilen. Åh så jobbigt att ha intervjuerna hängandes över huvudet hela tiden. Måste verkligen få till dem nu.

Kram på er därute som slipper sån här ångest.Dags att prova livet som rödhårig kanske eller något annat? Känner för förändring, alltid varit så feg utav mig, men ändå inte. Har ju provat olika saker men vi får se vad som händer. Moahaha.

Äckelsöndag

En tråkig dag idag. Dricker kaffe som ingen annan dag ungefär. Ska väl WoWa lite i brist på annat. Åh tråkigt som fan fan fan fan fan idag.

Löördag

Och ingenting händer just ikväll. Mamma och pappa skulle till Liv och Magnus, själv vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Blir förmodligen ingenting alls. Har ingen lust att åka dit heller faktiskt, är hemma med Chanel jag, och Emma och Helene. Har inte pengar att hitta på så mkt heller så det får vara.

Varför känns det alltid som om alla andras liv är så mkt ballare? Men det är dem ju inte, de flesta sitter säkert hemma och ugglar, men det kvittar, för man får för sig att de hittar på värsta grejen, och har skitkul. Men men. Kommer jag med att få göra, när jag har råd och när jag är i Jönköping igen.

Tjo

Värnamo

Japp, idag ska vi vill farfar och Ingrid i Värnamo, och det ska Liv och Magnus, Charlie och Stefan också, så det blir många fikagäster. Ska bli kul ändå. Igår var en mindre bra kväll, kände mig väldigt singel och allt kändes väldigt långt borta. Men som sagt, sen är jag orolig för B-uppsatsen, eftersom ingen verkar vilja intervjuas av mig eller Jessica, det är så svårt att vara så beroende av andra människor. Åh. Tråkigt, ska bli så skönt när allt är inlämnat sen.

Nu ska jag väl röra på mig ändå. Mamma kom här med start och yoghurt. Mumselimumsa där, det blir väl fika nog här om en timme ändå. Hihi-puss

Novalie

Har varit hos Lina i Ulricehamn idag med Karin och kollat in 2 månader gamla Novalie. Här kommer bilderna.Åh så härlig hon är när hon skrattar, var tvungen att få med det bara.
Hoppas man kan hålla upp hoppet om att det en dag är min tur. Ikväll
så känns det väldigt avlägset.


Bättre idag, ändå

Tror det går bättre denna gången än första gången man gjorde slut, på något undermedvetet ställe var det nog mer väntat denna gången, och så var det ju ett gemensamt beslut, på det sättet att han inte var intresserad längre och jag såg det och handlade mycket tidigare den här gången. Kanske med tog till vara på situationen, eller luckan att faktiskt bryta, för jag vill inte att vi ska tära så på varandra som vi gör. Vi älskar varandra, men, vi kan inte vara ett par.

Idag har jag ringt till rektorn på skolan här som jag ska intervjua 3 lärare på, hoppas att det går bra. Känns skönt att ha b-uppsatsen att koncentrera sig på och Chanel såklart, som kommer få kattungar. Tror jag verkligen behöver det. Sen har jag ju en egen lägenhet kvar att komma hem till, jag är inte helt barskrapad och paff på samma sätt som jag var förra gången. Då fick jag ju flytta hem, nu har jag bara åkt hem nu i veckan, sen ska jag och missen hem.

Hemma blommar tulpaner, liljekonvalj, löjtnantshjärtan, krokus. Sen senare i sommar kommer det bli klematis och rosor med, sen har jag höstblommorna som precis börjat växa. Hockey idag, än så länge verkar det gå lysande. Spelat WoW nu, bra tidsfördriv om man inte vet vart man ska göra av sig själv ibland (rätt ofta just nu känner jag). Har ett hål av kärlek, sms, samtal, samhörighet, som jag inte kan ta tillvara på längre. Men planen är väl att vara singel så länge det känns bra, sen hittar man någon så gör man. Kommer inte ta första bästa bara därför att, sån är jag inte.

Jaha, nähä, får väl gå och lägga mig sen lite senare, börjar jag gå och lägga mig nu så. Jimmy behöver inte vara orolig för mig. Jag klarar mig, känner det den här gången, det hade jag inte förra gången. Bara grät och grät i månader så fort jag tänkte på det typ. Idag har jag faktiskt inte gråtit alls. Klart man känt sig nere över det emellanåt. Men då måste man påminna sig om varför det aldrig skulle kunna fungera, så man känner att man gjorde rätt ändå.

Hej så länge

Det fungerade inte

Hur mycket vi än ville så fanns inte gnistan kvar där längre, vi bara sårade varandra och det förflutna låg där och skavde. Det var så fint som vi hade det innan, det kommer jag aldrig att glömma och alltid att värdesätta. Har varit en sån jobbig dag idag, vet inte vart jag ska ta vägen. Men tror ändå att det är det bästa i det långa loppet. Älskar dig, och hatar att det blivit såhär. Men det var oundvikligt.

Ett evigt sökande

Ja det har dagen handlat om idag, jag har sökt efter först mina kort (så jag kan köpa någonting någonstans) och Tesses cykelnyckel (mikroskopiskt liten för dem som inte har sett den). Säkert nästan 2 timmar bortslösade där. Sen har jag köpt WoW idag, så håller på och installerar alla patch:ar nu, så det tar en jävla tid. Så mycket väntande idag så kan vi sammanfatta det. Har tvättat med och diskat och hållt på.

Drömde massa sjuka grejer inatt med. Kommer inte riktigt ihåg, men det var så att jag satt med några kompisar och Tesse i en soffa i en hyrd stuga typ, och så såg man helt plötsligt en massa flugor krypa upp som bakom hörnsoffan, jag kollade ner och bara utbrast "nej fy fan va äckligt". Ja och en massa sjuka grejer drömde jag med.

Är så glad idag, för det börjar sjunka in nu att Jimmy snart kommer och att jag ska vara där ett tag nu. Så det ser jag fram emot. Tjohej

Humorgalan

Ja ikväll är det humorgala på tv, något jag påmint alla pensionärer om på jobbet. Det har gått bra idag faktiskt, känner att jobbet tar all energi bara och man orkar inte skriva som man brukade göra. Nu ska jag slappna av, imorgon är sista dagen, sen kommer jag bli mig själv igen. Puss

RSS 2.0