Glad midsommar till alla!!!

Skriver inte mer nu för har lite annat att göra idag, bara råkade få tillgång till en data! Puss på er och glad midsommar ska ta en nubbe och tänka på er alla!

Bussförhindelser... finns dem?

Ja, i flertalet. I söndags bytte dem så klart till sommartabell med ännu förre sugiga bussar. Som det är nu så tar det ca 1 h för mig att ta buss till jobbet, det känns helt klart sådär. Får se hur det går att lösa i framtiden. Åh har hänt så mkt som jag vill skriva om här men vart ska man få ork ifrån? Tar en kort resumé:

Chanel har skabb igen
Är fattig
Träffade Karin igår och min kusin Malin från Gbg
Tesse är hemma och hon och micke och hugo åker vidare mot Gbg ikväll
Jag ska nog förmodligen till H-stad i midsommar, det blir så
Hem lördag, jobbar ju 6 dagar nästa vecka och skulle vilja hinna med en tvättid innan den veckan
Har gått ner under 75 kg-sträcket, vilket betyder en viktminskning på iaf 12 kg utan överdrift
Ska köpa busskort som gäller hela sommaren och baka och laga massa mat, för det tycker jag om.
Saknar vissa vänner som jag inte hunnit träffa på sistone
Helene gjorde illa knät igår på studsmattan, hon är väl inte uppe på fötterna riktigt än, får se.
Har solat och vill fortsätta med det på jobbet, där de har solarium. Yippie!
Ska ha en kul sommar och hitta på saker, har en speciell sak i huvudet, men de är hemligt.
Vill pierca mig fortfarande, men är för "chicken-shit".
Orkar inte skriva mer just nu....

Puhss

Hemma i T-mo på besök... till på ?

Jobbar iaf nästa vecka så senast då men har väl inte bestämt riktigt än. Ska berätta om helgen och allt sen, har haft en underbar helg. Sen har jobbet gått bra me och har typ hundra bilder att lägga in, men det får bli en senare sak. Är jättetrött idag. Chanel har fått skabb igen och är så fett less på det.

Coco

Åh igår var jag och mamma och pappa och kollade på de andra katterna i Limmared som vi kommer att få hem efter midsommar där någon gång. Åh va söta de har blivit, fått egna personligheter och verkligen börjat att se ut så som man kan tänka sig de kommer se ut sen med. Min var riktigt tigrig på ryggen, men såg nästan ut som ett schackbräde. Ska försöka få en bra bild på det sen någon gång, men svårt när de rör på sig hela tiden såklart och så är det lite dåligt ljus där de har katterna just. Sen ska jag köra farfar till Limmared vid 10. Han har ju fått för sig att han ska gifta sig nu, efter 2,5 månader med nya bruden och har beställt ringar och allt. Får se vart det här slutar. Sagt upp lägenheten och allt. Går lite väl fort tycker jag väl allt. Sen så flyttar jag ju imorgon, gjorde två till tavlor igår, riktigt nice och ska göra en till idag. Ska köra Daniel till fotbollen sen med, kl 17. Sen är det packa för hela slanten. Ska ju få med mig terrariet och allt med, mycket mer jobb än man tror! Känns som jag är klar och inte har börjat på samma gång. Allt är glömt och allt är med!
Puss och lycka till Karin


Inget internet hemma

Så därför har jag inte kunnat berätta om lördagen och söndagens händelser. Men det kommer ikväll må ni tro. Idag ska jag låna mammas data, där finns mycket godis (blev dogis först:). Sen så är det ju på onsdag som jag flyttar till Jkpg med terrarie och allt. Exciting. Lycka till extra mycket till Karin idag, keep in touch! Puss

Chanelbilder

Ett separat inlägg eftersom allt inte riktigt passade ihop märkte jag. Hihi.


Längst fram på instrumentbrädan i bilen. Nyfiken sötnos

Smådjursvän?

Ännu värre, haha. Vem lägger ni era pengar på? (Hugo, Chanel och Bilbo)

Tangentbord är jättesmart att vara på, eller?:S

Kattastrof

Ja, katten hittade sig ut i fabriken idag. Blev mindre glad när jag hittade henne och tog in henne igen. Det gick snabbt iofs för hon visar sig ju alltid när man ropar på henne. Hon hade kommit ut genom en sidodörr som förmodligen öppnats när man stängt en annan dörr. Det blir sånt drag så den hade gått upp och hon hade tagit till rymmen. Men nu har jag låst den dörren så allt bra där. Sen är det ju fredag och tacka fan för det. Har sån mensvärk idag och är inte alls på humör. Igår sydde jag gardiner och sydde mitt dubbelpåslakan till ett enkelpåslakan. Ni får se hur det blir sen. Mona har varit på besök idag med, alltid trevligt. Skriver mer sen och lägger in bilder. Pussa

Sjukligt trött hela tiden

Någon mer som är drabbad? Varje dag efter jobbet, innan jobbet, när jag jobbar, när jag sover, när jag vaknar, är jag trött. Hur mycket jag än sover. Idag har jag tvättat lite och så har jag varit hos Emmas kompis som hade kattungar. Får hoppas att de får dem sålda, annars kan de nog inte ha kvar dem. Sen så har jag tagit hand om Chanel som vanligt. Jag blir alltid bad cop och alla andra är så snälla så. Hehe.

Sen har Chanel jagat Bilbo (ökenråttan) när han sprang i sin motionsboll på golvet. Underhållande. Han sprang undan och hon stoppade honom, så han fick byta håll hela tiden. En dag kommer det att sluta illa. Ska försöka leka lite extra med kissen ikväll så hon blir lite vänligt inställd innan jag blir bad cop imorgon bitti igen. Och har bara gjort 2 dagar av 10. Hoppas vi kan ta oss igenom det här och att hon får tillbaka förtroendet någon gång i år iaf. :S Orkar nog inte skriva mer. Har så mkt jag tänker skriva varje dag, men glömmer det innan jag hinner få ner det på papper. Typiskt. Mamma lagade iaf jättegod mat idag. Mumma.

Mobilt bredband...

.... vill jag hitta ett bra till lägenheten. Förslag någon på något som är billigt med tanke på vad man får eller något som inte försöker lura av en så mkt pengar som möjligt med så många dolda avgifter och restriktioner som möjligt? Let me know. Hade varit skönt att ha internet nästa gång när man kommer till Jkpg. Tele2 är uteslutet och det är 3 med. Funderar på bredbandsbolaget eller Glocalnet. Ingen aning, allt är så komplicerat. Vill ju bara ha internet, ska det vara så svårt? Puss.

Girls just wanna have fun....

Ja, ett kort från i lördags på mig och en något butter Karin, råkade ju bränna henne med min cigarett. Och ja, tog en festcigg för att stå ut med den buktalande apan på scen... (=dålig ursäkt). Den bra musiken kom ju tyvärr senare när vi satt i öltältet en sväng. Men hade ju solat och haft det rejält gott innan på dagen så det gick jämnt ut. Nästa gång får vi försöka ha lika fun, sorry att det blev som det blev. Men men. The past was yesterday, eller hur säger man? Nästa gång slipper du vara chaffis. Puss gumman

 

Tough love = Veterinärbesök


Ja, idag var dagen D som man brukar säga. Hade tid för Chanel att komma till en veterinär i Svenljunga. Och dit kom vi men knappt aldrig hem. Hon rengjorde öronen ordentligt efter att hon med ett prov från örat hade konstaterat att det var skabb. Sen så kollade hon med ett långsmalt instrument med lampa i örat, samtidigt som hon förklarade för mig att katter typ har en 90-gradersböj i hörselgången precis innan trumhinnan där man inte brukar komma åt och rengöra/kolla och att det ofta är där det sitter kvar skabb och så. Hon har fått droppar nu i nacken mot fästingar och mask och skabb så det ska bli bra nu. Det hjälper inte att behandla i nacken en gång om de har tillräckligt mkt skabb tydligen. Interesting!

Hon kollade och mycket riktigt hade hon haft skabb LÄNGE. Sen hon var liten bebis förmodligen och förmodligen inte blivit av med det när de var hos veterinären förra gången för att hon hade en öroninfektion ovanpå det. Sen hade hon ögoninfektion med.

Så 680 + 500 kr senare så ska jag väl ändå ha en frisk katt om 10 dagar? Har antibiotika och öron och ögondroppar som ska ge tills dess. Sen ska klart örat rengöras med jämna mellanrum. Kan säga att just nu är jag inte populär hos min katt, inte för fem öre. Men i slutändan ska vi nog komma överens. Dagen till ära fick jag ett NYTT RIVMÄRKE. Snällt, tack. Tackar och tar emot. Det är TOUGH LOVE.

3D till Emma.. kolla in....

http://www.pyramidinternational.com/popup.php?url=/images/products/PPL70041-511x768.gif&title=Victoria Frances (Echo of Death)

Visste inte att det fanns faktiskt. Tyckte den var cool och Emmas stuk lite så. Jättefin verkligen. Hittade den på marknaden i Gislaved i lördags. Nu så ska jag jobba på lite. Ska till veterinären sen med Chanel. She won't know what hit her....

La semana

Ja, ska väl lägga in lite bilder ifrån helgen och lite innan den t.o.m. kanske. Får se vad jag hittar för godis i mobilen.
Köpte en tungpiercing i helgen, tänkte jag ska ta hål någon gång nu, men så var jag full och satt ute med Tesse, tappade den ur fickan och dagen efter hade våran självgående gräsklippare, Otto (se bild på monstret nedan) tuggat i sig halva ena kulan, så allt förgäves. Men jag ger inte upp!


Hemma hos Karin hittade vi en "häckcirkel" i mitten av deras utegård. Haha. Där la vi oss med mobilen och högtalare och något drickbart och bara solade. Katten på bilden här nere bara kom och umgicks med oss. Men han blev förbannad på mig en gång och försökte ge mitt ett riktigt tjuvnyp. Tur att man har kattunge hemma och var snabbare!
Haha, tur man har långt hår, man ser nästan nästan allt här. Men men, får bjuda på det då. Fina kattrivmärken på den handen, haha.
På kvällen sen så åkte vi på gratisuppträdande, en buktalande jävla tant som pratade i typ 200 år innan det blev något bättre. Med så där skrikit och tillgjord barnröst. Löjligt. Sen kom jag hem på kvällen. Var lagom rund om fötterna då kan jag ju säga. Blev törstigare ju längre kvällen gick.


Igår var vi vid Visen och badade. Jag, Therese, Micke och Helene, här kommer lite goa bilder därifrån.På väg hem till Jönköping igår kväll. Jag och Helene var inte hemma igen förrän 23.30.. Wups. Hehe.

Jag och Chanel idag på jobbet, hon var så mysig och gullade med ansiktet. Imorgon ska hon till veterinären. De måste nog söva ner henne och "go deep" så att säga. Så ska hon få droppar i nacken med mot skabb och fästingar. Det är det värt.

Vi hade iaf tur med vädret...

... så kan man nog utan att överdriva beskriva helgen. Vädret var väl typ det enda som var på min sida känns det som. Allt annat blev pannkaka, igen. Är man så jävla svår att umgås med eller? Man börjar ju undra helt klart,. Lägger in bilder sen, förhoppningsvis när man känner sig lite mer uppåt. Hoppas kan man ju, men fösrtår inte hur saker skulle ändras till det bättre för en....

I feel alone..

RSS 2.0