Is it a carrot? No?!:(

Njut så länge det varar, dvs tills imorgon, sen blir jag mörkhårig igen. Men det kan ändå tänkas att jag kan passa i blont, vet jag aldrig eftersom jag aldrig kom dit. Fan i helvete. Men men livet leker ändå och känner mig faktiskt oerhört lugn, värre när man klipper sig och det blir skit, det kan man ju trots allt inte klistra på igen. Skratta inte för mycket, tänk på att jag ska skämma ut mig imorgon på jobbet. B nice.


Dagens läxa: Blondiner har inte roligare, haha.

Fick igång datan tillfälligt, får se hur det går...

...framöver. Måste ju ha en data jag kan lita på när jag börjar plugga sen. Har hänt en del på sistone. Igår var jag hemma i T-mo en sväng och vände. Hoppades att min nya mobil skulle ligga och vänta där men icke sa nicke. Det är mkt med Chanel nu, ska ringa till Djursjukhuset idag igen och försöka få en bättre tid.

Några bra R&B:ish låtar är:
Madcon - Beggin'
Feedback - Janet Jackson
Sensual seduction - Snoop Dog
Superstar - Lupe Fiasco
Beautiful girls - Sean Kingston
Don't sweat that (Whistle song) - Dr Stay Dry feat Lumidee

Är så rädd att datan kommer cp:a ur igen att jag kommer låta den vara på tills jag kommer hem ikväll där Chanel inte kommer åt den. Peppar peppar (och ta i allt trä du hittar) typ. Haha. Puzz

Samsung Ultra Touch, kommer nästa vecka till ingen mindre än mig

Nu har jag skaffat 3, vad ni än säger. Har gratis sms och gratis till alla tre och hemnummer med, vilket är bra. De resterande 230 kr i månaden ringer jag för. De hade inga inbytestelefoner på elgiganten där jag ska lämna in min gamla mobil på lagning idag heller, tredje jävla gången jag är där och frågar dem. Så nu får dem fanimej ringa upp mig när de fått in några istället, mycket bättre. Sen är det så mkt annat som händer så orkar inte ens ta upp det här. Så mkt som ska fixas med, har skaffat Swedbank nu och ska fixa visa och internet och e-leg och allt till det. Om någon timme eller två borde Tess vara tillbaka här i Jönköping, hon ska komma hit och jag ska skämma bort henne lite. Hon ska få nybakat bröd, så det så. Annars mår jag jävligt bra faktiskt. Allt flyter på. Saknar alla mina vänner. Undrar hur det är med Cissi, Karin, Jennifer, Ida, etc etc etc. Så många vänner, så lite pengar på mobilen.

Men fr.o.m. nästa vecka ska jag allt SMS-BOMBA er allihop. Ska skicka så mkt sms så ni blir så less på mig så det är inte sant. Bara därför att. Har börjar plugga med, faktiskt intressant det man läser, men det tar mer tid än man tror. JObbar helgen nu, får se hur det går, tror det kommer gå bra. Sen ska jag upp till Södertälje nästa helg. Det kommer nog bli kul. Ska göra om i hallen med Jimmy, får hoppas det blir fint, vet inte alls vad han har planerat faktiskt. Han har lovat mig att jag ska få beställa min pizza iaf, Den gode -paprika + banan och ananas med kebabsås. Har aldrig ätit en så god pizza som den, kanske därav jag gick upp 13 kg. Hehehe. Har inte ätit den på ett helt år nu, saknat den ibland faktiskt. Hihi. Jaja, kommer inte ha dator nu framöver så ni får stå ut. Ska lägga in nya finare bilder sen med min 8 megapixel-kamera! Borde vara stor skillnad från 2.0 iaf, så jävla dåliga och suddiga som de bilderna blir. Pussa!

Idag har jag fått brev från skolan

Har cyklat till högskolebibblan innan jobbet och hämtat ut mina böcker där, de hade de tre första jag ska läsa iaf, så har börjat läsa lite och det verkar faktiskt intressant nog för att jag ska kunna läsa det = en stor fördel.

Jobbet gick bra, trivs bra och hoppas få stanna där även i höst. Oops, höll på att glömma att jag hade mat på spisen, steker en fiskpinne till chanel. Det  blev som tur var inte bränt. Vad mer har hänt? Stör ihjäl mig på en viss person och denna personens dubbelmoral. Du är patetisk. Tycker synd om dig själv men inte om andra som du gör illa. Blä. Nej vill inte bli sams, vill inte ha vänner som medvetet gör så mot folk, och nej vill inte gå på bio med dig.

Jobbar 3 av 4 helger nu så har typ inget liv alls. Ska bli så jävla skönt att få lön efter jag jobbat så mkt nu, perfect timing. Innan dess behöver jag inga pengar för jag kommer knappt vara hemma någonting. Bo på jobbet typ. Hittade Tesses hemnyckel ikväll med, så slipper hon oroa sig över vart den är. Stackars gumman, trampade ju på en spik här igår morse. Gick en bra bit in i foten och genom foppa-toffeln såklart. Droppade en hel del blod faktiskt, otäckt. Hoppas det läker bra och att kryckorna vi hämtade underlättar, även om händerna tar stryk!

Nu orkar jag inte skriva mer tror jag. Fick en konstig lust att lyssna på Lasse Berghagen. Han är faktiskt okej, eftersom man hört hans låtar när man var liten, känns det nästan som att komma hem när man hör dem. Pussa

Antagen!

Till hösten! Distans ifrån Härnösand, 100 % Hell yeah. Nu börjar livet se ännu bättre ut. Det jag inte har tur med just nu är pengar, men har man otur i spel och  med pengar har man ju tur i kärlek, får se det så. Datan hemma funkar inte, måste köpa ett nytt batteri, men det kostar 750 kr och har inte råd just nu. Så vill ni mig något så vet ni mitt nummer. Måste lämna in telefonen på lagning med men de hade inga inbytesmobiler. Så skulle de uppdatera mobilen så nu har jag inga nummer kvar i mobilen och även om man har bra minne så kan man inte komma ihåg alla nummer, man har blivit bekväm av sig. Så allt är sönder och har inte råd att fixa någonting, vill klara mig själv så lider hellre i tystnad. Hehe. Sen kan jag nog få hem min andra katt snart med eftersom Chanel har blivit bättre nu, det typ enda positiva och att Jimmy var här i helgen. Grattis Pamela förresten, ett år närmre 50! Hihi. Jaja, får väl äta köttfärssås med Tesse nu, hon ska jobba sen. Lånat dammsugaren av henne så kunde iaf dammsuga idag, även om tvättmaskinerna inte funkar eftersom blixten slog ut ventilationen FÖRRA HELGEN. Sugiga fittNkBo. Ta er i röven. Oj. Hihi. Puss

Saldo på kontot idag

114 kr, 0 kr på sparkontona, det känns tryggt. :S Not. Måste göra något åt min situation, men vad. Lever på vatten och bröd i stort sett. Åh help. Puss

De senaste internetfattiga veckorna

Trött efter massa bus


God kycklinggryta                           "Ren" och glad katt?


Den senaste tiden har det antingen varit åska och ösregn eller strålande solHandväskor är roliga att hoppa ner i.


Glad midsommar!

Emma och Helene i bilen med Chanel
Jordgubbstårtan smakade underbart!

Pappa och mamma på midsommar

Ibland måste man lyxa till det lite

Tesse och jag åt på Wok & CoMacho och Coco

Först lite bilder på Macho (grå) och min Coco som jag nog får hem på söndag (can't wait)!Och den fräckaste av alla, haha, vilken bild.


RSS 2.0