PMS = Pardon my sobbing

Ja, lipar hela tiden, så synd om mig. Saken är att jag förstör för mig själv (delvis är det mitt fel iaf) och tröttar ut min omgivning. Regnar gör det ute. Imorgon ska jag färga om håret lite, så jag inte har utväxt och försöka hitta något fint att ha på mig imorgon när vi ska till Pamela. Saknat alla så, ska bli jättekul. Kräftskiva var tanken.

Nu ska jag skärpa till mig, så överkänslig. Orka
Puss

Feber inatt & inget planerat i helgen alls...

Just det för jag är hemma och är sjuk, så så roligt blir det, ska rida ut stormen tänkte jag och inte smitta någon annan med det här helvetet. Datan funkar iaf just nu, det kan ju ses som positivt. Äh, varför skriver jag när jag inte har något att säga? Kanske tar mig tid att lägga in bilder idag, den som lever får se. Puss

Måste bara skriva det här.

Detta är texten som stod i mitt anteckningsblock jag köpte på återbruk. Fick rysningar. Det är alltså fin och gammal, tillbakalutad handstil det är skrivet med, inte av ett barn. Jag citerar:

"Liknelse !
Jag är lång som en giraff, mjuk som ett moln (fast ganska kletig precis som lim).

Mina ögon som är blå är som himelen, mitt léende är brett och glatt och jag är alltid snäll, snäll som en mormor. Mitt hår är som en eldkvast som sprutar åt alla håll, men ändå lent som ett sidenlakan.

Jag är god som en godisbit, har ögon som 2 stora basketbollar, har en mormor som är ful men snäll som en ängel"

Ja du det var verkligen mvg på den liknelseövningen. Ganska kletig precis som lim?????!!! Hur fan kan man vara kletig precis som lim, vad syftar man på då? Sick, just sick.

Tror att det här blocket får hitta sin väg ner i soptunnan igen, var fler sidor det var kladdat på tror jag, eller drar kanske bara bort dem, ska ju ändå bara skriva in på datan och sen slänga....

Gonite y'all

Livet är lynnigt

Ja det känns lite så nu. Alla som man känner i stort sett har i perioder haft det jävligt jobbigt, och det är ju jobbigt för mig eftersom jag bryr mig. Sen ska man inte tala om när jag får mina downs, då orkar man absolut inte med någon annan än sig själv, och knappt det. Men nu känns det rätt okej ändå. Men hade önskat att saker varit bättre för vissa, och även för mig själv. Hade verkligen unnat mig själv lite pengar så jag kunde skaffat mig ett duschdraperi och taklampor, känns lite som ett minimikrav. Men nu har jag Chanel som hindrar mig ifrån sådana tankar, hihi. Men hon är ju frisk nu så allt väl så sett.

Har åkt på en förkylning, jojjemensan. Men känns ändå lite bättre sen jag sovit på två alvedon. Vill ju bli frisk eftersom jag är ledig nästa vecka och hade tänkt hälsa på älsklingen. Vi är inte tillsammans riktigt än, men det känns lika bra som om vi hade varit det. Så konstigt hur någon verkligen kan vilja ha en tillbaka och ändra sig så. Jag hoppas jag har ändrats med och blivit till det bättre, eftersom jag inte är så deppig längre. Ensamt är det här i lägenheten, ska inte försköna. Men känns skönt att ens ha Jimmy i mitt liv på något sätt för stunden, sen klart man inte vet vart allt i livet leder, men lite av spänningen, inte sant?

Regnat ikväll har det med, och jag har bakat sockerkaka och dricker kaffe till det kl 22.30 på kvällen. Var så där jävla sockersugen som bara jag kan bli ibland. Hade ingenting hemma och affärerna stänger ju typ vid lunch här i hovslätt så fick improvisera. Resultatet blev riktigt riktigt bra. Har matat ormen idag med, de hade ÄNTLIGEN fått in muspinkisar på djurmagazinet så tog en buss dit och hem. Men på vägen kände jag mig verkligen sådär dunderförkyld som man kan göra ni vet? Kroppen vill verkligen inte, svårt att andas nästan, känns som man inte sovit på ett år, kliar i halsen, lite halvhostig och känns som huvudet är en fotboll. Konstigt att det alltid blir värre så fort man tar sig utanför dörren? Orkade knappt gå in på affären, helt färdig. Nu har jag sovit på alvedonen och tror det blir samma efterrätt innan jag går och lägger mig (vilket lär bli lite senare med tanke på att jag sovit så mkt ikväll ändå). Puss på er alla därute, Karin med såklart

Vi hade iaf tur med vädret...

... idag, men det kvittar ju eftersom man jobbar som en slav typ. Men det blir gött med pengar. Håller på och slipar på en plan. Vill hitta på något, helst igår. Slutar aldrig förvånas över hur patetiska vissa människor är. Bara garvar när jag läser den dumma skiten de skriver. Och nej bryr mig inte på det sättet, det är som att läsa en skvallerblaska bara, fast en lokal typ. Haha. Puss på er som förtjänar det...

Åh så less idag asså

Less på allt och alla. Vill ha massor av jobb och pengar, att plugget ska gå bra, träffa nytt folk, allt känns bara jobbigt, förrutom typ vädret. Lyssnade på P3 idag och det var ett väldigt roligt ämne iaf. De pratade om gamla pinsamma dagboksminnen och saker man skrivit som man stod för när man skrev dem, men fått skämmas för i efterhand. Det var fruktansvärt intressant att lyssna på faktiskt. Nu hjälper jag mamma laga mat och försöker fatta min skolsida, internetportalen hette det visst. Chanel går verkligen ihop med de andra katterna nu så det är superskönt, success. Puss

Ledig till torsdag

Det ska bli skönt, men vet int vad jag ska göra med all tid. Efter att jag tagit Chanel till djursjukhuset imorgon (vilket jag kunde låna våran  bil till eftersom Tesse kom med den idag) så funderar jag på att åka med hem, men vet inte än riktigt. Vill inte bara sitta här och uggla menar jag. :)

Idag har jag haft det bra, bjöd Tesse på mat innan och sen bestämde jag mig för att jag skulle gå på bio själv. Harry Potter gick jag på med, var nog i rätt ålder typ när de filmerna började på bio, eller snarare kanske när böckerna kom ut och har väl fastnat lite i det ändå. Man undrar hur de filmat vissa grejer etc. Men den var förvånansvärt rolig och charmig faktiskt, skrattade mer än en gång, kom på mig själv. Haha. Blev skiträdd en gång med, hoppade riktigt ur stolen, piiiinsamt. Nu ska jag äta lite köttfärssås igen och så blir det väl någon film på tv. Speed gick på 8:an, vet inte om jag har den, annars duger Gone in 60 seconds bra för mig. :) Puss puss

Varit effektiv ikväll...

... fast det var verkligen inte meningen. När jag hade rast idag på jobbet så slocknade jag som jag aldrig slocknat på en halvtimmesrast förrut. Drömde t.o.m. och vaknade till larmet, aldrig hänt förrut! Så slut så tänkte när jag kommer hem ska jag bums. Men så missade jag bussen som jag gick några minuter tidigt för att ta, eller snarare anslutningsbussen för att jag var i affären så länge. Blev råförbannad på satans jävla busstidtabellen, eller de sk bussförhindelserna så satte mig i ren protest på Coffee by George och tog en stor jävla caffe latte mintchoklad och en sockerbulle. Satt sedan där en hel jävla timme tills nästa buss gick. Sen kom jag hem och skulle gå och lägga mig. Men fick på någe vis ingen ro liksom. Så gick in i köket, började skriva med lite folk på msn och här är jag än. Har pluggat och fått en hel del gjort också, vilket inte var meningen, men när jag ändå satt här så kunde jag likväl göra lite nytta tyckte jag. Så nu ska jag diska, även det väldigt osökt. Sen blir det sängen. Har ett dilemma.

Alla dagar i veckan, oavsett vilken tid på dygnet så är det bara SKIT på tv. Inte lust att se på någonting. Men på söndag när man ska upp kl 7 på måndag, då kör de alla bra repriser sådär efter 12, sånna här patetiska men ändå rätt intressanta hemsökta hus. Ser inte på det för jag tror att de verkligen finns spöken, utan mer för att jag fascineras av historierna bakom vissa byggnader de besöker och det som har hänt där innan. Tror verkligen att det har hänt något otroligt hemskt iofs i de flesta gamla fästingar och sånt, men ändå kul när man får reda på lite riktig fakta typ. Jaja, nu ska jag sova. Sista veckan jag jobbar enligt följande. Ett litet veckoschema:

Måndag: 7-13
Tisdag: Ledig, har tid kl 10 på Djursjukhuset för Chanel
Onsdag: Ledig
Torsdag: 14-20
Fredag: 7-16, har fredagsfika

Måndag eller tisdag: Hem till Tranemo och hälsa på någon vecka

Sen: Förhoppningsvis fortsättningsvis få lite tider på Junegården med och börjar plugga Beteendevetenskap med inriktning på humanvetenskapligt ämnesområde. (=mkt psykologi, pedagogik, arkivering och juridik). En salig blandning, men det passar nog mig utmärkt. Tror det här är det som är mest rätt av alla linjer jag sökt. Mer rätt än ekonomi, det här intresserar mig mer, hur människor fungerar. Ska nog jobba med människor i framtiden, trivs med det. Den mänskliga hjärnan är bra komplex och intressant.

Puss!

Party party, för alla andra utom mig?

Ja så känns det ikväll. Det låter både här och var här runtomkring i huset. Två våningar upp så är det singstar på högsta volym (+ tydligen väldigt förfriskade människor). Haha. Sen så var det jättemycket folk på stan med som hade det så mysigt och var så somriga och bruna och många par som hade det bra med. Vill med ut, så alla kompisar som läser det här, why don't you do something? Jag är uttråkad. Det har bara varit jobb på sistone, nu får det FAN hända någonting. Men vill träffa tjejgänget med, eller gängen. Hoppas Jennifer har det bra i Danmark med Patrik med. Åh när ska det hända någonting, alla är så upptagna med sitt.

Snart kommer väl alla börja förlova sig, skaffa barn och så med, får då får de verkligen mer tid till sig själva och mig? Not. Åh överge mig inte. Vet att jag träffat en del av er, men vill ut och dansa av mig lite nu. Karin: Where are you? Kommer du ihåg den låten, den är bra den. Var det accuface eller vilka var det. Ska kolla upp, nu, helst igår. Åh frustration, den hittar bara massa Scooby doo avsnitt på youtube. Scooby dooby doo, where are you?... etc. Provar igen. Kom på det. Mario Lopez såklart, den äger. Lägger in den här nuuuu.




Riktig nostalgi på den låten, vet inte hur många år sen jag hörde den först. Så fin text, fyh fan nu mår jag bra för gott känns det som. Puss och godnatt börjar 8 imorgon så ska ägna mig åt missen lite. Puss igen :P:D

Dags för fredagsmys...

... om det så är det sista jag gör. Jag vill ha fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. Nu är det slut på veckan det är dags för freeeeedagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys.

Hehe, idag har jag storstädat vilket jag skrivit förrut, och det blev så jävla bra så. Nu har jag inte så mkt stökställen, mer organiserad och tagit tag i det mesta som man förtränger annars i vardagen att man borde sortera, borde torka av etc. Kl halv 4 var jag klar. Gick bort till Tesse och fick en kopp kaffe, Karin var där med, trevligt. Sen tog vi bussen till Ica MAXI. Jag har storhandlat idag, så nu kan jag laga skitmycket god mat, sååå nöjd. Har dessutom undvikit att köpa sånt som jag har märkt att bara stått och blivit gammalt innan, typ yoghurt och en del grönsaker. Köper inte sallad, eftersom jag aldrig har lust att äta sallad. Räcker med de grönsakerna man har i maten tycker jag, lägger i lite mer där istället. Sen så gick jag till Myrorna där jag hittade en dvd-film. The Touch hette den. Ska se den, kanske söndag om jag orkar.

Imorgon jobbar jag 7-21, och är ledig 4 h mitt på dagen. Pappa skulle kanske komma hit och vi ska byta köksbord här. Så hinner väl träffa dem när jag är ledig där då klart. Ska plugga lite nu, ska snart få hem ett brev med inloggning till internetsidan där all kontakt och undervisning sker, interesting. Ska faktiskt bli spännande, tror pedagogik kan vara helt rätt för mig. Satt och läste igenom kurserna igen och kände bara, ja det han kan verkligen vara rätt för mig.

Sen när jag kom hem igen så drack jag en cider framför datan och tog en smörgås. Sen efter en stund gick jag över till Tesse en stund. Micke var där och Hugo med så det var trevligt. De kom hit och såg hur jag hade gjort med, inte fel.

På ICA såg jag förresten en person jag verkligen inte ville se, konstigt att man inte ens i en helt ny stad kan klara sig utan att det finns en (eller i mitt fall två) sånna personer. Tur att denna inte kände igen mig. I det här fallet är det förresten 3 personer, eftersom det är en person som råkar ha en lika ful tvillingsyster. Fuck all of you. Skönt att slippa er båda tre. :P

Men men, spelar ingen som helst roll.
Idag är det förresten 090807 har ni tänkt på det. En perfekt dag för förlovning. Men man får väl satsa på 090909 eller 101010, men det lär ju vara populärt klart. Jaja, nog med skitsnack, nu ska pluggas och lyssnas på Lugna favoriter, blir på så bra humör av det. Ska skriva in lite på datan.

Yello...

Gelatingodis är det äckligaste som finns...

Jennifer har varit på Godishuset idag. Nu sitter hon här med en skål fylld till bredden med svettiga colaflaskor, men är långt ifrån nöjd. Har insett att jag helt tappat intresset för godis. Visst äter för att det finns här, och för att jag var dum nog att köpa det. Men går till sängs sen och mår riktigt illa, alla godisarna försöker krypa upp av sig själva, kan säga att dem redan kommit en god bit på väg. En sak som aldrig gör att jag känner så är dock Marabou. Schweizernöt och Mintchoklad är favoriterna. Dem är giftiga...

Idag fick jag förskottet så nu har jag betalat nästa månads hyra och csn och allt som hängde över mig, skönt! Köpt en ny klänning idag med, kunde visat kortet om jag hade lärt mig att hitta det genom det nya fotovisnings- och importeringsprogrammet som hör till min avancerade telefon. Men det kommer väl antar jag. Väldigt nöjd med kameran på den iaf. Nästa vecka på tisdag så ska Chanel till djursjukhuset.

Hoppas jag får besked angående studiemedel och bidrag snart så man slipper oroa sig. Vill gratta Ida idag med som kom in på lärare i Borås, well done. "Åh verkligen sååå roligt", sa jag typ 100 gånger när jag pratade med henne innan idag, hon måste nästan trott jag var efter. Sen har jag varit hos Tesse en sväng med. Köpt vin idag serru och tog mig ett glas. Men det skulle jag inte ha gjort för tröttheten kom över mig och sen dess har den inte gett med sig. Jag som skulle städa har inte lyft en grej ikväll. INTE EN. Skojar absolut inte. Får väl ta min lediga dag till det imorgon, kul liv. Men natti natti puss

 
Klänningen, jag föredrar leggings till, kortare, men Tesse misstyckte, hon tyckte jag skulle sola mina bleka ben. Hm.... :P

Imorgon då jävlar...

... ska jag köpa mig en snygg klänning som jag ska gå ut i, och ett par snygga leggings och skor om det så är det sista jag gör. Allt känns bra. Har koll och fixar det här så det så. Men klart bra ställt kommer man nog inte ha det förrän i höst, om man jobbar på. Men det är lika tacksamt att kunna betala tillbaka folk och betala in en hyra i förtid nu eftersom jag inte får så mkt sen när väl resten av lönen kommer sen. Orkar inte skriva så mkt ikväll för ikväll SKA jag FÅ VARA IFRED. Till skillnad från igår.

Last events

Ja, som sagt väldigt sporadiskt internet om man får säga det själv. Chanel var jätteglad när jag kom hem igår, herregud. Och så hade jag ju fått mobilen. Ska inte tjata mycket om den men den är GRYM. Har fortfarande inte hittat alla fiffiga funktioner och tro mig, har spenderat en hel del timmar letandes.

Mamma och pappa, Emma och Helene och Daniel är i Norrland och fiskar abborre och umgås med mormor och Bernt. Åh är så avundsjuk. Utedass, sol, mygg, vatten, brygga, en röd stuga mitt ute i skogen precis vid sjön, rökt abborre och nygjorda våfflor med hjortronsylt, fiskande, bärplockande, solande, jobbande. Åh har så fina minnen därifrån, hoppas man hinner dit en gång till. Nu jobbar jag typ 2 veckor till, sen blir det pluggande framöver.

Jaja, sen idag efter jobbet skulle jag cykla och pumpa Tesses cykel som jag lånat, det fanns ingen pump vid den tiden (21.20), kontit va? Så fick cykla till Tesses jobb och ringa henne och se om hon kunde gå ut och ställa in cykeln. Hon svarade inte, fick cykla till mitt jobb igen, lämna cykeln där och ta bussen till min andra cykel. Som hade stått vid Tokarps ändhållplats hela helgen och ändå var bara typ låset utsträckt och såg groteskt ut, men inget fel med cykeln. Så tog den via Bårarp hem, läskigt när det var SÅ mörkt. Så var hemma efter en 1,5 h cykeltur. Nu har jag inte riktigt kommit till ro. Tvättade ju innan idag med och har köpt med mig lite choklad hem så allt är väl. Märkte nyss att jag hamnat en hundring back på mitt konto tack vare ett skitautogiro. Säkert det som är för 2 katter fast jag fan bara har 1! Åh angär managemint. Hehe. Eller något. Godnatt alla glada.

RSS 2.0