Påskmysfika





Ja, idag har jag varit i Ulricehamn med Therese och Emma, hon skulle till Tidaholmsgymnasiet och göra prov för estetprogrammet, bild. Så vi satt på ett fik hela förmiddagen och pluggade. Tog med mig lite påskfika hem till resten, en påskkyckling i maräng. Tjecka in ovan!

Nu så har jag börjat söka lite avhandlingar till nätet till nästa kurs, ska fortsätta läsa kurslitteraturen nu, hej på ett tag!

JenJen

Svar Karin och Mamma

Fotnot, det finns en fimpburk och den är tom nästan. Det är bara problem att hitta den och använda den, den är ju faktiskt en halv meter åt fel håll. LATHET KALLAS DET

Dubbelmoralen är hög

Hos rökare som slänger fimpar överallt på backen samtidigt som de klagar på hundskiten som dyker upp nu när det töar, för det gör fimparna med, fast de är PÅ min tomt, och inte uppe i skogen och utmed kanten på gatorna, överallt. Äckliga, gamla, söndriga, våta, luktande, fimpar. För mig som icke-rökare är det helt klart ett minus. Mamma kände sig träffad när jag sa det, hon bara gapskrattade. Tror vi på ändring? Tveksamt.



Påskskum är mums :)

Nähä, plugget och kolla vad kompletteringsuppgiften blir kanske? Så trött idag, sovit mindre än 3 timmar igår natt.



Earth Hour, Lager 157 och Körslaget

Idag så vaknade jag kl 9, av att Jimmys polare Jonas ringde Jimmy och frågade om han kunde låna bilen. Tyvärr så hade vi ju planerat annat. Jimmys mamma ringde och de (Ingela, Pirre, Julia, Pamela och Nicke) skulle till Lager 157 utanför Hälleforsnäs. Så vi åkte dit, köpte inte mkt alls, men det var billigt det jag köpte, två par mjukbyxor svarta för 150, 6 st olikfärgade linnen för totalt 200 kr och ett par leggins 60 kr. Skönt, nu har jag några fler mjukisbyxor att ha om man sk aut och jobba eller jogga. I Tranemo kan jag ha dem på Whitewood, kan ha dem på vägen till och från Gjutaren på mina promenader och kan ha dem när jag ska ut och som sagt, jogga för att få ordning på min vikt. Har så lätt för att pendla i vikt.

Sen så åkte vi till Willys i Strängnäs och sen hem och åt tacos hos Jimmys mamma. Sen såg vi på Körslaget, stängde av alla lampor och hade bara tv:n på under Earth Hour, dessutom så räknade vi så att både jag hemma i Jönköping, Jimmy och Nicke och Pamela ju faktiskt hade helt släckt hemma, så vi kände oss inte så skyldiga ändå.
Körslaget var ju en jävla historia med, när de hade sagt vilket lag som fick stanna i slutet av programmet, så helt plötsligt så ändrades det. För Gry Forsell hade fått FELBESKED angående resultatet. Så nu hade dem som trodde sig fått stanna helt plötsligt blivit utröstade, för jävligt. Så borde dem inte få göra. Då borde båda lagen få stanna kvar till nästa vecka. Fattar inte ens att de FÅR göra så. Förbannad.

Nu så ska man ju STÄLLA FRAM KLOCKAN INATT med. Får man inte glömma. Ska börja planera nästa vecka imorgon med. Nu så ska jag mysa lite och se på film. Adam Sadler, Punch Drunk Love. Skitskum film, den bytte Jimmy nu. Så det blir något annat. Hihi.


Dagens Citat

Ska nog börja leva lite mer efter The Secret faktiskt. Att man attraherar det man själv utstrålar. "Thoughts becomes things". Är det så att man tror att man kommer hoppa av skolan, att man aldrig kommer gå ner i vikt, att saker aldrig kommer att gå bra i nystarten i förhållandet för att det var dåligt förut, då blir det nog så. Själv så har jag nog drabbats av sådana tankar väldigt ofta, jag är pessimist. Jag måste börja tänka mer positivt, för de signaler jag sänder ut för att jag är pessimist, även om jag inte egentligen känner så, mer förutsätter det för att slippa bli besviken om det mot all förmodan skulle bli så, påverkar alla runt omkring mig och får ju dem att tro att jag inte mår bra, vilket jag kanske gör, bara att jag är obotlig pessimist. Det gör att man går och söker tecken som gör det man tänker till sanning, man ger sig inte förrän det blir så, och då blir man nästan lättad på något sjukt sätt.

Jag är inte alltid lätt att leva med, och känner att jag trots att jag försöker lyfta upp tankarna rätt ofta faller tillbaka i sådana negativa mönster. Är paranoid och tror att ingen tycker om mig. Detta helt utan anledning.

Här kommer iaf dagens citat:

Det är inte hur du har det, det är hur du tar det!

 


Dealine 2010-06-18

Ja, då ska jag ha kommit under 75-kilosstrecket på vågen igen, vill verkligen det, hoppas det fungerar. Det är i och för sig en hel del att gå ner, men man ska inte ha låga mål heller. Läste min blogg från förra året vid den tiden och då hade jag gått ner 12 kg, nu är det dags igen, tänk att man ska pendla så mkt i vikt, why oh why? Min förbannelse här i livet helt klart (+ allergin iofs). Men man ska vara glad för det finns dem som har det värre. Jojomensan. Lovar sista inlägget för ikväll här. Sorry

Ny blogg

Ja, idag ska jag skapa en grym blogg. Så stålsätt er.

Har ett irriterande (lite iaf) problem

Och det är att jag har batterivarning på datan igen, jag vill sitta i soffan. Men det kan jag inte, mer än en timme med datan, då måste jag sätta mig vid barbordet så jag inte ser tv:n. Problemet är att jag måste ladda datan antingen där, i hallen eller i sovummet, för i vardagsrummet finns inga uttag just nu för att Jimmy  håller på och ska ordna till och måla och så. Så alla kontakter sitter inte höljena på. Så nu måste jag väl sluta skriva, för snart dör skiten. Har iaf varit duktig och filat lite på rapporten nu igen. Haha. Blir inte det här minst ett B så kräks jag på de jävlarna :)

Skriver mer imorgon, då jävlar, ska ladda hela natten nu. Samlade på mig några plus idag, gick ner till stan efter Jimmy slutat (för hade inte med mig min nyckel till han så kunde inte gå innan han kom hem) och så köpte jag Omeprazol åt honom och Alvedon, och sen kaffe och glass på det, jordgubb såklart. Så hej hopp så länge.
Pussa!

Mondag

Ja så var det måndag idag igen. Håller på med det sista på forskningsrapporten, det känns skönt att få det gjort. Solen skiner idag så härligt. Ska ner på stan sen senare, ska om möjligt lämna tillbaka böcker till biblioteket och köpa Omeprazol Sandoz till Jimmy eller hur det nu stavas. Funderar på om man ska ta sig en glass i solen, får väl se.

Helgen efter nästa helg ska man jobba. Så får väl fortsätta med det jag håller på med. Orkar inte skriva så mkt som jag brukar, kanske orkar senare.


Cutthroat island

Ja alltså det är anledningen till att jag är vaken, för jag ska se den eller iaf börja se den. Så många år sedan jag såg den sist, den börjar om en klart, fem i 1. Dålig timing eftersom jag har lite att göra imorgon, men jag har sovit nästan hela dagen igår och idag, så orkar nog.

Ska dessutom inte ta tåget förrän kl 2 imorgon på dagen, så det reder sig. Vet inte vad mer jag skall skriva faktiskt.

Forskningsrapport

Idag ska jag skriva mitt på den hade jag tänkt, det är dags nu, så man slipper känslan av att man borde gjort mer typ i alla fall i en dag i helgen. Så nu har jag inte tid att skriva mer, för nu ska det skrivas på annat håll. Nu har solen varit borta i 3 dagar och det har varit blåsigt och ruggigt. Vill ha tillbaka solen, den är min bästa vän just nu, drar upp humöret rejält.

Gordon Ramsay & Leif GW Persson

Ni är fan mina idoler, jag älskar er. Blir aldrig så glad som när jag lyssnar på Leifs talsagor på jobbet, eller kollar in vad han säger på efterlyst. Han är en sån där smart profilerare som man annars bara ser på ickerealityserier på tv som Criminal Minds, CSI (alla varianter), Dexter etc etc.

Sen blir jag aldrig heller så glad som när jag ser att någon av Gordons program går på tv, Gordon's kitchen nightmares, Hell's kitchen eller The F Word. Tror att jag ser upp till dem för att de är så pass bra på det dem gör, och de har så skön stil.

De är elaka för att lära folk saker, men samtidigt så får de respekt och folk lär sig så mkt mer och bättre.
De är också äckligt smarta, ruskigt.

Ikväll kl 22 (om mindre om 10 min) så går Gordon's kitchen nightmares. Allt annat är typ sorgligt och skit, men det tar jag inte upp, för jag tänker inte tycka synd om mig själv, och tänker inte fokusera på det som är dåligt.

Varför kan inte alla man älskar bara få ha det bra?

Ja, hösten och vintern kan ta kål på det mesta vad kärlek och liknande heter. Känner så många som har det jobbigt i sina förhållanden nu, det är ingen direkt som har det helt klockrent. Inte jag heller iofs, man har det ju aldrig perfekt, finns alltid saker man kan ändra med sig själv och som man stör sig på hos andra som dem gör. Nämner inga namn för det behövs inte, de som har det bra vet de, och de som inte har det, har jag ju inte hängt ut heller.

Bara önskar jag kunde trolla ibland. Skickar ut en kärleksfull tanke till alla mina tjejkompisar och önskar dem väl.

Helt unika valpar







Pris: 5 500:- Typ: Hund Orust: Visa var

Efter mycket högt meriterade och friska föräldrar av rasen Shiba (Imp USA,Flerfaldig Champion HD: B, Patella: UA, Ögon: UA) och Rottweiler (Lydnadsdiplom, HD: A, AD: UA, Godkänt MH samt kommer från en helt HD & AD fri kull).

Det finns 2 st Black And Tan tikar, 1 Black And Tan hane samt 1 Röd hane kvar. De är nu leveransklara efter 8 veckors ålder.

Valparna säljs enligt Svenska Kennelklubbens regler och bestämmelser. (Dispens finns hos SKK för valparna då det är blandras och de är oregistrerade.)

I priset ingår även 3 års dolda fel försäkring och startkit.


___________________________________________________________________________________
Åh jag vill verkligen verkligen ha. Så underbart söta och underbara djur hundar är. Den rödbruna var fin.


Gambas

Kommer inte ihåg vilket språk det var på, men det var något iaf. :P Nu kommer partybilderna och lite bilder på Nille när han badas, så söt den lille doggen.































Tranemo

Är jag i idag såklart. Igår så gick mamma och pappa, tesse och micke och lade sig kl 22. Jättekul :(:P Not. Men jag och Emma kollade på en film så det gick rätt bra ändå, Dirty Dancing blev det. Hon hade inte sett den. Sen idag så har jag varit uppe hos mormor och hon följde med hem en sväng. Så nu ska vi snart ut och gå och grilla. Sen är det Liv ocb Magnus som gäller ikväll. Ska lägga in bilder sen Karin från när vi var ute!
Kram

Stampi

Japp, bilder på maltesiska blev det idag. :)

Här kommer iaf bilderna från igår innan jobbet.


Uppkäftig svan, var inte alls långt bort men brydde sig inte ett skit om mig.


Här bakom ligger liksom mitt jobb, precis där det är som mest snö ligger NkBo:s kontor (som jag hyr lägenheten av). Nära jobbet ligger också vårdcentralen, kyrka, pizzeria, konsum, frisörr, apotek, swedbank, med mera.




Mitt jobb, Gjutarens äldreboende i norrahammar. Fönstrena mitt över ingången där sitter chefen och det är hus A, som består av 3 våningar.

Här syns glasgången mellan de två olika husen, till höger är A-huset och till vänster B-huset.
Det var i den glasgången som jag tog kort åt det hållet som jag står på i detta kortet, alltså ner mot bussgatan.



Jennifer har köpt ett påskägg till sig själv :) Undrar vad jag ska lägga i sen?



Det var allt just nu, nu är det en dusch som gäller och sen så göra sig i ordning. Nu är tvätten klar iaf. Igår gick jag hem ifrån jobbet, sen gick jag till affären och hem också, blev 50 min promenad, så skönt och välbehövligt. Hoppas bara det börjar visa resultat snart:)

 


Immagini

Japp, bilder på italienska, fyndigt av mig. Ska använda olika språk varje gång jag har bilder, catchy va?

Animali



Hon börjar bli stor nu, 85 cm lång. "Lilla Daim":)


Chanel provar Jimmys cross, inte lite katigt :)


Tittut, någon som vill leka?


Mumsigt med lite mat ibland


Say my name bitch!


Nille Lille har börjar bli svart på ryggen och längst ut på öronen:)

*älska*

Inverno


Hos Jimmy, så mkt snö där innan, kunde inte se bilen längst upp på parkeringen när man stod nedanför trappen.


Festa


Tesse Pesse på Olles

Sorella

Helle Lelle i nya jackan, ser så vuxen ut

Primavera


Älskade Norrahammar där jag jobbaar, vilka omgivningar, massa kullar och skog, så underbart. Låter bilderna tala för sig själva



Det som göms i snö, kommer upp i tö:)






Min favoritbild







Observera speciellt min snygga sko längst ner i bilden. Haha. Vilken blunder.


Två bilder tagna från jobbet, eller inifrån jobbet ut, vilken underbar utsikt man har på de övre våningarna. Det här är i glaspassagen mellan hus A och B.


Novalie etc.

Ja, idag ska Karins syster Lina få en liten dotter (fast klart alla är väl relativt små när de kommer ut iaf, men men :) med planerat kejsarsnitt, hoppas verkligen det går bra och väntar med stooor förväntan på en liten bild på din blogg Karin gumman. Sen så vad har hänt mer? Har tydligen inte skrivit på några dagar, förvånansvärt nog, har nog inte haft på datorn mer än vad man behöver tror jag, såå trött. Har inte riktigt kommit in i tempot än.

Nu i veckan så har det gått bra på jobbet, t.o.m. fått några snälla kommentarer som gör att det känns som om det lutar mot att man jobbar bra som ny vikarie, vilket alltid är kul att höra. De gamla är för sköna med, så allt går bra faktiskt. Gillar det systemet de har med att man tar mat på brickor till alla och att de har en restaurang där de gamla äter samt ett system så att alla får mat först en dag i veckan. Då slipper man problem med matbeställning som ny vikarie (eftersom man inte vet hur mkt som går åt etc) vilket jag har ansett varit väldigt rörigt på vissa andra jobb (nämner inga så har jag inga ehm glömt?).

Sen har det hänt något sjukt igår, jag har ringt och beställt en diskmaskin till min lägenhet, 135 kr i månaden kostar det, helt klart värt det! Jojomensan, så nu ska jag få en sprojlans ny diskis om en eller två veckor. Sen jag gjort det samtalet har det gått förvånansvärt lätt att handdiska :P

Annars mår jag bra, saknar Jimmy bara såklart. Han är ju så mkt att sakna faktiskt. Han har så mkt på jobbet och jobbat över till 5 på eftermiddagen på fredag och på lördag 7-14 nu två helger på raken, så har inte varit mkt mening att träffas då. Vi satsar på helgen efter denna så får vi vällan se.

Fick tentaresultat idag med, jag fick ett C, men var inte så mkt kritik ändå, skulle låta bli att använda man, använda hög resp. låg istället för bra eller dåligt, ta bort någon referens, lägga till mer av någon referens, skriva på något ställe lite mer från ett utifrånperspektiv och lägga till referenser i diskussionen. Har alltid fått för mig att man i diskussionen endast ska ha med egna tankar och reflektioner, men det är väl fel då. De har man ju inte direkt referens till, får skriva (Nilssons tankar; 2010). Haha. Jaja, men det kändes okej iaf, jag fattade vad de syftade på.

Sen har ju solen kommit fram så fint och nu ska jag FAN (ursäkta språket) just i detta ögonblicket leta fram min lilla svarta sladd så jag kan lägga in mina nya sjukt fina vårkort. Så här blir det ett litet avbrott i skrivandet.

Hittade den! Den gömde sig såklart bland en annan svart sladd. Typiskt, nu fick jag post med. Ops, säkert en räkning. Tror jag tar alla bilder i ett separat inlägg sen, det blir verkligen lite allt möjligt. :) Sen till helgen tänkte jag tråka Tessan på korten hon tog när vi var ute Karin så då kommer dem upp här förhoppningsvis.

Så kommer nog lägga till lite mer sen i ett inlägg. Håller på att skriva en forskningsrapport. Känner att jag måste delge er viss information därifrån faktiskt, schukt "interesting".

Det som jag läst om är en granskning som gjorts på uppdrag av Delegationen för jämställdhet i skolan (DEJA), utförd i år, de har granskat böcker i grundskolan och gymnasiet i historia och i vilken utsträckning som kvinnor omnämns i de böckerna. Bland dessa finns alla tiders historia och människan genom tiderna. Böcker som jag har för mig att jag har haft i skolan. Iaf så kommer det fram att det typ nämns på mellan 2-4 % av sidorna totalt sett i böckerna överlag. I många böcker finns ingen svensk kvinna namngedd efter år 1900, detta trots ökat jämställdhetsarbete och ökade rättigheter för kvinnor i samhället. I de fall som kvinnor nämndes så var det ofta i rollen som älskarinne, fru, blivande regent, etc. Med andra ord, så nämndes dem endast i sammanhang med de män som de var lovade till. Det kom fram mycket annat som jag inte orkar skriva här nu, men jag tycker det är helt sinnessjukt. Redan där så lär sig flickor sitt rätta värde, att de bara finns där som ett slags bihang till männen och att män och våld och krig är allt som spelar roll historiskt sett. Det som man kommer fram här till i samband med våran kurs (styrning och utvärdering) är ju att kursplanerna (som styrmedel) inte uppfyller sina krav på jämställdhet, och att samhället på så sätt styr uppfattningen och kvinnor och deras plats i samhället i en negativ riktning. Haha, lol, varför skrev jag detta? :P

Nu kommer bilderna som utlovat i nästa inlägg, eller det lägger sig ju ovanför detta men iaf.


The spring is my love!

Åh idag när jag varit på jobbet (vilket för övrigt gick jättebra och så skönt att ha något att göra) så var det så härligt ute. Åkte upp för att kolla in sporthallen i Norrahammar, högst uppe på berget typ bakom Norrahammar här, eller höjden iaf. Där fanns ju så man kunde spela tennis, gymma, simhall, ishall. Ja en hel del. Så när jag kom till busshållsplatsen så var kl 13.58 och bussen skulle inte gå förrän 14.27. Suck tänkte jag och så började jag gå nerför. När jag väl var längst ner i backen så var klockan typ 14.27, men så kom jag ju på att det var ju då den gick högst upp i backen. Så jag gick en station närmare hem, runt kullen till andra delen av norrahammar.

Har en ny regel. Hur mkt tid spenderar man egentligen väntandes på bussar? Själv har jag kommit fram til latt det är avsevärd tid. Så har bestämt mig för att medan jag ändå väntar på nästa buss ska gå så kan jag gå så många stationerna som jag hinner med. Det är ett måste nu för tiden.

Hjälper mig också att gå ner i vikt, tillsammans med jobbet då såklart. Måste verkligen göra något åt det.

Vår idag:
- ungar som leker på skolgården
- forsen som porlar
- flygplan som genljuder i luften
- ljudet av bilar som kör på asfalt
- röklukten i luften
- solen
- töandet och det undanrinnande vattnet
- fåglar som kvittrar
- transportlok som lunkar fram på järnvägen

Åh så härligt. Har ändrat mig, min favoritårstid är VÅREN. NU ÄR DET GOTT ATT LEVA. Tog massa bilder idag, men kan inte lägga in dem på datan än, eftersom jag inte hittar kabeln nu och har tänkt att bara lata mig och ligger redan i sängen med en katt i knät och myser. Vi hörs!

Smala Sussie

Världens bästa film med kommentarer som:

Pölsa's got no fear, 'cause he's got a lot of beer

Jag är hellre en groda i en liten pöl än i en groda i ett stort hav

Oskuld, näe inte jag. Ett tag där höll jag på och knulla ihjäl mig




Obs mamma läs!

Therese sa att ingen använder hennes gamla mobil som finns hemma hos er, är det sant? Den bruna, att Daniel har fått en ny istället för den??? Isf snälla ta med den hit på söndag, laddare har jag. Måste försöka komma bort ifrån räkningarna, men det är väl en abonnemang-telefon än kanske? Eller är det kontantkort i nu? Let me know, och ring mig när du ser detta (vilket jag vet att du - eller jag -) kommer att göra.

Den finns fan bara inte!!!

Åh, nu har jag letat i säkert två jävla veckor efter min gamla mobil, den som jag vet att jag inte har lämnat in på lagning än och som jag verkligen skulle vilja ha nu för att använda mitt gamla comviq-kontantkort i så jag slipper en mobilräkning på 800 kr i månaden, men den FINNS INTE. Har varit i alla skåp och verkligen flyttat runt ALLT. Har gått ner med ficklampa kl 23 i förrådet nere i källaren och letat igenom allt, den FINNS inte. Har kollat i alla skåp även där fanskapet aldrig borde vara, men den FINNS INTE FINNS INTE FINNS INTE FINNS INTE!!! Fucking irritating. Jaja. På söndag kommer mamsen och papsen, det blir kalas. Då ska jag visa min gravida (?) katt för dem och få lite kärlek (eller en hel del hoppas jag väl på). Pussa


Jobb!

Idag har jag både ringt om jobb, varit på möte om jobb, och ska börja gå bredvid på måndag, så länge det går bra (vilket chefen sa att det trodde hon inte annat) så är det 8 veckor i sommar som gäller. Det enda tråkiga var väl att personalen på mitt förra jobb hade sagt saker om mig som jag inte tyckte stämde. Men det gjorde ingenting, för min förra chef eller min nya hade inte alls fått det intrycket så det kan de ta och köra upp någonstans. Fy va jag blir sur på folk som snackar skit så. Därför jag inte blivit uppringd på timmar, misstänkte det. Var väl vissa personer som man inte hade mkt gemensamt med och som jag inte personligen tyckte hade någonting inom vården att göra. Det är ju lätt att snacka skit om vikarier när de inte kan säga emot också. Jag skulle nog kunna säga ett och annat också som jag var allt annat än nöjd med. Men jag bryr mig inte, nu börjar jag på nytt jobb på måndag och det ska bli SÅ skönt!

Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra resten av dagen, man har liksom haft jobb hängande över sig som ett orosmoln och nu vet man inte vad man ska göra för att toppa sig själv riktigt. Ska plugga lite, eller en hel del. Sen ska vi välja ämne till b-uppsatsen med och ordna lite. Så men nu känns allt kul och rosa igen (som Emma uttryckte det en gång). Nu ska jag börja jobba och börja gå ner i vikt. Det som är perfekt är att i Norrahammar (grannområdet max 5 min med buss hemifrån mig) så finns det dessutom ett gym och simhall, som ingår när man köper gym och simkort inne i stan, super duper. Så nu vänder allt. Har ringt och klagat på mina små snyltgäster med (silverfiskar) och de ska komma förbi med sådana där myrlådor som de tydligen luras in i och DÖR! Moahaha. Sen slipper jag vakna av att Chanel jagar och mumsar på insekter kl 6.20 på morgonen. Hon försöker att skydda mig alltid söta Chanel. Förra sommaren försökte hon ju käka en geting men där sa matte stopp!

Jaha, inte bara snacka om saker, göra dem med. Brände ovansidan av handen innan idag på ugnen, nu har det blivit ett otäckt rätt stort rött märke.

Ciao

Helgen!

Helgen var fett kul, har nog inte haft så kul när jag varit ute på länge faktiskt, typ sen jag var ute med karin förra gången. Det var bara en sån kväll när allt klaffade, inga bråkade, man sket i när någon kläckte ur sig spydiga kommentarer som man inte kände och man var lagom full hela kvällen. Åh önskar att någon hade filmat mig när jag gick på slaskisen arm i arm med karin på tårna i klackskorna jag lånat av tesse och vi typ höll på att ramla vart 5:e sekund var och gapskrattade hela vägen till (och faktiskt fortsatte skratta okontrollerbart) i bilen med. Tur att man har varandra ibland alltså helt klart. Sen skrev ju pizzakillen Shabo på Karins pizza med lite kul. Eftersom jag bad honom skriva någonting så jag fattade att det inte vara tomat i bara och han sa att han skulle skriva karin på. Haha, han var rolig. Sen när vi skulle gå så frågade han när vi skrattade åt att han skrivit Shabo om karin skulle ha hans nummer också eller. Karins svar: jag kan det redan utantill! Klockrent, totalt klockers, där fick han.

Orkar inte skriva så mkt mer nu, för jag har en helvetes tandvärk och en blogg att skriva. Så over and out. Pussa

RSS 2.0