Videoklipp :)

Chanel, Frigo och Fendi (notera hur mycket kattungarna spinner:)

 Sparat det bästa till sist, kolla in det här klippet, Frigo är ute efter lampan :)
Ni får vrida på huvudet, vet inte hur man ändrar så det blir inlagt på rätt håll :)
Plocka svamp

Ja det har jag gjort ikväll och gett till Micke och Tesse. Riktiga fina kantareller. Här kommer bilderna på mitt och Sofies otippade äventyr.


Hm undrar vilka som fått sätta livet eller iaf lite av hälsan till här? Stackars djur.


Första fyndet


 

Jättefin kuksvamp, hahaha. Hade t.o.m. ett hål högst upp, någon form av röksvamp?


Sofie och hästen hälsade lite fint, men "det" blev irriterat så vi gick :)


Tre blir ikväll två


Måste trycka fram mjölken också, sista kvällen sötnosarna.

Ni var ju nyss så små, suck. Ni har gjort mig så fruktansvärt glad.


Jaha det var väl det här sentimentala inlägget. Nästa blir otippat. :)

Separationsångest

Ja, det har jag idag i allra högsta grad. På onsdag ska nämligen kattungarna säljas, lade ut annonsen sent igår kväll. Imorse var en här och tittade och har bestämt sig för att ge Fendi ett hem, och hade fått ett mejl nu från någon som av en ren tillfällighet bara var intresserad av Frigo, så de blir nog sålda och hamnar på bra ställen båda två. Sen ska en komma och titta på min soffa i eftermiddag också. Och innan det ska jag hinna gå ner och hämta resten av kuddarna till den från förrådet, göra enchiladas, duscha och förbereda eftersom mammas vännina Ingela börjar skolan idag och ska komma och få sova hos mig, nu på uppfällbar säng tyvärr om soffan blir såld idag, sen klart inte säkert de hämtar den idag men det vet man aldrig.

Ja annars går allt så bra så.
Så är det. Nu ska jag laga mat.

Fredag den 13:e

Ja det märks det att det är idag. Jimmy har hört av sig av någon anledning, hoppas han håller sig borta. Nu har jag pratat av mig lite med några så det känns lite bättre. Anders bland annat. Men nu blir det snart sängen. 

Jen
  

Du

... är inte värd ett ord på min blogg. Så därför kommer du inte få något.


Liseberg

Här ser ni hur det ser ut när jag och Sofie är ute och går, rätt läskigt va? Sen kan det ju vara mörkare med när vi går helt klart. Lääskigt är det.De bygger ny lekplats på området, kors i taket. Och min granne och hans tjej och ungen ska flytta nästa helg, fick jag reda på idag. Hoppas dem får det bra.Blåbär fanns så mycket i skogen när vi var ute och gick, och lingon, och hallon en del med.
Mormor hade gjort äppelkaka precis när vi dök upp, som av en tillfällighet (faktiskt!)En fin bild till :)Coco var inte mycket för kubb. Helene sa till henne att gå och ha ner kungen, och det hade hon, så fräckt det såg ut. Hon tog en tass på var sin sida, och brottade omkull den :) Hon såg den nog som ett hot. Haha.
BalderKötid 15 minHeleneDaniel


Hm, tror någon har ätit någonting blått, men är inte helt säker :)


Spänn fast säkerhetsbältena, nu kör vi!Sisters
Uppswinget, helt klart åkvärd, så otäck :)Fint väder hade vi med, inte för varmt, inte för kallt :)Mamma vann 2,3 kg ballerina, och Daniel med. Så vi har 4,6 kg ballerina hemma, så nu kan alla komma på kaffe :) Ta med er några extra hem vettja så mamma blir av med dem. :)Morbror Bernt kom förbi med sällskap och satt med mamma och pappa på Tyrolen några timmar. Medan vi sprang omkring med "de små", som inte är så små längre.


Fjäskhund, låg så här i 40 min så man skulle klia han mellan bakbenen. Då har man det braSkriver mer sen när jag orkar, börjar jobbet snart och bilderna fick prioriteras. Sen jobbar jag ju hela helgen, men det kommer som sagt mer om detta sen :)


Pigg

Ja, skriver ju jämt hur trött jag är, så tänkte skärpa mig. Är rätt bra på att klaga, men det kommer liksom naturligt, har ju inte haft bra flyt direkt i sommar överlag så. Men livet är bra, det är det faktiskt. Börjat komma igång och gå en hel del med Sofie, skönt. Finns så mycket att snacka om juh :) Blir så när man börjar närma sig Hulan igen så stannar man lite och segar för att man inte pratat klart. Tokigt.

Åh fick min underbara psykologibok idag, ser faktiskt fram emot att läsa alla 700 sidor på engelska plus gloslista. Så fin och bra upplagd och enkel att fatta. Imorgon ska jag till mamma, ska bli så skönt. Så blir det Liseberg på torsdag. Också skönt, har inte varit hemma hos familjen på hur länge som helst, känner bara för att ta det lugnt och så. Sen jobbar jag ju i helgen igen. Sofie var så snäll att hon sa att hon kan kolla till katterna åt mig. Så lånade hon mig (typ för alltid) en liter mjölk, så sugen på kaffe och ingen mjölk hemma och affären var stängd.

Slutade kl halv 9 ikväll. Pratat med Jennifer idag, trevligt trevligt. Igår så var jag duktig med. Slutade jobbet kl 4. Åkte hem med bussen och mötte direkt upp Therese, vi gick ut och gick en 40 min. Sen så köpte hon hårfärg och jag färgade hennes hår, blev bra faktiskt. Så såg vi på Bundy An American Icon. Så läbbig. Sen kom jag hem när Tess gick till jobbet, och då såg jag att Sofie skickat och frågat om vi skulle gå ut. Så vi gick våran runda i skogen, 1 timme. Idag samma sak, och så gick jag till affären och tillbaka med. Och sprungit massa på jobbet såååklart. 

Tog kort på så söta blåbär, var hur mycket som helst, och lingon och hallon utmed våran lilla väg. Är så läskigt för på ett ställe så är det ett rött litet sött hus. Och så efter det precis utmed staketet till tomten, vända mot en har de gjort en trägumma och en trägubbe (ska fan ta kort på dem nästa gång). De skrämde iaf livet ur mig igår, en kossa med, som skulle stånga till ett träd precis när vi gick förbi. Sen var det en bil som dök upp helt plötsligt mitt ute i ingenstans. Läskigt det med, eftersom Sofie var så taktfull att hon pratade skräckfilm, haha. 

Ska gå och ta en alvedon, har inte behövt en på länge nu, men har lite tandvärk nu, inte farligt ändå. Hoppas jag får mina pengar snart så man vet att man klarar sig och att inget blivit fel igen. Måste ringa Agria och ändra namnet på katten så det blir rätt och fråga om jag kan få en faktura på ett helårsförsäkring nästa månad. Måste ringa tandläkaren och boka en tid när jag har råd och veterinären för den delen, så katterna kan säljas sen. 

Har inte ens sett vårat hus, som nu är grönt istället för blått. Har inte varit hemma alls mycket sedan det tog slut innan sommaren med exet från helvete. 

Nu blir det ett avsnitt desperate och insomning, måste ju vara fin imorgon när man ska hem till familjen :) 

Så trött

Ja, nu har man jobbat en hel del dagar och det känns. Inatt kl 3 så började ju dessutom grannarna att leva fan så då vaknade man ju precis till när man höll på att äntligen somna, fy va surt. Nu jobbar jag imorgon med, sen är det inga fler tidiga dagar innan fredag tidigast. Ska verkligen njuta av att sova ska jag tala om.

Annars är jag sugen på att köpa bil någon gång i höst eller framåt våren nästa år. Får se vad det blir av allting. Nu är man på jobbet, rast om 50 min, skönt. Kanske ska spela Nintendo Wii sen om vi får igång det, är lite krångligt.

Åh  knappt levande idag, mensvärk med, piss också vad jobbigt.

RSS 2.0