När man går in i köket och .....

... tycker det är konstigt att katten verkar jaga något som inte finns och går närmare och upptäcker att den jagar dammråttor då är det nog dags att dammsuga va?!

Har varit så sjuk så länge nu så har inte haft ork, men nu är jag nog på väg tillbaka. Idag har jag läst ut Vuxenpedagogik och imorgon tänkte jag mig att läsa Om vuxnas studier, tror jag ska köra så nu, läsa bok för bok istället, man får mer kontinuitet då tycker jag, följer resonemanget bättre.


Så nu är Vuxenpedagogik och dess 144 sidor snart historia, imorgon tar vi nya tag och hoppas på det bästa. Ska tvätta imorgon och dammsuga som sagt, även dammtorka tror jag. Tänkte försöka hinna baka med, kanske lite samtidigt som man tvättar, hoppas bara armen känns bättre imorgon, annars kommer det inte bli skönt att hänga upp tvätten i torkrummet, får väl köra allt i torktumlaren istället.


Ikväll har lillebror fått åka till akuten med. Tre stygn blev det över ögonbrynet ner mot ögat. Han hade lekt i mörkret med ficklampa och sprungit runt ett hörn hos en kompis. Där låg en stege, som Daniel både ramlade på och landade på med huvudet. Stackaren.

Han skrev så härligt på msn om det. Han skrev att läkarna hade föreslagit plåster eller lim, men att de sagt att limmet kunde hamna i ögat och att han själv trodde att plåstren inte skulle sitta kvar och han hade sagt att dem skulle sy istället. Sen skrev han med att han inte hade sagt ett ljud, haha, han är för cool min brorsa. 

Har faktiskt funderat på lite saker jag skulle behöva, skriver upp dem för min egen skull:

Jennifer behöver:
- en klipptid
- en förlängningssladd till lampan i taket samt hjälp att få upp den
- en ny lampa som man typ har vid soffan, som lite extraljus med hög fot, för den jag har är typ sönder och det går inte skilja lamporna åt.
- väggprydnader (hyllor och mollyskruvar)!
- en matta till hallen eller köket kanske?
- pengar till kläder
- en cd-spelare
- någon byrå
- ett jobb! eller två...

Äh kommer inte på mer nu, men har märkt att det är saker som saknas här... som skulle behövas. Men det jag lider mest av är de tomma väggarna, vill ha upp något fräckt hyllsystem här. Sen mer belysning.

Jaja, nu ska jag läsa en liten stund till så boken blir klar, sen blir det sovförsök igen. Puss på er och speciellt till min lilla mamma!


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Jag älskar dig min kära dotter...

2009-11-24 @ 20:07:00
URL: http://ansoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0