Törstig

Ja ikväll är jag jättetörstig, på kolsyra, på läsk, men jag har ingen och affären är stängd. Nu är jag i Jönköping igen, så skönt. Tagit en dusch, matat mina djur, varit ute med Felix. Nu blir det nog att sova snart igen skulle jag gissa, så trött. Ska försöka se om jag har något ätbart hemma. Tjing

The brain is amazing!


Videoklipp

Lägenheten


De 3 schäfrarna









All mumsig frukt man kan tänka sig (nästan iaf), fatet fick jag av Jennifer om jag inte missminner mig :)

Idag är ingen vanlig dag..

.. för idag är Jennifers födelsedag:) Har haft en jättebra dag. Den började redan kl 7 imorse när min underbara syster Therese var så underbar att hon gick ut med Felix. Sen nästa gång så gick mamma ut med honom. Vi tog det lugnt idag, kl 2 åkte vi in till Borås. Gick på ekohallen och cubus, lagerhaus och bokus. Sen åt vi alla buffé på Thai Silk, så himla gott, mätt fortfarande. Nu är jag hemma igen, har tagit en julcider eller två och skärt upp massa go frukt. Har skärt upp ananas (färsk), sharon, physalis, granatäpple, mango och honungsmelon. Så festar på det nu och har en lakritssnus i munnen. :) Så nästa helg blir det fira med mamma, Tesse och Mona i Jönköping, :) Det ska bli kul, sen blir det flytt.

Har bara ett litet problem, att jag inte hittat kurslitteraturen till denna kursen, vi ska ha prov på torsdag på 4 kapitel. Får gå på föreläsningarna helt enkelt, hade beställt till nästa kurs, de hade bytt plats på dem. så är boken slutsåld på nätet, perfekt. Så kostar den 600 kr med, som jag inte lägger ut.

Fått så många gratulationer idag och varit på så toppenhumör. Solen sken jättemycket i förmiddags, har inte vart så bra på länge faktiskt. Sen när vi var i stan så tog mormor och morbror hand om Felix. Han hade varit så snäll, han är världens sötaste vovve. Nu ska jag fortsätta och se på Tomten är far till alla barnen.

Pyssopater

Ja det finns fler och fler av. Vad är det med pensionärer och personangrepp? Har alla sveriges pensionärer gått tillbaka till bebisstadiet, bara undrar vad fan som händer. Tror att det finns en poäng med programmet pensionärsjävlar, en FET poäng. Åh ska då aldrig mer göra något snällt för vissa pensionärer. Kräk.

Jag har bitit mig i tungan idag, verkligen inte sänkt mig till den nivån, så stolt för jag har aldrig bitit mig så hårt i tungan som jag har gjort idag. Nu ska jag gå ut och göra lite nytta. KYSS


Har en ny lägenhet :)

Ja från och med idag så är jag Tranemo/Jönköpingsbo i tre månader, lite pick and choose :) Åh så glad. Fick en riktigt bra deal med, fick börja betala fr.o.m. 1 jan nästa år, sen så fick jag en månads hyra nu när jag fyller år, så nu verkar ju allt lösa sig helt förträffligt. Tentamen imorgon är väl undantaget, men får se hur det går. Är så trött hela tiden och fryser konstant. Men men :) Ska bli så kul att börja packa ner saker, ser faktiskt riktigt fram emot det, sen är det väl inte kul att bära upp allt på tredje våning, men men sånt är livet :) Åh va kul när man ställer in alla glas i skåpen och så. Så kommer det vara så nära till allt, systemet, affären, solning, badhus, biblioteket, gym, hem till mamma, till de flesta vännerna. Så det känns faktiskt som ett steg i rätt riktning. :)

Så idag är jag glad glad glad, inget kan rubba det, bara lite nervös inför morgondagen. Men vet att klarar jag det inte imorgon så klarar jag det den 7 jan istället. Kram på er som förtjänar det!

Snart tentaveckan!

Åh har lite panik får inte så mkt gjort som jag vill. Felix tar mkt tid och sen så är det ju kul att vara hemma med så blir mkt flum, imorgon ska jag följa med till jobbet och plugga jävlar. Måste få godkänt, finns inget annat. Eller jo iofs överlever men vill inte tenta om. Har nog aldrig varit så nervös innan inför en tentamen. Men men. Nu snöar det jävlar, mysigt. Undrar om man ska gå på tranemo julskyltning nästa söndag kanske? Mysigt ju. Jaja, var väl allt, måste verkligen få tummen ur. Kiligt värre!

<3 Huluäng

Jag kan säga att jag älskar Huluäng, jag kommer sakna Huluäng i sig något fruktansvärt. Kommer sakna min lägenhet, kommer sakna min lilla garderob, mitt kök, mitt vardagsrumsgolv och glasdörren som leder in i vardagsrummet.


Första gången jag satt i mitt badkar :)











Sista bilden är lånad från Lenas blogg, hoppas det är okej :) Så mkt snö vi fick här.

Kommer sakna Sofie, Lena o Co, hackspettarna, fladdermössen, ekorrarna. Kommer sakna folket man inte känner, men som ändå pratar med en massa sen man skaffat Felix och är jättetrevliga faktiskt. Kommer sakna tvillingarna med Gizmo, varav en snyggare än den andra ;) Kommer sakna Tesse och Micke, men de ska ju med flytta. Kommer sakna all komfort jag hade haft om jag haft bil och bott här. Har iofs inte kommit mig in till stan så mkt som jag velat, har blivit för omständigt. Men älskar Jönköping, gör verkligen det. Hoppas man kommer bo här i framtiden igen :)















Han är sötast när han sover :P Så många fina bilder man fick en morgon här ovan med när man var ute med hunden, tror kl var typ 5 på morgonen, eller 6.

Flytt på gång?

Ja jo funderar nog på att dra mig ifrån Jönköping ändå tillfälligt iaf. Flytta närmare hem mot vänner och familj. Det gör mycket när man inte har pojkvän och då jag pluggar på distans så är det svårt att skaffa nya vänner bara sådär, speciellt nu när jag har Felix hela tiden. Så vi får se vart jag hamnar, spännande. Har en lägenhet jag nog ska kolla i helgen, men vi får se, den var på tredje våning, kan ju vara jobbigt att känna att man måste tassa på tå, sen så låter ju Felix en hel del när han hoppar upp och ner från saker och "lägger" (läs faller ihop) på golvet.

Sen är det katten med, men det jobbiga är ju att lägenheten är precis rätt storlek, med sovalkov dessutom och att den var billig med. Men som sagt, ska kolla på den så får vi se. Nu ska jag fortsätta på mina uppgifter som måste in i början av nästa vecka. KRAM

Perfect Two


Lördag igen

Japp, nu har jag lite kaffe framför mig och ska nog säkert snart gå och nana, finns inte mkt mer att göra ikväll utan pengar, nästa månad ska jag hålla stenhårt i cashen. Nu har jag ju allt jag behöver till Felix med typ så det ska nog lösa sig. En som ville köpa en bok av mig idag med, så det gör ju att det blir lite enklare att klara månaden, men inte mkt pengar för det så sett.

Felix irriterar Chanel, Chanel jävlas med Felix, det är mina dagar typ, som går på repeat. Men nu tror jag faktiskt jag ska hålla mig tills hans gamla foder, för tycker han är bättre i magen av det, av det andra fodret gjorde han ju aldrig ifrån sig nästan, tror inte det är riktigt bra det heller.

Imorgon så ska jag förmodligen på sminkparty kanske, ska bli nice iaf, inte varit på något sådant innan tror jag, bara ljus, kryddor och sexparty. Nu blir det att göra annat än sitta här.

Glögg

Åh hade nästan glömt hur det smakade, mumma. Kommer ihåg att jag drack en hel del glögg förra året. Nu är jag ju dessvärre singel, men det får gå ändå. Mer till mig! Nu dröjer det inte länge innan det blir julvört, fast det vet jag iofs inte om jag pallar att äta, var alltid min och Jimmys grej, det och goudaost. Nu kanske ni tänker men gud va löjligt, ska du aldrig mer kunna äta julvört nu då eller? Jo visst ska jag väl kunna det, men känner bara inte för det. Tänker mkt på det som varit, hur allt blev. Varför? Den frågan har jag nog ställt mig själv en triljon gånger. Det finns bara en person som hade kunnat svara, och han kommer aldrig ge svar, bara frågor och frustration och tårar, så är det ju tyvärr. Gav så många chanser. För många chanser känner jag nu i efterhand. Vill verkligen träffa någon fin, någon att ha roligt tillsammans med.

Känns jobbigt vid sådana där stora familjehögtider, eller ska vi kalla dem parhögtider, för det är ju det dem är. Känner mig så utanför och ensam sådana tillfällen. Och det är självklart ingen annans fel. Jag har gjort de val jag har gjort, för min egen skull. Men det känns. Jag vet bara att jag skulle kunna vara en så bra tjej/partner, mamma etc, det är det som är så jobbigt. Det känns som om tid slösas på att jag är singel. Det är ju när man hittar den där rätta personen som livet egentligen börjar på något vis. Hoppas han dyker upp snart, annars blir det en kall vinter

Det tär på mig

Jag har haft en så fruktansvärt tråkig vecka, fast jag verkligen försöker sysselsätta mig. Ser ju inte direkt fram emot att sitta själv här hela helgen också. Har inga pengar och Felix, så kan ju inte direkt röra mig hur mkt som  helst heller. Men hade det inte varit för Felix så hade jag tråkat ihjäl för längesedan. Han är typ det som håller mig uppe just nu. Blir så fruktansvärt ledsen när ingen svarar när jag ringer. Man kan väl prata i 5 minuter. Nu ger jag upp. Ni vet mitt nummer. Ska ta en kväll och känna mig sådär lagom glad. Har försökt länge nu att hålla humöret uppe och vara positiv och glad, och faktiskt känt mig sån med, men det kvittar. Vart är alla andra? Och nej  nu handlar det inte om att jag hänger ut personer, utan det är en känsla jag har överlag. Tappar kontakten med så många, försöker att vara så glad och bra som jag kan vara, men det är för döva öron liksom. Känns ju verkligen skitkul att fylla 25 år snart.  

Cucirca

Ja här får ni ett hett tips alla ni serieälskare i höstmörket med tillgång till en data och lite tålamod.

http://www.cucirca.com/

Här kan man se på tv-serier. En negativ sak, när man har sett X antal minuter (allt mellan 72 och 58) måste man vänta lite över en timme för att kolla vidare. Då gör man så att man klickar ner det fönstret när den rutan kommer upp och så laddar man om avsnittet. För datan fattar inte automatiskt när den tiden har gått ut, då kan man vänta för alltid. Fungerar iaf väldigt bra för alla oss som ändå går mellan datan, disken, vovven, maten, städningen, tv-tittandet, plugget etc. Så nu blev ni väl glada?

Sen kan jag ju tillägga för alla er som inte märker det att jag har gjort om bloggen lite till. Vet att Rosa bandet var i oktober, men jag är lite efter i år :) Så nu har jag ett rosa band och lite övertjejigt tema nu istället. Håll till godo. Snart ändrar jag färg igen och kommer nog fixa lite till, får göra lite när man orkar. Det var väl allt för idag tror jag, händer inte så mkt här inte.

November

Ja nu har vi kommit in ändå i november. Jag har försökt skojsa till utseendet på min blogg, men märkte till min förvåning att texten blev olika stor på alla inlägg, vet inte vad det beror på. Orkar inte forska i det heller faktiskt just nu ikväll.

Vad händer annars? Nej inte så mkt, de flesta lyser med sin frånvaro. Ingen svarar när man ringer, så det är jag och min hund och katt och orm. Familjen klart svarar ju, men menar andra. Det tycker jag är tråkigt. Då får jag lätt för mig att jag har gjort något fel till slut, eller så lessnar jag och undrar vad fan som händer egentligen? Jag menar det är höst visst, skitkiligt, åh va jobbigt, men alla behöver väl inte gå och bara dö för att det är höst? Själv vill jag hitta på lite kulsigt. Men har ingen att hitta på det med. Och kan man då inte hitta på något tycker jag det är trevligt att prata. Konstigt det där, hur det kan vara så att man är den som ringer upp folk, men som inte blir uppringt av demsamma. Och så är det ju tyvärr. En del är inte sådana som ringer upp. Men vad händer då om jag lessnar på att ringa?

Jaja nog om det, helgen som varit var väldigt trevlig iaf. På lördagen snackade jag och Jennifer skit och drack vin mellan sådär en halv 8 och 1 på natten, lagom :P Så i söndags var man ju helt klart lite seg, var hemma medans familjen åkte in till Borås, hade nog inte pallat seriöst heller. Nu snart så är det desperate housewives. Fick min bok idag med så nu börjar plugget. Är redan inne på föreläsningarna och snurrar.

I alla fall här kommer lite bilder

Ps. Jag (Felix) gillar inte heller reklam (1 sak jag och matte har gemensamt iaf)

Ps. fan va blöta fötter min katt hade...


Ps. Fan va gott det var

Ps. Jag klättrar

Ps. Vi orkar inte mer

Ps. Jag vill ha (Felix)


Ps. Jag bryr mig inte (Nille)


Ps. Snälla rara underbara, din ser godare ut än min...


Ps. Passa dig pysen


Ps. Jag är vägvisare


Ps. Jag är skyldig


Ps. Chanel är skyldig ...:(

Så har inte tid att skriva mer just nu, funderar på om jag ska lägga till någon snygg färg på sidorna av min blogg för att bryta av lite, men det blir en senare sak. Har ju all tid i världen den här veckan. Nu ska jag passa mina djur så de inte slår ihjäl varandra, äta lite hönökaka-pizza och dricka päronsaft och se på desperate housewives.

L8ER!!

RSS 2.0