Fuck

Åh så arg. Felix fick vara lös (fast med koppel) och idag fick jag verkligen inte honom att komma överhuvudtaget, typiskt när man är bakfull. SÅ jävla JOBBIGT. Inte nog med det, en av grannarna ställer sig i fönstret för att "se showen". Då tänker man FAN kan du kolla på något annat eller har du INGET LIV???!

Så retligt ändå utan att någon ska kolla exakt vad man gör. Var ju uppe i skogen så ingen fara, men han bara kutade förbi mig som en blixt, började jag gå hemåt så sprang han förbi och framför en bra bit, ignorerade jag honom såg han det som att han kunde ta det lugnt med och ligga och bita på en pinne någonstans. Sa jag KOM HIT, så rörde han sig inte ur fläcken, sa jag det och gick mot honom, så sprang han längre bort och la sig. BLIR VANSINNIG.

Så nu har jag hållt honom i halsbandet hela vägen in, sen sa jag bestämt till honom GÅ OCH LÄGG DIG när vi kom in, så när han gick in i sovrummet, slog jag igen dörren så han fattar piken, fan inte okej någonstans.

På måndag eller tisdag får jag min iPhone, wei! Beställt två böcker imorgon för under 100 kr stycket, bra bra. Sen något skal till telefonen och timecard till WoW. Nu sitter jag bara  här och tar det lugnt. Bakis och sen så gjorde jag mig lite illa igår. Ramlade på isen när jag skulle hem efter att ha följt Jennifer hem, så två stora blåmärken på framsidan av vänsterbenet är resultatet.

IGÅR var verkligen jättetrevligt. Maten blev jättegod, allt flöt på. Så skönt när man umgås med någon som är så lätt att prata med och ha att göra med. En del har ju tappat sin personlighet helt och tänker bara på en sak, sin skitstövelkille och att fjäska för honom. Skönt med igår när man haft mkt sånt omkring sig, som en frisk fläkt blir det :)

Pimpla vin imorgon :)

Ja imorgon väntas god mat och dricka lite vin och snacka skit med Jennifer :) Ska bli riktigt kul. Om lite mer än en vecka får jag min iPhone med, funderar på skal jag tycker är nice, här har ni dem jag funderar på:


Denna gillar jag mest:

Imorgon är det även tentamen 1 timme - krimonologiska teorier, och tänkte försöka skicka in uppgiften som ska in den 5:e mars om kriminalvården så ligger jag lite före. Såg att jag har en hemtenta till den 29/4. Tänkte försöka göra den rätt snart med så man kan fokusera på rättsvetenskapen sedan, som iofs har tentamen redan 25 mars. Så svår den kursen är att plugga till.

Idag när jag varit på jobbet så kom jag hem till Felix efter tre timmar, han hade då fått tag i 3 skor, 1 toarulle (inte hel som tur var) och en kurslitteratur á 590 kr köpt för en vecka sedan.

Idag har jag varit utsatt för värsta dödsrisken, tänk att ramla här

Men snälla klottrare, stava rätt åtminstone. Vad nu en kondomgangster ens är????!


Färskt vatten är godast :)

Nu blir det turbostäd och köttfärspaj, MUMS


Harmoni
På Hammargatan är familjen Nilsson i harmoni :)


Så här härligt lyser solen in hos mig, underbart!!!

RigaDrömmer mig bort lite :) Här kommer lite inhemska cidersorter som är rätt flummiga :)


Beershake? REALLY? Hahaha, vi köpte alla möjliga roliga sorter förra gången, så ska bli kul att se vad de har nu. :)

Bokning

Ja idag så har jag iaf preliminärbokat kryssningen till Riga med Therese i april. Ska ringa och bekräfta den inom en vecka.

Försöker hitta ett snyggt skal till min iPhone, hittade ett men det kostar 400, känns lite väl mkt. Ed Hardy var det, svart så snyggt. Love Kills Slowly ni vet?

Nu sitter jag annars och läser krimonologi. Har ju tenta på fredag :) En timme tar den så inte så blodigt allvar men ändå. Ska göra klart uppgiften med så kastar jag in den så får vi se hur den går också.

Har gjort en paj idag, jordgubbspaj. SÅ GOD. Så ska nog ta lite mer kaffe nu medan det är varmt och sen paj och fortsätta plugga, medan jag kommit igång (kind off). Pöss

Not so exciting

Ja du var ju dejt i söndags. Vilken jävla skitdejt! Personen i fråga åkte hem efter två timmar, trots att han träffat mig tidigare och har inte hört av sig sedan dess, bara att han var hemma. FRUKTANSVÄRT jävla dåligt. Speciellt om man är pappa, tycker man ska vara lite mer mogen då men icke! Är grymt besviken på dig ska du veta. Men du hade aldrig kunnat vara något för mig, om du inte ens kan ta min hund i två timmar och inte har stake nog att säga ifrån och att ta en valp med en klackspark, så säger det mig en hel del om dig!

Felix är världens finaste vovve och det var din energi och inställning från början som stank. Dagen efter kom en annan person som inte varit i lägenheten innan på besök och det var inte så mkt som ett käft från Felix. De märker av energi och inställning, något du saknade totalt.

Men idag är det fint väder och tänker inte diskutera förra helgen mer. Riktigt löjligt. Idag ska jag hem och fortsätta plugga lite tror jag bestämt. Nästa fredag blir det mycket pengar. Ska försöka boka Riga-kryssningen nu snart som jag och Therese ska åka på själva. FETT KUL! Taxfree here i come! Och alla hangarer med prylar, bara gå där och kolla och må gott. Underbart.

Sen nästa månad blir det iPhone, ska bli skönt. Visade sig att det tydligen gick ett halvår tidigare innan förra abonnemanget går ut, om man beställer via tre och inte via butik. Så bra för mig. :) Sen blir det att fortsätta plugga. Har ju tentamen nästa fredag, sen en uppgift som ska in den 4 mars senast, men den filar jag på det sista på nu. Sen är det juridiken jag ska ta tag i på riktigt med. Känns lite flummigt där bara. Inte så mkt att göra på lässchemat så man känner sig lätt lite lost emellanåt. Inte så mkt handledning där egentligen.

:D Men men, nu ska jag skriva lite vad jag ska skaffa när jag har pengar till det:
* handdammsugare
* gym/badkort
* linser / omslipning av mina glasögon (500 kr/par)
* mer kläder
* timecard wow
* megavideo-medlemskap

Finns mkt mer som jag inte kommer på just nu. Men man ska inte göra av med alla pengar första dagen heller så det är väl bra med det.

Exciting

Imorgon är det spännande värre. Berättar mer sen :) Idag har det varit hundkurs. Övningarna så jag själv kommer ihåg var:
Tappa godisen på golvet
Fot (med kommandot fot)
Ta godis ur munnen
Ta godis på knät
Passivitet

Idag skulle det grillas, familjen ska ut i fina vädret, men jag sa nej, för jag har tvättid ikväll och måste få tvättat. Nu håller jag på att göra mat, fisk, potatis och sås. Sen blir det att vårstäda lite, för i solen syns vad smutsigt vissa ytor är :) Livet är bra underbart just nu

Friday - my day!

Ja idag provade jag att göra tentamen, fast jag bara haft tillgång till boken idag, fick ett poäng under godkänt, mest för att jag inte tänkt på att inte svara på de jag inte var säker på, för då fick man ju minus. Så för varje fråga man var osäker på men svarade och fick fel, så tog de bort lika mkt som man fick rätt för en annan fråga. Känns bra för behöver inte lägga så mkt mer energi på den här tentamen nu  innan den 25:e. Kommer klara den då och är med andra ord rätt i schemat igen. :D SKÖNT

Tänkte väl dra mig bort mot mamma ikväll, själv utan vovven. Får se vad som händer.

Depressionens demoner

Ja, jag köpte en bok idag för 5 kr på biblioteket, som handlar om en person som drabbades av en djup depression. Har ju förr varit deprimerad, tycker det var så träffande beskrivning. Här kommer några urdrag:

Depression är kärlekens frånsida. För att kunna älska måste vi kunna känna förtvivlan över vad vi förlorar och depression är mekanismen bakom denna förtvivlan. Den berövar oss vår värdighet och lägger ytterst sin tunga skugga över förmågan att ge och ta emot ömhet. Den gör vår inre ensamhet uppenbar och förstår inte bara vår kontakt med andra utan också möjligheten att ha frid med oss själva.

Kärleken överger oss då och då och då och då överger vi kärleken. Under en depression blir meningslösheten i varje företag och varje känsla, meningslösheten i livet självt, uppenbar. Den enda känsla som finns kvar i detta kärlekslösa tillstånd är känslan av att ingenting betyder någonting.

Kanske depression bäst kan beskrivas som känslomässig smärta som drabbar oss mot vår vilja och sedan bryter sig loss från sina yttre orsaker. Depression består inte bara av en massa smärta, men alltför mycket smärta kan utmynna i depression.

Det är inte behagligt att uppleva förfall, att märka att man håller på att förvandlas till något svagt och kraftlöst. Depression börjar omärkligt, lägger en dyster gråton över dagarna, tar musten ur vardagliga handlingar tills deras yttre form skyms av den ansträngning de kräver och man blir trött och less och självupptagen - men man kan ta sig ut ur allt. Kanske inte gladeligen, men man kan ta sig igenom.

Cloudday

Ja, inte fan är det sunday iaf. Idag är en riktig skitdag. Inget har blivit som man trodde och allt har bara varit skittråkigt och blivit fel. Ingen lust att gå in på det så sett. Men det är något som håller mig tillbaka, som gör att jag känner mig deppig. Något som jag inte känner det är lönt att ta upp, för då blir det bara pannkaka av allt ändå. Bättre att vara tyst ibland. Ibland önskar man att ... äh jag vet inte.

Nu ska jag fortsätta och tråkplugga och sitta här själv. Sucks big time. När ska livet börja? Visst pluggar och har en egen lägenhet och Felix. Men vill så mycket mer. Vill hitta den där som gör allt värt det. Den som man kan se en framtid som kanske inkluderar barn och ett hus och fast inkomst tillsammans med. Singel är inte kul. Så är det bara. Det kommer väl säkert, men den dagen är alltid för långt borta. Har ingen lust längre att vara här själv. Fy. Over and out

Klematis

Åh har äntligen hittat den blomman jag hade i Södertälje som var så fruktansvärt fin. Visste att jag köpt en Klematis, men visste inte vilken sort, för köpte två olika. Det var iaf en dubbelblommande klematis kallas "Multi Blue". Så den funderar jag på om jag ska ha en sån, kanske utmed en vägg inne, med visst skydd bakom såklart så det inte förstör någonting. Vi får se vilka blommor som går att ha inne. Sen älskar jag den passionsblomman jag lägger in en bild på med :D Löve


Stomach ache

Ja idag är jag inte riktigt hundra. Imorgon fyller mamma år, grattis älskade mamsen! Idag har jag en fruktansvärd mensvärk. Har varit hos mamma en sväng idag och skulle väl pluggat, men fick värsta ont i magen som sagt. När jag skulle gå hem så mötte jag på Evelina och Chai (inte säker på stavningen men ändå :). Han är en labrador/berner sennen/bordercollie-blandning och Felix bästa kompis. De leker så sinnesjukt snällt och bra tillsammans.

Nu blir det till att gå och lägga sig, efter att man tryckt i sig 2 alvedon, en sån dag är det :) Men det går säkert över. Skönt bara att kunna ta det lugnt sådana här dagar, inte behöva jobba 7-16. Men den tiden kommer ju om typ 1 år lite drygt. Så då kommer man längta tillbaka. :D Ska nog se om desperate housewives eller någon annan serie. Strökolla lite. Pöss

Dog whisperer

Nu har man fått känna sig duktig ett tag, sett vilka idioter som skaffar hundar i USA. Inte rastar dem, ger med sig hela tiden och behandlar sina hundar som människor, klappar hundarna när de är stressade, rädda och nervösa. Men det finns en del som man kan förstärka lite också. Här kommer det :)

Jennifers uppdrag med Felix:
* Vänja han vid dammsugaren genom att ha honom i koppel och inte ge mig. Samma gäller elvispen.

* Prova att täcka över Felix syn när man klipper klorna på honom och se om det blir enklare

* Se till att använda Felix koppel som det är avsett, korrigera tidigare och se om det hjälper att han drar

* Vid möte med människor etc ha full kontroll redan i tid, men utan att det stressar Felix ytterligare. Mao. alltid ha kontroll och aldrig låta honom känna att han bestämmer vart man ska gå.

* Felix ska gå bakom eller i alla fall inte framför i trappor och även när man går ut genom dörren.

Californication


RSS 2.0