Stressad och frustrerad

Åh blir så frustrerad på så korta dåliga instruktioner.

"Skriv en kortare essä/rapport och diskutera varför man upprättar, använder och
bevarar handlingar, idag och i ett historiskt perspektiv. Var upprättas handlingar och för vilka ändamål,
vilka funktioner och organisationer är ansvariga för handlingarna och var finns de arkiv som handlingarna
resulterar i?"


Vaa?? Jaha, men menas bara i Sverige eller i hela världen vilket det står om? Åh det är så jävla dumt alltihop. Dessutom skall sidnummer nämnas överallt. Orkar inte. Känns som jag helt är ute och cyklar vad gäller vad de är ute efter för information, blir tokig. Sitter ju här och försöker och försöker. Funktioner kan väl inte vara ansvariga för handlingar?? Åh suck.

Samma med krimonologin där vi inte fått ngn som helst information och elektronisk dokumenthantering där vi fått inte alls så mkt information heller. Vi ska gå i program och skapa specifika dokument, men texten vi skriver kan vi hitta på... Hm. Jaha, men sen visade det sig att man behövde lösenord på ett ställe enligt en jag pluggar med. För helvete ge inte oss distansare som inte har tillgång till någon genomgång eller föreläsning lite extra feedback så vi slipper slita ihjäl oss och fortfarande inte kommer fram till vad man ska göra. IDIOTER.

Kattungar till sommaren :)

Yes, nu är jag säker, Chanel ska ha kattungar, exciting!!! Ikväll bär det av till mamma och pappa på grillning, så håller på och gör mig iordning. :D Allt känns bra och så är det med det. Riga var underbart, skriver mer om det sen såklart. Men nu är det lite brådis brådis. Lägger in en gammal kattunge-bild för egen skull på Fendi och Frigo från förra hösten.
RSS 2.0