Sandy

Ja, Agria har nog bara stavat lite fel på Fendi, eller vad tror ni? Sandy, fy, inte alls lika fint. Garvade lite när jag såg det. Jaha, iaf så har jag ju inte uppdaterat på några dagar nu, ovanligt för att vara jag. Önskar jag kunde säga att jag haft mkt att göra som ursäkt, men det funkar inte heller. Eller jo lite kanske. Igår så var jag och tvättade, och så storhandlade jag. Köpte en kattlåda till hit hem och så fin kattsans, som heter "less track". Ska tydligen vara bra när man har kattungar som är långhåriga som "Sandy", då det fastnar mindre kattsand på tassarna på henne när hon går ur lådan (läs hoppar). I alla fall så verkar hon tycka det är okej, hon använde den först idag lilla stumpan, men hon bajsade på lådan, så söt hon var. Så skulle hon sprätta över det, men gjorde åt fel håll hela tiden, haha. Så jag hjälpte henne lite den här gången. Kände sympati för henne efter en stund. Det är sån stor skillnad på kattsand och kattsand. Denna är så finkorning och känns bara fräschare liksom, på något vis.

Sen så köpte jag på prov lite vuxenkattmat till Chanel, torrfoder, tänkte hon ska växa upp nu när kattungarna är väck sen. Norwegian Salmon, det ni. Ja, så var det sååå skönt att faktiskt ha råd att köpa hem lite hederlig frukost och hade typ ingenting hemma. Slut på diskmedel, sköljmedel, disktabletter, toapapper, balsam, shampoo, tandkräm, tamponger ja ni vet typ allt det där som jag köper ibland. Så det blev dyrt fast jag inte köpte köttfärs eller kyckling eller falukorv eller något sånt. Men däremot så köpte jag tre förpackningar med lax, för det älskar både jag och Chanel, dessutom kostade 400 g (4x100 gram) bara 25 kronor. Så det var väldigt överkomligt faktiskt.

Sen gick jag och Sofie ut och gick igår, en rejäl runda. Har faktiskt varit duktig på det här nu i veckan, hoppas det håller i sig. Ikväll blir det på't igen, samma tid och samma kanal. :) Var lite läskigt när man kom in i en allé där i skogen, höga diken på båda sidor och mörkt pga alla trän runtomkring. Tur man var två <3

Imorse ville Tesse komma över och prata, så det gjorde vi såklart, tyckte jag precis hörde en knackning, men så sket jag i det. Så gick jag upp och kollade mobilen för jag undrade om det ändå inte varit någon som velat mig något, och mycket riktigt. Så somnade rätt sent så det gjorde ju att man kom upp rätt sent idag. Nu väntar 5 dagar med att gå upp tidigt på morgonen, yay! Men det blir bra med pengar så det är ju skönt. Tror inte man inser hur mkt pengar det blir, när man väl börjar få studiestödet med.

Augusti 3-6: 6500 kr
Augusti 27: säkert 10000 kr någonting minst
Augusti slutet/september början: CSN 8140 kr
September: lön augusti 5000 kanske och CSN 8140.

Får jag råd så skulle jag verkligen vilja ha en bil. Som man cachar och som är billig i försäkring. Sen kör man så mkt man har råd med. Men ändå, bara att kunna åka och handla eller hälsa på kompisar skulle vara så mkt värt. Kunna ta sig hem till mamma och pappa över en dag om man har tråkigt, utan att böka så mkt med minst 2 bussar och allt. Dessutom är det någon jävel som har börjat ställa sig på min parkering lite väl ofta, nu en gång över natten. Har inte velat gnälla, men blir det mer så blir man så illa tvungen, för jag betalar ju faktiskt för den. Tänk om jag hade fått besök, hade inte han brytt sig om. Och har han ingen aning om. Fattar inte att han vågar.


Sen så vill jag ju självklart betala tillbaka till mamma och pappa också. Men kommer betala 4500 kronor nästa vecka. Pengarna för att jag inte fick skatteåterbäringen när jag skulle, så jag kunde betala hyran och så. Sen så är det väl en del för datan och som jag lånat innan, får göra upp en avbetalningsplan. För det finns en del jag verkligen behöver innan jag kan betala tillbaka allt det. En helt ny garderob till en början, har så mkt gamla jävla kläder som jag vill kasta åt helvete. Så lite jag kan använda i min garderob. Det är något fel med allt. Inget passar och så fult och ute. Så det är prioritet innan bil. Likaså veterinär/tandläkar/läkarbesök. Så det blir säkert inget med det just nu, men vill verkligen börja lägga undan till det iaf.

Nä nu får jag börja göra lite nytta, mer än att betala räkningar, vilket jag redan gjort. Haha, nu sa de just Jennifer på radion, det är inte varje dag.

Bilder kanske kommer med.


Ni skulle sett mig igår när jag hade en ny kattlåda, kattsand (10 kg phew) och två stora papperskassar och skulle springa över vägen till busstationen med detta, där det inte finns övergångsställe för övrigt utan att man får gå typ 500 mil omväg. Fick köra fram vagnen till vägen, ta en påse och springa över, tillbaka och ställa ner den andra kassen på marken, springa bort med vagnen och sen springa till min kasse igen, ta den över vägen. Låter det komplicerat? Det var det! Tungt satan.


Något mörkt var det på himlen med, ännu mer än vad det ser ut som.



Jaha näe ta lite frukost kanske? Äter ju inte så mkt när man vaknar så här sent, så det är ju bra. :)


Intressant dag.. minst sagt

Ja, idag har jag varit en snabb sväng på biblioteket och lånat de flesta böckerna till min kurs som börjar snart, eller om en månad, men det känns snart. Böckerna verkar jätteintressanta iaf och ser fram emot att börja läsa dem. Var på affären och köpte margarin och lite grejer så. Sen åkte jag hem. Möttes i trappuppgången av ett jävla liv rent ut sagt. Någon kärring som står och sparkar, skriker och panikplingar på en dörr ovanför och ska ha ut sitt barn från pappan. Åh så jobbigt, och traumatiskt inte minst för ungen. En tjej mittöver mig sticker panikslaget ut huvudet och säger att det varit problem hela dagen. Så jag ropar upp "du, du hörs bara så du är medveten om det". Hon: ja men jag får ju inte ut min unge. Jag försökte upplysa henne om att det var ju inte vårat problem och att hon inte behövde vara så högljudd. Men då blev jag kallad jävla fitta.

Jaja, iaf så fortsatte hon och jag tänkte att hade jag varit den pappan så hade jag inte heller öppnat dörren. Så kom kärringen tillbaka, springandes med sina elefantfötter upp och ner upp och ner. Så kom hennes pappa med upp i trappuppgången. Till slut fick de ut ungen och gick ut i bilen. Åker de undrar ni? Nej självklart kan hon inte släppa det. Hennes pappa och ungen stannar kvar i bilen och hon går och börjar kasta stora stenar på hans fönster, för att som hon skrek på vägen ner i trappuppgången "göra sönder ett fönster". Känner bara fan vart finns psyket när man behöver dem? Och hur är det för det stackars barnet egentligen. Vad sätter det för spår? Kan bara föreställa mig...

Sen visst kanske inte borde lägga mig i, men det var ett jävla rent ut sagt liv. Katterna blev ju panikslagna. Och jag med, jag tänkte snart slår dem ihjäl varandra. Nu ska jag iaf ta det lugnt och duscha. För tvättiden hade jag tydligen haft igår, surt. Så släpade dit allt och gick på en nit minst sagt. Så nu kan jag inte tvätta förrän på måndag och inte ens då egentligen. ÅH. SURT.

Känns inte så säkert att bo här längre... faktiskt. Kryper fram mer och mer. Det är bara säkert på ytan, men det gömmer sig prostituerade, langare, kvinnomisshandlare, alkoholister, knarkare, tattare och allt möjligt här..

Kiss och bajsåldern

Ja, den håller jag på och fajtas mot nu, både privat och med kattungarna. Jag har haft så ont i magen nu två dagar så det har inte varit kul alls. Fy. Sånna kramper, har aldrig varit med om liknande. Så det är ju inte särskilt upplyftande. Det tillsammans med tristessen är verkligen ingenting att hurra för.

Men nu fortsätter kriget mot katterna, instängda i köket är dem, och man var tvungen att bygga högt, annars kastar dem sig över. Nu är det aluminiumfolie och vitpeppar där de kissar mest, i kombination med att jag torkat ordentligt och tagit pissoff under. Fungerar inte detta så får jag låsa in dem så de bara har plats för maten, sovplats och kattlådan, de vill ju inte kissa där de äter eller sover, så det ska tydligen fungera bra. Måste ha en kattlåda till då bara så chanel inte behöver springa där inne hela tiden, kommer hon vilja göra ändå men men, what to do?

Här kommer några bilder.





 






Klart vi ska finnas med i WoW. Mammas flicknamn. Coolt värre.


Så här tråkigt har jag haft om någon undrar, klarade harpan på 2 min och 1 sek.
Bara spelat 251 omgångar. Lol.



Sötnöt, som Sofie brukar säga.


Jag står i luften, cooligt. Äh nu ska jag ge upp mina katt och wow-referenser här. Får väl försöka ta en tur ut senare idag, när jag inte har de kramperna jag kämpar mot nu. Tror jag har dålig mat hemma seriöst också... Men men, får rensa lite. Kramar

PS PÅ TISDAG ÄR DET LÖN, JIPPIEKAYAY-MOTHERFUCKER!!! DS

 


Dygnsrytm

Min är väl inte direkt den bästa, tur att jag inte börjar förrän 15.45 imorgon, men ändå. Skulle egentligen behövt tvätta innan dess men tror inte jag orkar, har ingen ork alls. Måste komma igång och börja träna lite och kolla upp om det är någon allergi eller något som spökar eller blodtrycket eller blodsockret.

Idag har det gått bra iaf, städade och så lite imorse och bakade kaka. Mamma, Therese, Helene och Sofie kom halv 4 och så tog vi en kaffe. Åkte med Sofie till Willys och sen har jag tagit det lugnt. Gick ut på en promenad ikväll för att komma igång, men har något knas med magen så dröjde inte länge innan jag fick vända hem. Hoppas verkligen att det blir bättre tills imorgon.

Har några saker jag ska fixa först och främst när jag får pengar:
- tänderna (iaf fixa den jag har mest ont utav preliminärt tills jag har råd med käkkirurgiska kliniken och 2500 kronor och en veckas utslagenhet)

- glasögonen/synen. Skulle vilja slipa om mina repade glas (500 kr per glasögon) och göra en synundersökning, haft mkt ont i huvudet på sistone

- min knöl på vänsterhandens översida, en broskkula som de tydligen bedövar och tar bort, där får man nedsatt funktion i några dagar tydligen, för det gör ont.

- veterinärbesök åt chanel + kattungarna

- någon slags plan för att gå ner i vikt, äta på ett visst sätt ett tag, göra en detox.

- behöver nya kläder, många som gjort sitt och börjar bli slitna och uttjatade.

När jag skriver den här listan känns det jobbigt faktiskt, för förutom det jag måste göra ovan finns det mycket jag skulle vilja göra:
- fixa lägenheten (sälja soffan, skaffa mindre terrarie, göra mer hemtrevligt)
- klippa mig
- bli tvungen att köpa viss kurslitteratur om den inte finns någonstans?
- busskort sen efter 20 aug
- äh ger upp, finns hur mycket som helst, men börjar bli lite seg i kolan, är ju lite sent ändå.

Så svårt att sova igen, så fort jag slutar upp med något börjar jag tänka lite, och sen lite till. Därför jag är uppe så länge, försöker hela tiden undvika att behöva att det ska bli tyst... Känns inte okej än, har inte kommit över alla svek, det kommer man nog aldrig att göra iofs.

Igår så drack jag och Sofie vin och hon bjöd på jättegod mat! Sen såg vi på film, som var jättebra och sen satt ute på balkongen med ljus och snackade bara. Åh orkar inte skriva mkt mer just nu. Ciao imorgon kommer bilder!

Hungrig? Inte länge till!

Igår fick jag reda på någonting som gjorde mig så jävla irriterad och sårad så jag var uppe hela natten. Men behövde vara lite ledsen för att man varit tillsammans med ett sånt jävla svin rent ut sagt. Man kan inte behandla någon mer som luft än han har behandlat mig, och alla andra tjejer som han varit med. Och han kan inte vänta mer än max 24 h innan han har sex med en ny tjej. Hur många det nu är, det är ju svårt, inte så att det går att räkna på fingrar och tår.

Varit sjukt trött idag på jobbet och fick gå hem tidigare, efter att jag tjötat lite skit med Robban i köket, köpte en dricka som var såå hemskt god i värmen. Nu går en del på semester, skulle ju ljuga om jag sa att jag inte är avundsjuk. När jag kom hem så såg jag att jag hade fått pengarna för ringen jag sålt via SMS-guld. Så jag gick och köpte mig en pizza, en lyx jag inte kunnat unna mig på veckor. Hade 4 kr på kontot innan, haha. Så fattig har jag nog aldrig varit, förrutom när jag fått låna av mamma och pappa. Men ska vara slut med det nu har jag bestämt.

Sov hos Tesse inatt, för det kändes skönt att bara ha någon som var i samma lägenhet för en gångs skull. Hon var så go mot mig. Hade ju dessutom varit så smidig så jag hade glömt mobilladdaren på jobbet, och hade en död mobil, och skulle upp kl 6 på morgonen. Nu nästa vecka så börjar andra semesterperioden, så då kommer halva personalstyrkan tillbaka och halva går på semester nu.

Sov iaf typ halva kvällen sen så blev det att städa upp. Var så jobbigt att vara sjuk så har inte direkt hållt efter hushållet, max hållt efter djuren och mig själv typ, knappt det. Så nu är det fint i köket och ska bara dammsuga sen imorgon, tror inte det skulle uppskattas om jag började med det mitt i natten nu iaf.

Cutthroat Island går på Tv, älskar den filmen med Geena Davis, hon är faktiskt en av de skådisarna från förr som jag tycker är bäst, hon är nästan sämre idag faktiskt, inte sett henne i något bra på länge. Men tacka vet jag Cutthroat Island och Long Kiss Goodnight.

Ikväll så fick jag ännu en trevlig överraskning nyss av min katt. Såg att det låg något på mattan. Typ 4 grässtrån och en stor näbbmus. Orkar inte. Känner mig så taskig när jag kasserar de små döda djuren, hoppas hon inte drar hem mer sen när kattungarna är borta sen, hon har ju inte gjort det innan. Andra djuret hon släpar in nu. Vet inte hur man ska göra, hon vill ju inte dia mer, men samtidigt så kan jag ju inte tvinga i kattungarna mat, det får ta den takt det tar. Dewt finns ju framme så mer kan man inte göra.

Imorgon ska det bli massa regn och åska, myspys. Synd att man inte har någon att dela det med. Har fått sådana värmeutslag nu igen så hoppas verkligen det rensar ur luften lite nu så man kan... Hihi. Vad det kittlas. Frigo river med klorna på benet lite försiktigt.

Jaja, här kommer bilden iaf. Sen en när både Frigo och Fendi ligger och sover högst upp på soffan och på soffan. Ser livsfarligt ut. Det nyaste är att de lägger sig under dynan men på madrassen till soffan, så man håller på och råka sätta sig på dem hela tiden och Chanel går över dem hela tiden typ. Men har faktiskt varit väldigt försiktig så inga olyckor än så länge. Nu blir det sängen och se klart på filmen, den är snart slut nu.






Blixtar och dunder

Ja i går så somnade inte jag alls. Somnade kl 7 imorse efter jag tvingats kräkas upp en alvedon jag försökt svälja, inte smart med min hals. Så har vaknat och ätit hos Therese är väl typ det jag hunnit med idag. Mår inte bra alltså. Förkyld, ont i halsen, snorig och febrig. Ska det aldrig ta slut?

I alla fall så åskar det och regnar och blixtrar här nu. Men det har lugnat ner sig lite just för tillfället men det kommer nog komma mer känns det som. Ska lägga in en bild på mina söta små katter igår när de var helt utslagna. Här kommer den.

Chanel, Frigo och Fendi



Sen var jag och Sofie på Netto en dag och så såg vi den här helt eminenta parkeringen. Någon som varit påtänd/full måntro?


Chanel har så skön stil när hon ligger och slappnar av, grodan brukar jag kalla henne.

Nä om man ska göra något roligt, typ hosta tills man kräks eller leta kissfläckar på golvet? Har hört av
mig till sms-guld idag och det verkar nice. Så imorgon kommer ett kuvert så ska jag byta in en ring allt. Som inte har något värde eller syfte. 

Man är helt klart populär när det åskar och man är sjuk, checka in!


Kram puss

 


Förkyld

Ja, jag har blivit helt fruktansvärt förkyld. Usch va hemskt. Vet inte vart jag ska ta vägen, finns ju inte så mkt att göra här hemma mer än att lyssna på en klagande katt och hennes kattungar. Tjejen kissade på lakanet idag, kul liv. Men men vad gör man. Orkar inte skriva mer, får ont i ögonen utav att sitta vid skärmen. Puss

Slemmigt men mättande?

Jo det tyckte nog Chanel iaf när hon släpade in en stor groda. Märkte det inte på en stund heller. Kände att en kattunge sprang förbi med något blött på fötterna och såg att det var killen som går på lådan, tyckte det var lite konstigt men reflekterade inte så mkt över det. Men det skulle jag ha gjort, för när jag ställer mig upp helt plötsligt, så ligger en stor groda mitt på golvet, bland Chanel och kattungarna, jag släppte ut den stackaren. Han levde och verkade inte ha så många bestående men, förrutom extremt förhöjd puls.





Hon vill nog inte mata ungarna med di längre, så måste väl försöka börja få dem att äta annat. Vette fan va mer hon kommer släpa in annars. Läskigt :) Så sitter man och kollar rysare när man hittar slemmiga grodan på golvet. Fy.

Blev så less på Fendi innan (tjejen). Såg att hon började kissa på golvet, lyfte in henne i kattlådan, hon kissade inte där på fem minuter. Släpper ut henne efter att jag torkat golvet med citrusluktande medel (vilket katter tydligen inte ska tycka om). Vad gör hon? Jo hon går till ett helt nytt ställe och fortsätter kissa. ÅH LESS.

Diggeloo

Här kommer lite bilder från när jag och Sofie var på Diggeloo igår kväll. Det var så mysigt så. Jag hade gjort potatissallad och så köpte Sofie en kyckling. Så köptes dricka med och så tog vi med en melon. Var verkligen jättetrevligt.


















Bilder

Mycket grill och bad på sistone, så härligt, nu är det verkligen sommar. Mmmm.

Daim har gått upp en storlek i maten nu och hon blir bara större och större, :)
Hon är faktiskt precis 1,5 år gammal idag.


Här fick vi stanna med bilen på väg till Visingsö, för att motorn på mamma och pappas bil kokade. Men vi kom dit till slut, iaf i en timme tills jag var tvungen att åka hem och jobba.

Frigo, killen... :) Så söt med sina vita morrhår.



Fendi, tjejen

Syskonkärlek (observera det svarta märket under Frigos tass, han har det bara på en av tassarna, ser så fräckt ut)

Mamma kunde inte varit nöjdare om hon försökte.



Lilla pisselisa ligger och sover, enda gången man vet att hon inte kissar på golvet *suck*



Leidg iadg

Ja de påstår ju att man kan läsa så länge som den första och sista bokstaven i ett ord skrivs rätt, så nu tänkte jag att jag testade den teorin. Idag har jag varit ledig efter helgen när jag jobbat. Det är så skönt, men samtidigt har jag faktiskt haft tråkigt idag.

Blir mer och mer irriterad, börjat tänka tillbaka, det är oundvikligt. Någon har samma spis som Jimmy hade, en annan har samma parfym på bussen. En tredje har samma mobil som han hade. Det bara stör mig. Så står det på aftonbladet om alla maffiaproblem i södertälje. Överallt är information som påminner. Musik och allt. Massa minnen. Slår bort dem, men man blir ju ändå lite nedslagen av det. Nu så ska jag skjutsa Tesse till affären och köpa cigaretter. BrB senare, kommer lite bilder då med. Kjolen

Tankar om kärlek

Jag vill hålla av dig utan att hålla fast dig.

Jag vill ha dig utan att äga dig.

Jag vill älska dig utan att göra om dig.

Jag vill vara nära dig utan att kväva dig.

Jag vill ge dig kärlek utan att ställa krav och villkor.

Jag vill ge mig åt dig utan att ge upp mig själv.

Jag vill leva med dig, bredvid dig, utan att gå före, utan att sacka efter.

Jag vill vara din människa på jorden.


RSS 2.0