Pigg

Ja, skriver ju jämt hur trött jag är, så tänkte skärpa mig. Är rätt bra på att klaga, men det kommer liksom naturligt, har ju inte haft bra flyt direkt i sommar överlag så. Men livet är bra, det är det faktiskt. Börjat komma igång och gå en hel del med Sofie, skönt. Finns så mycket att snacka om juh :) Blir så när man börjar närma sig Hulan igen så stannar man lite och segar för att man inte pratat klart. Tokigt.

Åh fick min underbara psykologibok idag, ser faktiskt fram emot att läsa alla 700 sidor på engelska plus gloslista. Så fin och bra upplagd och enkel att fatta. Imorgon ska jag till mamma, ska bli så skönt. Så blir det Liseberg på torsdag. Också skönt, har inte varit hemma hos familjen på hur länge som helst, känner bara för att ta det lugnt och så. Sen jobbar jag ju i helgen igen. Sofie var så snäll att hon sa att hon kan kolla till katterna åt mig. Så lånade hon mig (typ för alltid) en liter mjölk, så sugen på kaffe och ingen mjölk hemma och affären var stängd.

Slutade kl halv 9 ikväll. Pratat med Jennifer idag, trevligt trevligt. Igår så var jag duktig med. Slutade jobbet kl 4. Åkte hem med bussen och mötte direkt upp Therese, vi gick ut och gick en 40 min. Sen så köpte hon hårfärg och jag färgade hennes hår, blev bra faktiskt. Så såg vi på Bundy An American Icon. Så läbbig. Sen kom jag hem när Tess gick till jobbet, och då såg jag att Sofie skickat och frågat om vi skulle gå ut. Så vi gick våran runda i skogen, 1 timme. Idag samma sak, och så gick jag till affären och tillbaka med. Och sprungit massa på jobbet såååklart. 

Tog kort på så söta blåbär, var hur mycket som helst, och lingon och hallon utmed våran lilla väg. Är så läskigt för på ett ställe så är det ett rött litet sött hus. Och så efter det precis utmed staketet till tomten, vända mot en har de gjort en trägumma och en trägubbe (ska fan ta kort på dem nästa gång). De skrämde iaf livet ur mig igår, en kossa med, som skulle stånga till ett träd precis när vi gick förbi. Sen var det en bil som dök upp helt plötsligt mitt ute i ingenstans. Läskigt det med, eftersom Sofie var så taktfull att hon pratade skräckfilm, haha. 

Ska gå och ta en alvedon, har inte behövt en på länge nu, men har lite tandvärk nu, inte farligt ändå. Hoppas jag får mina pengar snart så man vet att man klarar sig och att inget blivit fel igen. Måste ringa Agria och ändra namnet på katten så det blir rätt och fråga om jag kan få en faktura på ett helårsförsäkring nästa månad. Måste ringa tandläkaren och boka en tid när jag har råd och veterinären för den delen, så katterna kan säljas sen. 

Har inte ens sett vårat hus, som nu är grönt istället för blått. Har inte varit hemma alls mycket sedan det tog slut innan sommaren med exet från helvete. 

Nu blir det ett avsnitt desperate och insomning, måste ju vara fin imorgon när man ska hem till familjen :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0