Felix och Nille


Felix apport


Pluggdag och första snön i år föll idag

Men jag måste ju ändå uppdatera min blogg såklart, det är ju ett måste för böveln!


Jag och Felix i helgen uppe vid Hagatorpet, där det spelades fotboll, kastades tennisbollar, grillades korv och mashmallows och bara pratades och mystes. Gick jättebra hemma i helgen, vilket var skönt. Vi firade att Tesse och Micke förlovat sig med champagne och mys så. Sen på lördagen så gick vi upp till Hagatorpet. En allmänt bra helt så faktiskt. Mamma gjorde supergod mat med, så man fick lite mammas hemlagade :) Var ett tag sedan.


Felix lekte med den enda i hans storlek som inte klagade när han bet i den, haha, tigern som vans på Liseberg för x antal år sedan. Så kul han hade, ingen som gav tillbaka! Hit gick han så fort man tröttnade på honom och han förstod det :)


Så här högt hoppar jag när jag vill!


Grodan aka Chanel


Tesses och Mickes fina blommor från farfar
MMMmmmmm-arshmallow


Någon mer än jag som tycker det mönstret i det röda ser ut som en snopp på bussarnas säten eller?
Sen är det en krigsskada som är infekterad efter jag och Felix varit lite osams om vissa regler :)


Min hund är den som inte kan vara still högst upp i mitten.


Min ståtliga herre med en evigt vandrande blick.Ps. Jag växer


Så här ser det ut när ens 14-kilos "lilla" valp har varit uppe på fönsterbrädan för att man dammsuger.


Så här kom han tydligen upp via stolen, fast han aldrig kommit upp på en stol innan, han måste varit VÄLDIGT motiverad/ihjälskrämd.


Vi var på valpkurs igår, ute i INGENSTANS. Gick från Dalviksringen till Samset, det ÖSREGNADE. Felix var helt slut när vi  kom fram. Så nästa gång ska vi dit på dagen, bra det eftersom det inte var upplyst första vägen när man skulle hem i ösregnet, sådär kul.Torsdag och sol idag med

Ja det var ju konstigt detta, hur många soldagar kan man få per år? Gubben med skägget får passa sig så vi inte blir bortskämda. Här kommer lite mer bilder från idag.


Nä våddå, ska du gå och lägga dig? Menar du nu?


Wazzaru?!


Fan då, jag når inte, bäst jag ger upp och ger henne en bild så hon lägger av någon J***A gång. :P


Ignorera varandra?!


Mitt hem uppifrån, bor ju bakom garagen precis där de två träden är närmast varandra, mitt emellan där längst ner så att säga.


Så fint dem gör här på hösten, såååå fint.


Hitta tråkigare textupplägg om du kan, jag utmanar dig! Tråkigaste upplägget EVER


Nyfiken i en strut! Nu har vi iaf bokat tid till hundprivatkurs på tisdag á la Ceasar Milans metoder. Blir nog prima det.


Videoz
Åh va härligt

Så fint väder vi har idag eller?! Så underbart idag är det skönt att leva. Idag har jag och Felix varit ute på baksidan och suttit ute en bra stund, ska ta en liten runda med honom sen senare också. Men hoppas verkligen Chanel dyker upp sen när vi ska till veterinären, börjar lessna på att avboka alla tider. Iaf så helt plötsligt så såg jag en svart svans titta fram bakom en tall, tog Felix och vi plöjde oss (med viss svårighet) upp i backen för att kolla så det inte var Chanel, samtidigt hörde vi ett konstigt läte ifrån trädet. Men det var ju inte Chanel, det var det sötaste som finns, nämligen ekorrar som lekte.


Tycker vi har ett väldigt spännande djurliv här i och med tallskogen ovanför, massa fladdermöss och grejer du vet. Läskigt. De är inte så söta däremot, måste lägga in en liten bild på dem små liven.

Så idag blir det veterinären, sen är det antingen desperate housewives eller greys anatomy ikväll får kolla upp det när det börjar dra sig mot kvällen. Ska åka extra tidigt till veterinären så vi slipper stressa. Nu blir det havregrynsgröt, har tröttnat så på att äta frukost, har massa mat hemma men ingen matlust. Så tråkigt när saker blir dåliga. Men är man inte sugen så är det ju skitjobbigt att äta något om man typ bara känner "gud va äckligt" vad man än hittar i kyl/frys/skafferi. Jaja, får hoppas det reder till sig. Idag har jag tränat en del med Felix med och igår, kämpar med LOSS. Det går sådär, han har minne som en fiskmås


Höstbus

Åh haft det så härligt ute på Hulan med Felix, alla tycker han är så fin och stabil som ser honom och hälsar på honom, så kul. Sen är han så med på vad man gör också, när han har fokus och vill. Känns som det kan bli en riktigt fin vovve sen när han blir stor med. Vilket ju är skönt när det är en sån monsterras :) Hihi.
RSS 2.0