*Love*

Ja tänkte skriva vilka program jag bara inte kan sluta titta på (en hel del :). Men först klart man ska säga grattis till Michelle och John till deras underbara lilla dotter Livia. Ska bli så kul att se henne någongång framöver. Här kommer iaf de programmen som tilltalar mest just nu, nämligen de som handlar om brott, så himla intressant.
Kvinnor som mördar, Sensing murder, Brottsplats USA, Snapper, Leva med mord, Efterlyst. Fanns tidigare ett program jag bara älskade som hette Most Evil, som handlade om de värsta mördarna, när man gick tillbaka ända från barndomen hos mördarna till efter morden utförts och de satt i fängelse. Grymt intressant.



Nya tider

Ja jag hoppas verkligen på lite förändring framöver. Vet att det måste till, men varför är det alltid så svårt? Idag har jag klippt mig, eller mamma har varit så snäll och hjälpt mig, det är SÅ skönt med nyklippt hår. Känns så fräscht. Helgen var jättetråkig, sämsta helgen ever. Kände inte för att umgås med någon heller när man känner så. Känns inte som om man hade varit något vidare sällskap.

Har så många drömmar, värdelösa ickeönskade konstiga drömmar. Drömmer om det som varit, men som aldrig var det man trodde. Ibland kommer sanningen fram i drömmarna, ibland så ljuger man för sig själv och då blir de något bättre än vad det någonsin var. Varför kan man inte sluta drömma för? Allt blir så mycket svårare att släppa då om man hela tiden blir påmind.

Ser framåt nu iaf, går aldrig tillbaka igen. Det finns inget att hämta där. Ser saker positivt för det mesta, men tror det är lite PMS som spelar in nu också, lite humörsvängning så. Idag ska jag mata min orm, försöka komma på något att äta kanske. Skulle badat Felix idag med men det är ett sånt stort projekt känns det som.

Var på jobbet i förmiddags och pluggade, Bertil kom dit och var snäll och skjutsade mig hem sen. Var på apoteket med och köpte c-vitamintabletter att ge Felix så han slipper UVI. Nu tänkte jag väl plugga lite sen får vi se vad som faller en in.

Spegel spegel

Ja idag har Felix äntligen träffat på min jämlike. En jätteotrevlig hund enligt honom själv med förvånansvärt snabba reflexer, han går inte finta förbi. :D Gick jättebra och han skötte sig bra, men är lite gnällig och måste nog öva en hel del passivitet med honom bland folk.



Puss och kram, skriver mer en annan gång.

Felix har nog fått UVI

Ja nu har jag bokat tid på måndag hos veterinär, det är ändå tid för hans halvårskontroll, så det är lika bra. Han har börjat bli väldigt orolig på nätterna, behövde ut med honom i natt både kl 1 och 4.20 på natten, inget roligt alls. Blir så trött på dagarna då ju. Idag så har jag haft mormor här det var jättetrevligt. Hon tyckte bra om lägenheten med och så gick vi ut och busade med Felix en sväng. Idag ska Jennifer komma hit sen vid halv 5 och vi ska ta en promenad. Vet inte om vi tar en kaffe först, får se. Sen ska jag väl hem till mamma och dem en sväng iaf i kväll är väl tanken.

Kanske lägga in någon bra låt just nu. Har fastnat lite på en låt som hör till supernatural just nu faktiskt. En gammal 80-tals(minst) rock-låt av Kansas - Carry On Wayward Son. Haha, hittade den här, skickar med den. En som gjort expert på Guitar Hero, sjuka människor det finns. Vad han/hon måste ha övat.



Jaja, åter till plugget, som jag brukar säga, inte så ofta det faktiskt blir så, men nu måste jag allt. Kram

Firefox

Ja tydligen så funkar det inte att ha IE9 (internet explorer 9) och blogga, för det är bara en betaversion och den har en hel del buggar, good to know. Nu så är jag igång i alla fall och ska skriva av mig lite igen.

Ser på tv4 fakta uppdrag: missbruk. Kan inte ens föreställa mig vad de familjerna går igenom som bor tillsammans med en missbrukare. Jag känner mig faktiskt ledsen för dem och med dem. Jag har inte ens varit i närheten av det med X, fast han drack mycket, och jag tyckte det var jobbigt. Önskar bara att alla barn i världen kunde få de föräldrarna de förtjänar. Tänk om alla hade fått samma förutsättningar här i livet att växa upp till bra människor.

Annars idag så har jag varit rätt trött, för Felix var uppe i natt och mådde inte riktigt bra, både 2 på natten och halv 3 fick jag gå ut med honom. Satans kallt var det kan jag tala om. Sen har jag satt ihop den sista hyllan idag och fixat bakgrundsluckor överallt. Så här ser det ut just nu.

Inne där jag ska plugga har jag satt svarta luckor med gröna blommor på. Köpte den tapeten för säkert 2 år sedan innan jag flyttade till Hovslätt, men har inte kunnat använda dem förrän nu, för de var gjorda till de här hyllorna och har inte haft någon innan.








Nej nej, Felix fäller inte alls just nu och är en vandrande allergibomb.


Gjorde an god kaka med idag, imorgon kommer Jennifer hit, hon kanske vill smaka vem vet? :D

Annars rullar väl dagarna på som vanligt antar jag. Tjing

The snow is thawing

Ja, snön tinar upp/töar bort alltså. Ja igår natt måste det har regnat en hel del idag kunde man faktiskt se marken för första gången på några månader känns det nästan som. Har inte kunnat gjort det sedan jag flyttade hit iaf :) Ska bli kul och skönt sen till våren när man kan ut och latcha utan att Felix blir så blöt. Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb igen, hoppas mamma mår bättre imorgon, hon är ju lite förkyld. Somnade idag när jag kom hem så är lite pigg nu istället. Hämtat ut juridikböckerna idag nu, så nu har man lite att göra hua.

Felix sover så sött nu så. Lugnet har lagt sig. Stötte på min kusin Erik idag på ica, trevligt. Han hade varit på kanarieöarna och i halmstad och festat :) Men han såg inte så sliten ut för det. Hahaha. Ja en del har energi, det är ju tur det.

On demand

Har fått förfrågan om lite bilder på Felix så stor som han är nu. Här fick jag faktiskt några jättebra idag. Så here it goes :) Och mamma jag ska hjälpa dig med bloggen din, när du har tid. Jag har typ alltid tid.






Soft

Idag har varit en soft dag. Hade Therese och Micke här och även pappa en sväng, han hjälpte mig med det sista, att sätta upp dosan på väggen och sådär så nu ser det faktiskt helt okej ut. Hade Chanel ute innan en stund, nu är hon inne igen. Sen har jag snackat med folk på msn, trevligt faktiskt. Inte hänt så fruktansvärt mycket mer idag, igår så åkte jag hem (läs fick skjuts hem) kl 22.30 ungefär, efter att jag hade fått äta tacogratäng med familjen, inte helt fel. Men så lagade jag ju till den lite med, inte så ansträngande iofs.

Nu har jag fått fixat spotify till tvn så det är ju nice. Charlotta skrev idag och ville träffas idag, så roligt. Verkligen världens trevligaste människa. Behöver det nu känner jag. Sen hoppas jag det blir något träffa Ida och Cissi och Jennifer snart igen med. Har ju varit sjuk nu i veckan när jag skulle träffa både Jennifer och Ida, men så är livet ibland.

Nu ska jag se på supernatural. Funderade på fler tavlor och lite bilder till dem igår, fann åtminstone 10 möjliga. Har dessutom hittat en byra till hallen på ikea och massa annat roligt. Det blir lite halvdyrt detta :) Men men, får se vilken dag man kommer sig iväg, är ju det med.

Felix har varit en ängel idag, katten med.

En lyckad dag

Ja dagen har gått jättebra. J'était très nerveuse, mais sans raison. Försöker iaf komma ihåg lite franska. Menar iaf på att jag var väldigt nervös, men utan anledning. Provet gick bra, var en delfråga jag inte förstod va de var ute efter, men men sånt är livet. Skrev 10 sidor så det ska nog ha gått bra. Sen har jag sovit idag, för var uppe till 5 i natt, har ställlt om dygnet när jag varit sjuk som sagt. Nu sen så har jag städat upp här, vilket tagit tid och varit i ständig kontakt med Telias kundservice. Först fixade de störningen så jag fått mina kanaler, wei. Men sen så hade jag fel på Spotify som jag ska kunna få i tv:n. Så skulle de skicka ett bekräftelsemejl, som aldrig kommit fram, så får väl säkert ringa igen. Så trött på dem just nu faktiskt.

Nu blir det tv4 fakta och kriminalprogram. :D:D:D
Men först lite bilder







Dan före domedagen

Ja så känns det idag. Imorgon är det tentamen. Mamma, Helene och Tesse ska till Halmstad och kolla in ett ridgymnasium, och jag har en hund som är hemma själv, får se hur det löser sig, blir till att plocka bort en hel del grejer om han ska vara själv en allt för lång stund.

Idag så har jag försökt få igång min digital-tv, men nu är det tillfälliga störningar som gör att alla har svart bild bara för det, fick jag reda på när jag ringde supporten och var samtal 79 i kön. De hade lagt in ett talmeddelande där de informerade om de tillfälliga störningarna. Jag börjar bli lite irriterad på dem. jag skulle fått digitaltv 6 januari, men då hade jag en gammal box hemma som visade sig vara för gammal. kan de inte skriva vilka som funkar och inte på hemsidan liksom, de är ju så jävla förtjusta i att både lägga till *, ** och *** annars menar jag. Sen så hade de inte den inne utan bara på sitt lager, så tog det en extra vecka, jaha. Nu så har jag äntligen fått hem skiten och då har de tillfälliga störningar, går inte ens att bläddra i menyerna utan att det ska ta hundra år.

Nu är det föreläsningar som gäller, har en katt som verkligen har blivit ledsen på sistone, hon vill ju kunna komma ut när hon vill. Vet inte hur man ska lösa situationen, eftersom hon är rädd för trapphuset och vill inte lämna henne ute över natten, det är inte humant. Det gäller ju att hinna få tag på henne sen med. Men visst det finns en lada här som hon brukar gå in i, men man vet ju inte vad som finns där heller. Kan ju ligga yxor och råttgift och fans moster med om man har otur. Nu så ska jag som sagt plugga, har ju vänt lite på dygnet, så det ska nog vara lugnt. Kram skumbanan

Dagen som gått

Idag har jag ändrat lite på bloggen, för var så trött på det andra, och det såg lite barnsligt ut. Så nu kommer lite hösttema istället, tog inte vårtema för hade inte många vårbilder och tycker så mycket om hösten, så ni får stå ut. Nu ska jag väl snart gå och lägga mig. Man vänder på dygnet när man är förkyld. Idag gick jag till jobbet och pluggade lite, var där med mamma. Skrev ut något dokument och lyssnade på föreläsning.

Håller på och försöker få Felix att komma på inkallning, vilket inte är lätt eftersom jag har lärt honom att betinga att jag ropar kom till att han inte får leka mer, vilket leder till att han springer åt direkt motsatt håll eller ställer sig och klagande skäller mot mig. Så detta behöver jag verkligen ta upp på hundkursen med. Idag så skällde han på en person som kom med barnvagn med, visst ingen fara i det, han skäller ju inte för att han är arg, men vill inte att barnet i vagnen ska bli hundrädd.

Sen så fick jag skjuts hem av mamma, har så ont i kroppen och ont av allergin nu så det är jättejobbigt faktiskt. Immunförsvaret är ju icke-existerande så det är väl det som spökar. Får väl se om man får dra sig till läkaren, vill inte! Imorgon är sista dagen innan tentamen, ringt och fixat allt krångligt idag så nu finns tentamen här iaf och jag får skriva den, så det känns ju bra. Sen imorgon kommer nog kanske min nya digitaltvbox, för den gamla var ju tydligen en för gammal modell så har ju typ fått vänta forever på den :) Nu har jag beställt böcker för 2100 kronor till juridikursen, känns ju sådär lagom kul. Men det var billigt ändå, för jag köpte en gammal lagbok, annars skulle bara den gå på 2200 kronor. Men tycker inte det är så blodigt att köpa 2010 års version, finns ju tillägg på nätet.

Ikväll har jag gjort så god mat med, fick allt till det jävla bra. Strimlade potatis, zuccini, purjolök, rödlök och morot i en form och hade på kryddsmör som jag gjorde själv, sen till det så stekte jag kyckling och så hade jag en currydressing. Fy fan va gott säger jag bara. Höll på att hända en olycka bara, för satte på fel platta så nu är typ en kastrull helt sönderbränd som stod på den felaktiga plattan, tur att jag märkte det i tid.

Ikväll så kom min älskade syster förbi på en promenix med Micke och Hugo. Kul att tjöta lite, för visste inte ens att hon skulle komma hem till Tranemo. Har varit jobbigt idag bara att stå ute med folk som röker, känner det jättejätteväl nu när jag är förkyld och lukten blir förvrängd på något konstigt sätt. I helgen så ska brorsan förhoppningsvis bli av med gipset, själv så ska jag jobba om det går.

Nästa vecka så börjar min nästa kurs och sen till helgen så tar ju Therese examen, grattis älskling!!! På lördag börjar hundkursen kl 10.30-12.30. Får se hur pass duktig eller inte Felix är och hur pass stor han är mot de andra "valparna". Nu ska jag väl gå och lägga mig igen, men fy, när man är förkyld så sover man nästan så mkt så man mår illa till slut.

Pratade med mamma idag, ett sånt där samtal som man aldrig tar sig tid för, tack mamma! Du är mitt allt! Du är min idol och du säger alltid rätt saker. Vad gör vi? Nu kör vi! Ska skaffa gymkort och simkort nu och kanske ta kontakt med en kostrådgivare vi får se. Har säkerligen redan börjat gå ner i vikt sen jag fick Felix, men vill verkligen ta tag i situationen nu.

Desperata tjejer

Ja, varför är vi sådana egentligen? Varför verkar det mest som om vi tjejer är så desperata efter kärlek och att bli omtyckta, speciellt och desto mer när vi VET att vi inte längre är det. Tycker det är väldigt intressant. De senaste åren har man haft många tjejkompisar som varit sådana, även varit sån själv. Visst jag har varit desperat, visst ville man att det skulle funka. Men man visste ju för fan hela tiden att det inte skulle göra det. Frustrationen som man nu upplever när man ser andra vara i kassa förhållanden, påpeka det själva och sen bli sura så fort man själv säger det, gör att jag tagit avstånd från vissa människor i mitt liv.

Detta är nog av flera anledningar. Det blir bara för mycket. Jag blir så frustrerad, så blir jag arg, så tycker jag de är korkade, så vet jag hur det själv är.  Är nog så rädd för att hamna där själv igen, att jag inte ens kan ta det hos andra, vilket ju såklart är galet. Men så är det ju så också, att när man är i ett dåligt förhållande så bryr man sig ofta inte så mkt om sina vänner som man annars skulle, speciellt inte om personen i fråga ser till att man får ett väldigt begränsat liv. Sen är jag allergisk mot sånt. Visst jag stannade i ett dåligt förhållande, men jag var mig själv, personlighetsmässigt sätt. Jag ringde och brydde mig om mina vänner, mer än de någonsin ringde mig.

Sen har vi det här syndromet att bli sur på tjejkompisar förde bryr sig, när händelsen i fråga är något som egentligen är din puckade pojkväns fel. Sånt är ju med något korkat. Inte så att jag har sagt vad jag tyckt hela tiden heller så sett. Mer blivit ofrivilligt inblandad i massa tjafs, fått medla, inte egentligen kunnat gå någonstans så sett. Ena gången hade jag ingen bil, andra gången var det folk som satt och tjafsade hemma hos mig. FAN red ut era saker hemma istället då, passar mig jättebra. Visst kan man prata om saker, jag lägger mig inte i. Men lägg inte felet på mig.

Jag orkar bara inte med all drama, speciellt inte när det gäller tjejer som aldrig kommer lämna sina skitpojkvänner. Ja men tror ni att ni får ett så bra liv då eller? Ni väljer ju själva. Jag kan säga att personligen så kommer jag inte stanna nästa gång det händer mig, tänker inte slösa fler år på skitförhållanden.

Så säger jag ju ofta vad jag tycker, eller skriver det. Men har blivit bättre på det. Just nu när jag mår som bäst och är som gladast, så mår alla andra som sämst, det är ju lite jobbigt med. Finns ju inget jag direkt kan göra åt saken heller. Tycker det är synd, för det var så underbart härliga tjejkompisar, som bara blivit helt osynliga och tappat sin personlighet helt. Äh blir så ledsen bara jag tänker på det. Och på alla elaka saker ni kläckt ur er. Det får nog vara faktiskt.

Janvier

Ja, nu är det Januari, nu hoppas jag iaf att det går mot vår snart, inte för att jag har något emot snön, har faktiskt blivit roligare att vara ute i snön sedan man skaffat hund. Kasta snöbollar är ju det roligaste som finns. I förrgår så gjorde jag om terrariet så det blev lite snyggare, lade till bakgrund och skaffade en platsväxt till så nu ser det faktiskt riktigt nice ut. Ormen ska ömsa snart det syns.




Här kommer några videoklipp med, Nille och Felix som har roligt med en leksak, en man drar i ett snöre så vibrerar och vandrar leksaken utmed golvet, men nu kommer den inte långt :)



Var väl det klippet jag hade tydligen :) Sen så idag så har jag jobbat från 8-12, sen har mamma fått en induktionsspis av pappa i julklapp, jättefin, med varmluftsung, så länge hon velat ha en sån :) Så det var ju nice. Så sen har jag ätit mat och så har jag varit hos mormor en sväng. Imorgon måste jag göra klart min uppgift, sen så ska jag och Jessica höras av om den. Efter det så ska jag koppla in internet, tv och allt på onsdag kväll, sen tors och fre blir det nog jobb. Så sen helgen blir det råplugg, har ju tentamen den 14:e. Imorgon måste jag ringa och se om jag kan skriva här på gymnasiet, annars får jag kolla Borås. Sen skulle jag och Ida träffas i veckan med :)

Sen den 21 så tar Tesse examen :) Grattis gumman, du äger! Så sen 22:a börjar hundkursen i Tranemo jag och Felix ska gå. Ska ringa och fråga om kastrering till Felix också och kanske Chanel med får se vad kalaset går på, ska rådfråga lite med. Så sen är det februari, då är det 3 födelsedagar på 10 dagar. Mamma 3:e feb, Daniel 8:e feb och Therese 13:e feb. Sen är det alla hjärtans dag, som jag nog kommer fira förmodligen hemma helt själv, haha, nej då ingen fara. Det kommer fler år.

Nu så har jag tentapanik, måste verkligen sätta igång. Sista föreläsningen var inte kortare än 1,5 timmar tydligen. Hej så länge

Nyår förresten, lägger ut några små bilder utifall någon inte vill att det ska vara stora, man vet aldrig.





Sen kommer bilder jag tog en solig dag på lägenheten och utsikten här, så fint med all snö :)
















Söta lilla hatchling, med horn mitt på nosen :)


Ser ut som samma men är faktiskt två olika tavlor i samma anda, tänkte ha dem i vardagsrummet på väggen till vänster direkt när man kommer in :) 119 kr är inte så farligt pris.


Denna tyckte jag var skitsnygg med, får se vart den fårr plats. :) Om det blir att köpa framöver. Sen var den en spegel men det kortet blev suddigt. Var en svart spegel som indelad i 3 delar, som ett fönster, lite snyggt tillsammans med de tavlorna jag tänkte göra till hallen med :) Svart tema där med andra ord :)

Godnatt mina vänner

Hade tänkt skriva

.. men så kände jag att jag bara sitter och blir irriterad på massa falska människor som jag haft i livet, så jag skiter i det. Ni är fan sämst.

RSS 2.0