Stora beslut, med ett bra slut?

Ja det får vi verkligen hoppas, nu är det fattat iaf. Om ca 2 veckor så kommer jag åka upp till Jimmy och vara där em månad och känna på hur det känns, om det blir bra att flytta ihop sen efter sommaren eller inte. Känner att något får hända nu faktiskt. Han kan inte flytta pga jobbet just nu, så jag åker upp på prov lite så ser vi hur det går.

Glömmer att blogga, inte bra det där, men inte så många som läser heller så sett. Mest Karin och mamma tror jag. Jag är föresten utan 6. Och då menar jag både bokstavligt och bildligt talat. Jag har nämligen varit så finurligt överjävligt smart att jag pillat bort 6:an på mitt tangentbord, och nu så får jag inte dit den, så blir lite jobbigt när man spelar spel eller ska betala räkningar, eller ska skriva &. Så är livet.

I morse hade jag mitt metodquiz, så svårt det var eller! När jag såg frågorna tänkte jag bara, what the f**k is this?! Helt sinnessjukt komplicerade frågor med tanke på att det var bara 30 min vi hade på oss. Fick 11 av 15 iaf, så det var väl bra med det. Så nu kan jag sluta tänka på det och börja satsa lite mer tid på uppsatsen vi skriver. Vi ska nog försöka få till intervjuerna nästa vecka. Detta känns ju bra då man får mer tid att skriva klart rapporten om man väl har gjort klart det.

Idag precis som igår så har jag varit ute och gått, eller igår gick jag eftersom jag pratade i telefon, idag sprang jag faktiskt en hel del. Men var hemma tidigare idag så kändes lite säkrare (var iofs hemma typ 22 så så tidigt var det väl inte). Igår var jag inte hemma förrän 23. Vet inte varför men det passar mig att träna på kvällen så, när man varvar ner lite och det inte är massa folk och ljus ute så folk glor. Springer när det inte kommer bilar, min regel, så fort det kommer bilar som man ser så stannar jag, och det blir faktiskt rätt lagom, för så ofta kommer det inte bilar här i Hovslätt vardagkvällar efter 21.

Såg så söta eldbuksalamandrar idag, jag vill ha två sådana minst, så himla underbara. Sen så ska jag skaffa ett bättre och snyggare terrarie till ormen med. Sen återstår det att se om min katt är på smällen, då blir det massa extrajobb med det.

Jaja, får väl sova nu, sen imorgon blir det jobba 11.30-20.45 och fredag 7.30-16.00.

Kjolen!

Emma vill inte vara med, :)

 


Sötnöt



 

Har väldigt lockigt hår idag, flätade det igår igen efter duschen, ser bättre ut än på korten, fattar inte varför webcamen tar så kassa kort. Tycker dem blir så fula. Nu har jag iofs fyllt i klart handboken inför läkemedelsdelegering också, får se om det blir något bra utav det imorgon kanske.

Varför heter det föresten beslut? För att man "be"r om att någon ska ta "slut"? Att man ska sluta tänka på något alltså och inte bli galen? Hm, konstigt konstigt. Kjolen igen, och linnet :P


Uppstoppad björn

Igår så var jag hemma och tog det lugnt, träffade Cissi som jag sa. Sen när mormor och Peter åkt så erbjöd jag mig att skjutsa mamma till hennes arbetskamrater (några jag även jobbat med på parkgatan innan). Sen så var tydligen både Pangea och Kinan stängd sen när de skulle vidare, så det blev helt plötsligt att alla hamnade hemma hos oss. Jag hade bara mjukisbyxor med mig hem och såg ut som hej kom och hjälp. Men fixade efter bästa förmåga och sen så blev det socialt värre. Det var jättetrevligt.

Sen idag så var jag ute med Nille/Coco (som följde efter) och gick uppe vid lekplatsen, förbi Linda Anderssons gamla hus. Då höll Coco plötsligt på att gå in i det huset. Hon ägaren bara, "ja passa dig, där inne finns en björn", till coco/mig. Jag bara "haha, ja eller hur?!". Hon "ja men kom och kolla då". Nyfiken som jag alltid varit går jag fram och kollar. Tantjäveln har en fd levande uppstoppad björn i naturlig storlek mitt i vardagsrummet. Som om det vore det mest naturliga i hela världen. Det var fan det värsta jag har sett. Hade jag haft den i huset (=ohygieniskt och snuskigt enligt mig), så hade jag iaf inte kunnat sova. Tänk dig att ha en björn stirrandes på dig hela kvällen liksom.


Nu är jag hemma i Jönköping, pappa körde mig. Så har fått handla och nu har jag gjort mat, flygande jacob. Så äter nu och ser på Top Chef Masters finalen. Sen ska jag ut och gå och så blir det en dusch och plugg. Ska jobba nu med torsdag och fredag sen så det blir säkert bra med den här veckan med. Lägger in mer bilder här sen, när jag orkar. :)


Såg förresten ett program med Willy Wonka innan, alltså den riktiga! Visste inte att han fanns och faktiskt tillverkade chokladkakor. Schukt. Han såg iaf typ ut som Per Moberg. De hade en tävling och åkte runt och lät folk provsmaka deras varma choklad (han och en engelsk känd chokladtant typ). Iaf schukt informativt. Nu vet jag att Willy Wonka finns. Så iaf en person från sagorna är verklig! Snart dyker väl Aladdin ner på sin flygande matta med, skulle inte bli förvånad!!


Träffat Cissi idag :)

Det var kul att träffas lite, även om det känns som det blir för sällan. Men glad att du kunde komma idag ändå, efter tävling och att ha träffat en annan kompis, och innan du skulle till Markus, busy girl :) Grattis till att ni gått upp en klass med i och med att tävlingen gick så bra idag! Slitet lönar sig. Nu har du fått in morsan på rätt spår med. Fick faktiskt Nille att gå slalom senare på kvällen, använde en laserstråle, han älskar att följa efter den, är det fusk? Hihi. Förmodligen.

Idag har jag även åtnjutit årets första vaniljglass med chokladsås. Är förkyld, nyser och fryser hela tiden. Imorgon så bär det hem till Jönköping, har tenta på onsdag så måste ha lite tid till det.

Stitch var så duktig idag, han gjorde massa kommandon, men det jag tycker är fräckast är ändå när han smyger, ser så skönt ut, inte så hundar brukar gå. :)

Här kommer lite bilder, på dagen. Om jag nu orkar lägga in dem.






Blir så ledsen på Chanel, hon är alltid så aggresiv och otillgiven tycker jag, om man jämför med alla andra katter och hundar för den delen som man känner till. Hon kommer aldrig att ändra sig, vilket ju inte känns så kul.

Sen äh vet inte vad mer jag ska skriva. Alla bilder kom inte med, för datan är så seg just nu, tar det en annan gång. Kram


Chanel flyttar hemifrån

Så här hittade mamma och pappa henne när de kom hem till lunch idag från jobbet. I Nilles för lilla hus som står utanför ytterdörren. Hon såg mkt mer nöjd ut innan man drog fram kameran, konstigt att de kan känna på sig när man tar kort och tar på sura minen.

Kan nog vara varmt och gott och skuggigt där inne. Såg så sött ut. :)



Tycker lite halvt ofrivilligt om denna låten

Den fastnar mer och mer, egentligen tycker jag den är lite för puttenuttig, men fortfarande så sjunger jag oftare och oftare på den och tycker den är lite skön ändå.

Robyn (svenska) - Fembot

Jag är förresten en riktig fembot (female robot)

Mitt uppdrag

Jag har börjat min kampanj, beach 2010. Har idag varit utan godis och minskat ner rejält på socker och varit utan bröd i lite över en vecka. Känns iaf bra. Var ute och sprang för tre dagar sedan. Sedan dess har jag jobbat som fan. I tisdags ca 10 timmar, sen gick jag hem ifrån jobbet, trots min träningsvärk som inte liknade någonting. Kunde knappt gå upp eller ner i trappor. Men iofs, var det värst precis när man vaknade. När man var så där stel och inte kommit igång riktigt på morgonen. Kände mig som en åttioåring.

Håller på med uppsatsen med, det tar rätt mkt av min tid. Sen är det ju tenta på onsdag, får ju ingen på bättre humör heller. Så ska jag jobba imorgon med, både med uppsatsen och på jobbet, likaså på lördag. Sen hem på söndag, plugga till på onsdag, göra tentan och sen kanske man kan koppla av lite? Men då ska man ju iofs fortsätta med rapporten. Åh shit va skönt det ska bli i sommar när man inte har något plugg att tänka på. LYCKA.

Igår var jag och hälsade på Karin en sväng med (15 min), innan nästa buss gick. Fick ta hissen ner, hade så jävla ont. Men höll på att inte komma ut ur den. Haha. Lol.

Har varit överdrivet extraduktig på jobbet med, faktiskt slagit rekord i hyllspikning, det ni! Kanske skulle göra ett försök på ett Guinness? Kan väl ändå inte vara någon som innehar det? Sen idag har jag varit och känt på en väldigt motvillig Chanel. Hennes spenar har svullnat upp och blivit stora som fästingar, och rosa, så jag tror hon är på tjocken, men det har jag iofs trott innan med. Så we'll see.

Imorgon är det CSN + 2 löner, wei. Har inte jobbat så mkt dock, men får hoppas det blir lite att glädjas över iaf. Nästa månad blir det bättre, jajjemensan.

Vill flytta till hösten, kommer nog att göra det. Känner mig så ledsen varje dag över situationen, velig, förtvivlad, "naken, exposed, rädd" i sann Maria Montezzami(eller något)-anda. Känner sån panik över att vara så fast i en situation, fast man ändå inte är det. Vet inte vad som händer med något. Ska iaf bli av med alla mina faktiskt tkyp 20 extra kilon nu, så har att göra ett tag.

Nu blir det snart sängen. Imorgon ska Helene få tandställning stackarn. Tänker på dig gumman. Tesse går massagekurs med. Kul kul. Såg så söta hundvalpar igår, vita schäfervalpar och golden. Så underbart söta.

Nu blir det något kul. Tänk på Chanel när ni lyssnar så förstår ni poängen. :)


Jaha, det var tydligen det. Håller på och tvättar med, eller torktumlar snarare. Smidigt när man är hemma hos mamma och slipper tvättid. Sen har jag solat i två dagar på raken nu, så nice. Men saknar dock mitt badkar, det slår allt, det äger. Hoppas bara vi får behålla vårat gratis varm-vatten. Det är ju snack om det, råslätt har börjat fått betalat för sitt. :S Nu blev jag ännu mer, naken-exposed-rädd och kall (fryser bara jag tänker på avsaknaden av mina varma goa bad). Nu kan jag inte tänka mig att inte ha ett badkar (= problem). Men skulle sluta ordbajsa visst ja. Natti!


Gårdagens inköp

Här kommer mina skor så att säga, dem jag köpte. Jag har impregnerat dem idag det ni :)

Så ser skorna ut, såååå tråkigt idag. Jimmy är ju hemma och är sjuk så han är ju inne hela tiden. Har inga pengar och ingen lust att gå ut själv, men får väl göra det, bara för att det är fint ute och för att det är nyttigt.

 


Vårjacka och skor









De två här över tänkte jag köpa faktiskt, har lagt undan dem tills imorgon, den här under, köpte jag inte, den var för lik den andra svarta, ville ha lite olika jackor.





Så den över här blir det nog inte, sen hade jag tanke på lite skor också, kunde ju tyvärr inte köpa någonting när jag var nere på stan idag, eftersom jag hade med mig fel kortetui, så hade bibliotekskort i fickan bara, de ser likadana ut, stupid. Så får gå och köpa dem imorgon, lade undan jackorna iaf, eftersom det inte fanns kvar så många i min storlek.


Fräcka tyckte jag, ska prova lite mer imorgon orkade inte lägga så mkt energi på det idag, speciellt inte när jag inte hade pengar  heller. Här under skor för 200 kr styck bara.



Så nu kommer lite från Talang, det fräckaste som jag såg här i fredags. Och nej Baby Balla balla kvalificerar sig inte :P





Gammal nostalgi




Diskmaskin-skin-skin diskmamamamamaskin

Jag, har, fått, min, diskmaskin, idag!!! Ja det är sant. Lagom inför helgen och allt. Men hade tyvärr hunnit idska upp allt typ jag hade att diska. Eftersom de kom med det någotsånär intealls positiva beskedet igår att antingen hade de ingen diskmaskin, eller så hade de EN kvar. Brukar jämt ha otur så tänkte, jaha, bara att bita i det sura äpplet. Men idag så kom de och plingade på efter att jag hade haft mitt handledartelefonsamtal med Jessica och Ulla. Och de fixade det. Tror du man har försökt skapa disk idag eller? Svar ja, varje liten gaffel och kniv man kan lägga in idag har varit värd guld. Så roligt. Det är som Sofie ifrån jobbet skrev på "fejjan". "Det krävs inte mkt för att göra dig glad". Haha.

Sen har jag hållt på och fila på min muntliga presentation jag ska hålla imorgon, faktiskt rätt kul när man får in flytet lite sådär. Kul att jag ens kan tänka mig att ha muntliga framställningar, när mamma hade cancer så fick jag fruktansvärt svårt för det. Mådde ju så dåligt då så man knappt duschade och inte orkade bry sig om något annat och det kändes verkligen som att man var uttittad och att alla dömde en. Men nu så känns det faktiskt okej igen. Sista året på gymnasiet så gjorde jag inte en enda muntlig framställning. De flesta lärare förstod ju varför. Fick ju bra betyg ändå så.

Jaja, nog om tråkigheter. Sen har jag varit på apoteket idag. Hade otur i turen om man säger så istället för tvärtom. Det visade sig att jag redan hade ett recept på det jag skulle köpa (tur), men att de inte hade inne det jag skulle ha i den lilla förpackningen (otur). Som tur var så finns det en liten parentes med tur till i det här sammanhanget, vilket var att jag inte visste att jag hade det gamla receptet med 28 tabletters uttag (tur) så jag hade ju skaffat ett nytt, med 100 tabletter, som de faktiskt hade inne. Tur att jag inte visste att jag hade ett uttag kvar, för då hade jag gått till apoteket och trots detta inte fått med mig något hem. Då hade jag blivit mindre glad helt klart.

Dags för sängen nu antar jag. Sov lite innan idag, varit helt väck idag. Mensvärk och så tog jag två Valerina Forte igår, de verkade inte igår, men idag, mellan kl 8 och 14 verkade dem jävlarimig. Kunde knappt hålla mig vaken under telefonsamtalet och diskmaskinsinsättandet innan jag slocknade. Sen har jag bakat en kaka ikväll med, silviakaka, men den blev lite ihopsjunken och så, trots att jag kollade att den var klar innan jag tog ut den ur ugnen, den liksom sjönk ihop efter det (not fair :S).

Imorgon, vad är på tapeten då rå?
10-11 Muntlig examination
11-ish Åka in till stan och lämna tillbaka filmerna, eller kanske lugnar mig lite och fjäskar i helgen
XX-ish Försöka få låna dammsugaren av Tessan en sista gång (nästa månad ska jag köpa mig en!!)
Någon gång under dagen skall jag och Jessica skriva klart vårat utkast på forskningsplanen som ska in den här veckan så man blir av med det och kan börja med att läsa litteraturen och det.
18-20 Kommer Jimmy hem till mig, vilket ska bli kul, det var ett tag sedan, och nu är det ju vår och all snö är borta.

Lördag
Åka till mamsen och papsen lite med Jimmy
Träffa min ÄLSKADE SAKNADE kattstackare!

Söndag
Åka med vidare till Södertälje, underbara Södertälje (ironi där :P)

Tjing tjing


Paranormal Activity

Har sett den värsta skräckfilmen i hela mitt liv. Är fortfarande helt förstörd, men samtidigt skitglad över att filmen tog slut någon gång. Brukar alltid skratta åt skräckfilmer för att de är så tragiskt dåliga. Men inte ikväll. Jag och Tesse har skämt ut oss totalt intför mina grannar och bara skrek rakt ut i lägenheten upprepade gånger. Med tanke på att jag hör varje gång som det ringer hos min granne, så bör han ha hört mig också, även om han har en överjävligt hög signal på sin telefon.

Nu ska jag slå på en komedi och diska lite bit-för-bit. Sen imorgon blir det telefonhandledning kl 8.30. Idag har jag varit nere på samhället och lånat film och så. Inte lagat någon mat idag faktiskt, inte haft intresset, och så har jag vetat hur mkt disk jag hade redan innan, så hade inte lust att fylla på med mer. Pratat med Anna idag med, var så länge sedan, för länge sedan.

Inget att göra ikväll, och allt att göra

Ja mkt att göra, men inget jag har lust med ikväll faktiskt ärligt talat, så jag skiter fullständigt i det. Det får man göra ibland. Kräks på allt statistikplugg just nu. Fast ändå inte, tycker det är kul, men det blir too much. Så mkt att läsa på så lite tid, 200-300 sidor i veckan är alldeles för mkt, när man har b-uppsats parallellt. Men men. Nu ska jag gå och kolla på tv och skita i allt, och då menar jag verkligen allt, allt, allt.

I see you



Åh Avatar är nog den bästa filmen jag sett, verkligen kan se den hur många gånger som helst, jag tröttnar inte. Idag så har jag tvättat, pratat med Jessica, haft Tesse på besök, rensat i landen utanför, sovit, gjort våfflor och nu så blir det lite plugg. Var bara tvungen att lägga in den här låten, den är så bra tycker jag.

I'm singing in the rain

Ja, idag regnar det, och det ska gudarna veta att det gjorde igår när jag skulle cykla hem från jobbet, men så är det, ska man få hem cykeln så ska man. Jobbet gick bra igår iaf, trivs faktiskt riktigt bra! Idag så är det mkt som ska göras, så lika bra att skriva upp, så får jag väl bocka av allteftersom.

Ringa vårdcentralen (ang handen och recept)
Ringa Agria
Ringa NkBO och fråga vart i himlens dagar min diskmaskin tagit vägen (eventuellt)
Ringa försäkringsbolaget
Ringa Jessica och prata om rapporten, bestämma forskningsämne/inriktning
Tvätta
Laga något som kan tolkas som mat
Börja på min muntliga presentation

Fortsätta läsa på mina sådär 400 sidor statistik som man nu ligger efter med
Handla lite (?)
Åka till biblioteket och hämta ut min sista kurslitteratur
Handla pinkisar till kära ormen
Ut och rensa i mitt land på baksidan (men just nu regnar det ju, hua)

Äh kommer nog inte göra så många utav ovanstående om jag känner mig själv, speciellt så kan man ju inte ringa till alla dessa på en röd dag heller. Tok. Jaja, better get started som man säger. Over and out


Big baraboom o Glad Påsk



Så här mysigt kan man ha på påsk helt själv!
Big baraboom, kommer ifrån Femte elementet, en bra film det där. Om någon nu undrar vad en ensam mobbad själ gör på påsk helt själv i Jönköping så kommer här en uppdatering. Kom till jobbet imorse och morgonarbetet gick bra faktiskt. Fick köra upp en vagn med mat idag genom andra husets hiss, gå över via glasportalen till våran byggnad, sen fick vi springa en trappa ner (till vån 1) och en trappa upp (till vån 3) och så var vi ju på våning två, så där blev det inte så mkt spring. Men idag så lyckades dem laga hissen, enligt dem själva "provisoriskt". Får se hur länge den håller. Det har nog aldrig snurrat något så mkt i huvudet på pensionärer som när en hiss går sönder. Det har inte varit en enda person som har missat att fråga om det iaf.

Sen mellan 1 och 4 hade jag ju ledigt, gick till Happy Time och tog en pizza idag faktiskt, bara för att jag är själv på påsk och inte äter någon påskmat därför. De blev väldigt glada att se mig, jag var nog deras enda gäst idag. Sen så gick jag till vilorummet på jobbet och hör och häpna jag somnade och vaknade inte förrän efter 2 timmar. Sen satt jag ute lite med en boende och sen så kom Frida och vi blev två igen till kvällen. Vi blev bjudna på påsktårta idag med marsipan på, den var väldigt fin (se nedan), men efter min pizza orkade jag inte den faktiskt. Sen är det lika bra, så mkt påskgodis som ändå står på bordet på jobbet.

 

Sen så var kvällspasset igång, det gick bra, och snart nog var faktiskt klockan 8 och jag skulle hem. Ringde Jimmy lite, men han var kvar hos Pamela och dem, blev lite avundsjuk, lät som om det var full rulle där. Sen så har jag iaf tröttnat på att min lägenhet ser ut som hej kom och hjälp, jag vill också ha lite påskmysigt. Så kolla in nedan så ser ni vad jag har gjort efter jobbet tills typ nu. Har dessutom duschat och värmt mat, städat överallt, sopat överallt, diskat all disk, vikt all tvätt, plockat bort överallt, torkat överallt, bäddat. Ja säga vad man inte har gjort blir nog enklare. Tände lite ljus med bara därför att jag kände mig lite sentimental och fånig. Nu smäller påsksmällarna utanför här. Skönt att slippa stå ute och frysa och kolla faktiskt och slippa all stress som påsk, midsommar, jul och nyår för med sig.

 

Nu så kommer lite bilder, sen måste jag väl sova, jobbar ju 10 timmar imorgon me.
Somliga läser horoskop, andra läser i teblad, själv ser jag tecken i margarinet när jag kokar spaghetti. Kan ju inte betyda så mkt mer än en sak???

Pappa var i Tyskland förra veckan, detta var en av de sakerna han fick med sig hem, en julcider med smak
av äpple, kanel och vanilj. Något för Jimmy?

En bild på den goda men udda chokladen, nya från Marabou. Prova den, väldigt flummig.

Den goda (säkert) marsipantårtan. Så fin med kycklingar på och allt.


Afrikana :) Är tydligen typ den enda på jobbet som äter "frukt" på pizza. Men varför vara som alla andra? :P

Solterrassen, blir tydligen grymt varmt här på sommaren, ska steka mig i sommar och sen se ut som man varit utomlands på redigt.

Mina fina påskliljor slog ut idag när jag var på jobbet, solen har ju legat på hela dagen, har varit 15 plus. Åh nästan så man önskat att man varit ledig, eller inte slocknat hela rasten. Konstigt att man kunde sova, solen låg ju på, på den sidan av huset.



Här kommer några bilder på hur det ser ut nu


Äckeldisk, vill få hem min diskmaskin nu någon gång :S















Over and out, nu ska jag nana, så jag orkar göra smörgåsar imorgon. Nu är här iaf så kliniskt rent som jag får det hemma hos mig, känner mig riktigt duktig ikväll/dag. Gjort mer nu än jag gjort på länge. Så skönt när man känner hur man får svettas lite. Både på jobbet, på väg från och till och hemma. Kilona SKA rasa. Man känner nästan hur man blir smalare. Amazing! Puss


Hisstoria

Ja idag på jobbet blev det extremt jobbigt. När vi fått ner alla på påskbuffé så slutade hissen att fungera. De ska komma och försöka fixa den imorgon, men kan de inte det så får vi vänta till på tisdag. Åh, vi fick tillkalla brandmän för att köra upp de 3 pensionärer som inte kunde ta sig till tredje våningen igen, nu får de stanna där tills hissen är fixad. Den andra hissen vi kan låna i B-huset går nämligen till våning 2 max. Så det fixar sig, även om det blir väldigt omständigt. Orkar inte skriva mer nu, så trött. Men det blev så svettigt och jobbigt idag verkligen. Fy.

Nu ser jag på Pirates of the Carribean 3, så bra, har inte sett hela den tydligen innan. Ja, det var väl allt. Imorgon ska jag unna mig en pizza på rasten, om de har öppet imorgon vill säga, men det är typ bara 100 m att gå och kolla i Norrahammar, det hinner jag nog på 3 h ledigt? Hihi.

Mamma på tisdag ska jag förresten gå på medecinutbildning. På torsdag har jag handledarsamtal och på fredag ska jag göra min muntliga presentation som hör till förra kursen, så stressigt nu. Hua.


Storhandling

Ja, idag så vaknade jag rätt så lagom i tid faktiskt. Tog det väldigt lugnt, så skönt att landa lite. Sen kl typ 1 fick jag för mig att kasta mig på en buss och ta mig till Netto för att handla lite. Det nödvändigaste ni vet. Men hade så kul åt alla aprilskämt jag skickade på telefonen så jag glömde att kliva av bussen. Haha, så fick åka till ICA Maxi, men det var det värt, har aldrig fått så många sms någontin på en dag som idag. Alla tror mig med, kul. Skrev att jag skall göra en piercing idag, att jag känner att jag behövde det, och ALLA trodde mig. Är jag så förtroendeingivande? Jag behöver nog börja dra en rövare lite oftare tydligen, så här kan man ju inte ha det.


Men på ett sätt är det väldigt skönt faktiskt att alla gick på det, eftersom det visar att man brukar tala sanning. Ser lite på Borat nu, när han brottas naken med den här tjocka killen och de typ nästintill utför 69:an på varandra, få fan va äckligt att ha den tjocka gubbens pungkulor i ansiktet. Han är verkligen för mkt ibland, även i Brüno.


Sen iaf så kom jag in på ICA Maxi, köpte nytt shampoo och balsam idag, det som mamma har hemma och som Tesse har, TRÉsomme eller vad det heter, har inte lärt mig det riktigt än. I alla fall så luktar de gott och gör håret fräscht. Har haft sånt problem med mitt hår på sistone, kännt fett jämt hur mkt jag än tvättar det och även efter jag tagit shampoo två gånger, vet inte vad det är för fel faktiskt.

Storhandling blev det och jag ångrade:


1. Att jag bara tagit en liten korg att bära allt i


2. Att jag  handlade en dag innan påsk, inte långt efter att alla fått lön, för det var satans mycket folk, på det sättet var det väl iofs skönt att inte ha en vagn, och tävla om utrymmet med 1'' kärringar ('=000). Så jobbigt


3. Att jag inte tagit mer än en korg, fick gå och köpa en sån där stor tygbag att packa i.


4. Att jag handlade så mkt, men samtidigt inte, för jag behövde allt, hade typ inget i kylskåpet nu. Mindre kul blev det när man klev av bussen och skulle upp för helvetesbacken, när det började ÖSREGNA. Och då menar jag verkligen inte droppa lite, utan ÖSREGNA. Fick stanna typ säkert 10 ggr på vägen, var så jävla tungt.


5. Att jag inte handlade någon annan dag eftersom jag skulle ta bussen hem.


Kom på vad det var som luktade så fruktansvärt i mitt kylskåp, tog ut allt igår, torkade av hyllorna, diskade ur själva grönsakskorgen allt. Men det luktade ändå, så jävla äckligt. Idag kom jag på det, var margarin som luktade så. Sen när jag kom hem tog jag en dusch med nya shampoo och balsamet, och det var så gott. Har ju gratis varmvatten så det blev en rätt lång dusch, älskar faktiskt att ha ett badkar med, man kan bara sätta sig längst ner i det och låta vattnet rinna över en, känns som om det bara regnar varmt på en liksom. Sen så råkade jag tippa på sängen med handduken runt huvudet och så vaknade jag nu sen ikväll.


Haha, Borat igen, på pingstvännermöte, vilken jävla sekt/kult. Folk på allvar låter som på film. Ska typ hela folk och folk springer omkring och är typ helt galna och skriker. Fy fan va roligt. Slår vad om att det är likadant i vissa kyrkor här i Lilla Jerusalem.

"Älskar Jesus mig? Jesus älskar alla! Jesus kan läka din smärta. Lyft dina händer och be. Ta emot mig Herre. Släpp lös din tunga, här kommer det. (Borat får typ värsta spasmrycket och blir frälst)"

Hahaha, så sätter de på Adiemus i bakgrunden. Så jävla klockrent, älskar fan Borat/Brüno ändå. Han försöker ju få folk att fatta hur jävla dumt allt verkar. Och hur stelt allt är nuförtiden. Och samtidigt hur jävla "outragious" allt är på samma gång. Vilka klyftor det finns i samhället. Konstigt att det inte är fler mord och skit egentligen, tänk va många människor som måste komma sams.

Köpte faktiskt en udda choklad idag, var tvungen för blev så nyfiken. Här skulle en bild varit på den, men den fanns faktiskt inga bilder på google.se. Skumt. Orkar inte ta en bild, men iaf Marabou Passion heter den, en sommarsmak antar jag, med passionsfrukt och chili. Jätteskum men god.

Nu har jag kollat på Gordon Kitchen Nightmares och nu på Borat såklart.
Nu jagar Borat Pamela Andersson efter att ha lagt ner henne i en jävla tomtesäck på hennes autografskrivning och försökt kidnappa henne, det gick sådär bra. Men men, han gick iaf "all in". 

Nu blir det sängen snart, men är inte så trött eftersom jag somnade efter duschen innan. Men skönt att inte börja förrän 11.45 imorgon iaf. Glad Påsk till alla!

Nu ska jag kolla om bussen möjligtvis går imorgon, man vet aldrig om det ösregnar, då är det inte så kul att cykla trots allt.
 

 


RSS 2.0